Tekemistä syyslomalle tai piristämään arkea

Haluaisitteko polskia kylpylän lämmössä ja majoittua mukavasti hotellissa, retkeillä raittiissa ulkoilmassa vai lähteä sittenkin seikkailemaan erilaisten sisäaktiviteettien pariin? Pohjois-Karjalasta löydät monipuolista tekemistä koko perheelle syyslomalle tai piristämään arjen askareita. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä juuri teille sopiva kohde tai aktiviteetti.

Rentoa oloa tai monipuolista tekemistä syyslomalle

Pohjois-Karjalan kylpylät tarjoavat  ainutlaatuiset puitteet nauttia lempeiden vesielämysten ohella myös luonnon rauhasta. Syyslomille on tarjolla myös ohjattuja aktiviteetteja ja mielenkiintoisia tapahtumia. Lähteekö teidän perhe esimerkiksi peikkoretkelle tai kokeilemaan ensilumenlatua?

lomakeskushuhmari-kylpylä-spa-polvijärvi

Lomakeskus Huhmari

Lomakeskus Huhmari tarjoaa rentouttavan kylpyläloman Höytiäisen rannalla. Uimisen lisäksi voi mm. pelata mini- sekä frisbeegolfia koko perheen voimin.

Tutustu syksyn 2021 tarjouksiin

VK-Bomba-kylpylä-Break-Sokos-Hotel

Bomban kylpylä

Bomban kylpylä on sopiva paikka rentoon nautiskeluun ja uinnin opetteluun myös perheen pienimmille. Bomban alue tarjoaa kylpylähemmottelun lisäksi upeat puitteet koko perheen aktiviteetteihin.

Lue lisää Bomban kylpylästä

 

 

koli-kylpylä-sokos-hotel-koli

Koli Relax Spa

Syyslomalla saa nauttia Koli Relax Span altaista ja hemmotteluhoidoista kansallismaisemaa katsellen. Kolilla vietetään kylpylän naperoviikkoja 15.-31.10., jolloin lapset saavat viipyä kylpylässä normaalia pidempään kl0 18 saakka.

Hyppää Kolin kuohuihin

VK-Koli-National-Park-Summer

Kolin peikkoretket

Sukella kansallismaisemiin Kolin mystisten peikkojen jalanjäljissä. Koko perheen luontoretki tutustuttaa niin peikkojen maailmaan kuin Kolin luontoon. Retken pituus n. 1 km.

Koli peikkojen jalanjäljissä

Syysloman tapahtumia

Teatteriesityksiä, kuvataidetta, retkiä, konsertteja ja paljon muuta. Pohjois-Karjalan tapahtumakalenteri tarjoaa monipuolisesti tekemistä ja koettavaa koko perheelle.

Kurkista tapahtumakalenteriin

Sisäaktiviteetteja säähän kuin säähän

Syyssateiden varalta kannattaa napata täältä vinkit monipuolisiin koko perheen sisäaktiviteetteihin. Miltä kuulostaisi esimerkiksi seikkailu jännittävissä kaivostunneleissa, vierailu satumaisella Mukulakadulla tai päiväretki tropiikin lämmössä?

vk-botania-joensuu-perhospuutarha-puutarha

Botania

Elämyspuutarha | Joensuu

Botania on maailman pohjoisin perhospuutarha ja yksityinen kasvitieteellinen puutarha Joensuun Linnunlahdella. Alueella on kaksi kasvihuonetta, joissa kasvaa eksoottisia kasveja läheltä ja kaukaa. Kolmen hehtaarin ulkopuutarhasta löytyy mm. aistipuutarha, lastenpuutarha ja keittiöpuutarha. Botaniassa on myös kahvilapalvelut ja erilaisia tapahtuma- ja teemapäiviä.
Kartalla
Lue lisää
vk-Outokummussa-Vanha-Kaivos-Museo

Vanha Kaivos

Museot ja näyttelyt | Outokumpu

Outokummun Vanha Kaivos kuuluu koko perheen käyntikohteiden klassikkokaartiin. Tutustu oikeisiin kaivosolosuhteisiin tunnelin hämyssä ja opi kaivostoiminnan historiasta ja nykypäivästä alueen muissa näyttelyissä. Perheen pienimpiä ilahduttaa oma lasten kaivos.
Kartalla
Lue lisää
Mukulakatu-lasten-museo-Joensuun-keskustassa-taitokorttelissa

Mukulakatu lasten museo

Museot ja näyttelyt | Joensuu

Mukulakatu on Joensuun keskustassa, Carelicumin rakennuksessa sijaitseva tunnelmallinen leikkipaikka, joka muistuttaa entisaikojen Joensuuta. Puukaupungin kujilta löytyy leikkien lavasteiksi satumaisia taloja, kauppa, juna ja Aarrejärvi. Mukulakadulla viihtyvät sekä lapset että aikuiset.
Kartalla
Lue lisää
HopLop-Liukumäki

Hoplop Joensuu

SISÄLEIKKIPUISTO | JOENSUU

HopLop-sisäleikkipuistossa viihtyy koko perhe! Seikkailupuisto takaa jokaiselle tekemistä aina pallomeristä hurjiin liukumäkiin. HopLop on huippukohde etenkin, jos lomalla sattuu yllättämään sade- tai pakkaspäivä.
Kartalla
Lue lisää
Pohjois-Karjalan-Museo-Hilma-Joensuun-keskustassa

Pohjois-Karjalan museo Hilma

Museot ja näyttelyt | Joensuu

Pohjois-Karjalan museo Hilma sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa, Carelicumissa. Museon pysyvä näyttely esittelee mm. Pohjois-Karjalan alueen historiaa, karjalaista kulttuuriperinnettä ja sotahistoriaa. Näyttelyyn on saatavilla mobiiliopastus suomeksi, selkosuomeksi, englanniksi, venäjäksi ja arabiaksi.
Kartalla
Lue lisää
Ote-Kiipeilykeskus

Ote – Kiipeilykeskus

KIIPEILYKESKUS | JOENSUU

Turvallista ja hauskaa sisäkiipeilyä Otteella! Suuntaa Joensuun Ote -Kiipeilykeskukseen ja päästä sisäinen seikkailijasi valloilleen. Omia rajojaan koettelemaan pääsee perhelipulla, kertalipulla tai useamman kerran kiipeilykortilla. Tarvittaessa voit vuokrata kengät kiipeilyä varten.
Kartalla
Lue lisää
Pakotarinat-Joensuu-merirosvolaiva

Pakotarinat-pakohuonepeli

Huonepakopeli | Joensuu

Joensuun keskustassa toimiva Pakotarinat tarjoaa pelaajille jännitystä sekä ongelmanratkaisukykyä vaativia tehtäviä. Pakohuoneista löytyy sopiva vaihtoehto kaikenikäisille pelaajille. VR-pelien parissa voi kokeilla virtuaalielämyksiä merten syvyyksissä, pilvenpiirtäjien huipulla tai örkkejä vastaan taistellen.
Kartalla
Lue lisää
huonepakopeli-joensuu

Huonepakopeli Joensuu

Huonepakopeli | Joensuu

Huonepakopeli Joensuussa voit valita neljän erilaisen pelin väliltä. Pelaajilla on 60 minuuttia aikaa ratkoa tiensä ulos lukitusta huoneesta yhdistelemällä vihjeitä ja käyttämällä logiikkaa. Huonepakopeli sijaitsee aivan Joensuun ydinkeskustassa.
Kartalla
Lue lisää