Tekemistä ja ohjelmaa ryhmille

Tältä sivulta löydät kootusti aktiviteetteja ryhmille. Aktiviteetit on jaettu kolmeen eri kategoriaan: Kulttuuria ja karjalaisuutta, Hyvinvointia ja arjesta irtautumista sekä Luontoon liikkumaan. Tekemistä piisaa siis jokaiseen lähtöön ja tarpeeseen. Tutustu tarjontaan ja löydä juuri sinun porukallesi sopiva aktiviteetti.

Tyttö pitelee sydämenmuotoista lehteä kädessään

Hyvinvointia ja arjesta irtautumista

Miltä kuulostaisi yhteiset rentouttavat saunahetket porukkanne kanssa tai joogahetki kaikessa rauhassa? Ryhmille löytyy useita erilaisia hyvinvoinnin sekä rentoutumisen elämyksiä, jotka saavat varmasti mielen ja kehon palautumaan arjen kiireistä.

Monipuolista tekemistä ryhmille

Iloiset naiset istuvat savusaunan edustalla

Elämyspuoti

Miltä kuulostaisi veneretki saareen tai kotakestit yhdessä koko porukalla? Vai kiinnostaisiko enemmän rentoutuminen saunassa tai yhteinen patikkaretki kansallispuistoon? Kurkkaa elämykset ryhmille Elämyspuodistamme!

Elämyspuoti – aktiviteetit suoraan verkosta

Pariskunta kävelee kylpytakit päällä metsäpolkua

Äksyjen Ämmien luonnolliset lomat

Äksyjen Ämmien kanssa pääset nauttimaan karjalaisista herkuista, perinteistä ja paikallisesta kulttuurista. Retkiä löytyy hemmotteluhetkistä vauhdikkaampiin reissuihin.

Tutustu tarkemmin ryhmäpaketteihin

Iloinen nainen tarjoilee karjalanpiirakoita

Travel Ilomantsi

Lähde yhdessä ryhmäsi kanssa makumatkalle Parppeinvaaralle tai tutustumaan karjalaiseen kulttuuriin yhdessä oppaan kanssa. Voitte nauttia myös luonnon läheisyydestä ilman arjen kiireitä.

Löydä ryhmäretket Ilomantsista

Saunakiulu, löylykauha ja vasta saunanlauteilla

Löylyt & kolmen ruokalajin illallinen

Kelohongalla sisustettu sauna, pulahdus paljussa ja kauden raaka-aineista valmistettu illallinen tarjoaa tunnelmallisen kokonaisuuden ryhmille. Minimimäärä 10 henkeä.

Tutustu Uittotuvan pakettiin

Koristeellinen vanha hirsitalo

Kulttuuria ja karjalaisuutta

Kiinnostaisiko tutustua paremmin karjalaisen kulttuurin perinteisiin tai maistaa herkullisia paikallisia ruokia? Vai ovatko kädentaidot sittenkin enemmän ryhmänne juttu? Tekemistä ja kulttuuria löytyy laaja kattaus ympäri maakunnan, löydä oma suosikkisi.

Kulttuuria ja karjalaisia perinteitä

Tuoreet karjalanpiirakat

Kyläreissu karjalaisuuteen

Boutique Aparthotel Lietsu järjestää ryhmille kyläreissun karjalaisuuteen, jossa tutustutaan mm. oppaan johdolla Joensuun kulttuurikohteisiin sekä osallistutaan käsityöpajaan.

Tutustu pakettiin tarkemmin

Nainen kävelemässä Valamon luostariin

Ryhmän kanssa Valamoon

Lähde ryhmän kanssa tutustumaan Valamon luostariin. Vierailun aikana käydään mm. pääkirkossa, viinituvassa sekä tutustutaan alueen eri näyttelyihin. Voimassa ympäri vuoden.

Vinkit Valamo-vierailuun

Mies soittaa kannelta

Villa Ruusulan palvelut

Kiinnostaisiko kokeilla aitoa kanteleen soittoa tai laulaa tuttuja kansanlauluja yhdessä muiden kanssa? Villa Ruusulassa pääset kokeilemaan kulttuuriaktiviteetteja Sari Kaasisen johdolla.

Katso tarkemmat ohjelmatiedot

Virkkuukoukku ja lankakerä

Taitokorttelin käsityökurssit

Miltä kuuloista makrameetyöpaja tai kudonta yhdessä oman porukan kanssa? Joensuun Taitokorttelilla järjestetään erilaisia kursseja ympäri vuoden, löydä suosikkisi.

Tutustu käsityökursseihin

Kivinen patsas pitelee lintua kädellään

Kolin Veistospuisto

Lähde tunnin mittaiselle opastetulle kierrokselle tutustumaan ainutlaatuiseen Kolin Veistospuistoon. Katseltavaa riittää, sillä puistoalue levittäytyy jopa hehtaarin alalle.

Lähde opastetulle ryhmäkierrokselle

Joensuun kaupungintalo kesäisessä säässä

Joensuun kaupunginteatteri

Pienellä tai isommalla porukalla teatteriin viihtymään. Kurkkaa tarjonta teatterin sivuilta. Huomioithan, että ryhmävaraukset on tehtävä vähintään kolme viikkoa etukäteen.

Ryhmävaraukset ja ohjelmisto

Kaivosmies ja vierailijat vanhassa kaivostunnelissa Outokummussa

Outokummun Vanha Kaivos

Lähde jännittävälle kaivosseikkailulle yhdessä ryhmäsi kanssa. Vanhalla Kaivoksella on useita erilaisia vaihtoehtoja kierrokselle sekä mahdollisuus myös ruokailuun kaivoksen tiloissa.

Tutustu kaivoksen kierroksiin

Kaulin ja karjalanpiirakat

Bomban talon karjalanpiirakkapaja

Opi tekemään aitoja ja maukkaita karjalanpiirakoita paikallisen emännän opissa. Piirakkapajan lopuksi herkutellaan uunituoreilla lämpimäisillä.

Varaa piirakkapaja

Mies kaataa punaviiniä lasiin

Valamon viinipruuvi Bomban talossa

Bomban talossa on mahdollisuus maistella Valamon luostarin maukkaita marjaviinejä. Tastingin aikana kuullaan tarinoita Valamosta, sen viinintuottannosta sekä herkutellaan maistelulautasen antimilla.

Varaa maisteluhetki

Tikkupullat nuotiolla

Nuotioretki Bomballa

Nauti yhteisestä hetkestä nuotion äärellä Pielisen maisemissa. Tikkupullat ja makkarat paistuvat näppärästi paikallisen oppaan johdolla.

Tutustu tarkemmin nuotioretkeen

Kaksi naista metsäpolulla

Luontoon liikkumaan

Pohjois-Karjala on luonnossa liikkujan unelmakohde ja tekemistä löytyy myös ryhmille. Lähde yhdessä porukan kanssa vaeltamaan, melomaan, veneretkelle tai muuten vain nauttimaan luonnosta ja kokemaan yhteisiä hyviä hetkiä. Retkivaihtoehtoja löytyy niin Kolin kansallismaisemista, Ilomantsista kuin Bombankin alueelta Nurmeksesta. Tutustu tarjontaan ja löydä omat suosikit!

Ryhmän kanssa liikkeelle

Kaksi retkeilijää Kolin huipulla

Kiviniemi

Lähde yhdessä vaellusretkille, melomaan tai lammaslomalle Kolin kansallispuiston maisemiin. Tekemistä löytyy joka lähtöön vuoden ympäri. Tutustu tarkemmin tarjontaan!

Löydä luontoaktiviteetit ryhmille

Retkeilijät nautiskelevat auringonpaisteesta Kolin huipulla

Feel Koli – luontoretket ryhmille

Feel Kolin matkassa pääset ihailemaan Kolin kansallismaisemia, laulamaan ja nauramaan yhdessä metsän keskellä sekä rentoutumaan ryhmän kanssa. Löydä suosikkisi!

Tutustu Feel Kolin retkiin

Rullahiihtäjät Kontiolahdella

Kontiolahti Outdoor

Kontiolahti Outdoor tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ulkoilma-aktiviteetteja, joista uusimpina mm. jousiammunta, korikiipeily sekä alaköysikiipeily. Löydä suosikkinne!

Kontiolahti Outdoor ryhmille

Meloja lipumassa kohti auringonlaskua tyynellä järvellä

Koihu Adventuresin ryhmäretket

Miltä kuulostaisi Megriläiset olympialaiset, yhteinen melontaretki tai rentoutuminen turvesaunassa? Suuntaa Ilomantsin suunnalle ja löydä ryhmällesi sopivat aktiviteetit.

Koihun ohjelmapalvelut ryhmille

Sup-lautailijat voimistelevat laudan päällä

Vesiurheilukeskus Laituri

Vesiurheilukeskus Laituri järjestää kesäisin kustomoitua ohjelmaa työ-, polttari-, synttäri- ja kaveriporukoille.  Tarjolla on muun muassa SUP-poloa, SUP-lautailua, wakeboardausta ja pyöräilyä fatbikella.

Tutustu vaihtoehtoihin