Mökki, majatalo, hotelli, tai jotain ihan muuta!

Pohjois-Karjalan monipuolinen majoitustarjonta tarjoaa vaihtoehtoja tyylikkäistä kylpylähotelleista kesäiseen aittamajoitukseen. Mökit ja majatalot huokuvat mukavuutta, ja hotellilomalla nautit huolettomuudesta. Rennon majoituksen voi löytää myös rauhaisasta kotakylästä, kelluvasta AuroraHutista, siirrettävästä elämysvaunusta tai Pohjois-Karjalan monilta leirintäalueilta. Valitse vaihtoehdoista ja varaa suoraan verkossa!

Sijainti

Lisävalinnat

Majoitustyyppi

vk-huoneistohotelli-lietsu-koli-huone

Boutique Aparthotel Lietsu

Huoneistohotelli | Joensuu

Vuonna 2020 avattu Lietsu on Joensuun keskustassa sijaitseva kodikkaan karjalainen huoneistohotelli. Uniikisti sisustettujen huoneistojen varustukseen kuuluu oma keittiö sekä astian- ja pyykinpesukone. Lietsun huoneistot sopivat myös pidempään lomailuun, asumiseen ja etätyötiloiksi ja osa niistä on yhdistettävissä isommaksi kokonaisuudeksi esimerkiksi lapsiperheiden käyttöön.
Break-Sokos-Hotel-Bomba-Pielisen-rannalla-Nurmeksessa

Break Sokos Hotel Bomba

Kylpylähotelli | Joensuu

Uudistunut Break Sokos Hotel Bomba on aivan Pielisen rannalla, Bomban karjalaiskylän yhteydessä. Uutuuttaan hehkuva kylpylä ja maukkaasta menustaan tunnettu Trattoria Pielinen houkuttelevat irtiottoon arjesta. Bomban monipuolinen aktiviteettitarjonta palvelee hotelliasiakkaita ympäri vuoden.
Break-Sokos-Hotel-Koli-hotelli-kylpylä-talvimaisema-Kolilla

Break Sokos Hotel Koli

Kylpylähotelli | Koli

Break Sokos Hotel Koli sijaitsee keskellä Kolin kansallispuistoa, vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Kolin huipuista. Hotellirakennuksessa sijaitseva Koli Relax Spa palveluineen tarjoaa rentouttavia hetkiä ympäri vuoden ja talvella Kolin rinteisiin voi hypätä suoraan hotellin ovelta.
GreenStar-Hotel-hotelli-Joensuun-keskustassa

GreenStar Hotel

Hotelli | Joensuu

GreenStar on ekologinen kaupunkihotelli, joka sijaitsee Joensuun torin vieressä, palveluiden ja tapahtumien sykkeessä. Hotellin yhteydessä on parkkikatos, jossa on sähköautojen latauspisteet. Hotellin vastaanoton yhteydessä oleva Breakfast & Lunch tarjoaa luomu- ja lähiruokapainotteisen aamiaisen.
vk-retkeilijät-makaamassa-puun-päällä

Herajärven retkeilykeskus – Kiviniemi

Retkeilykeskus | Kontiolahti

Herajärven retkeilykeskuksessa on mahdollisuus nukkua ulkona tentsilessä, riippumatossa ja teltassa, mutta myös sisällä aitan lämmössä. Pihasta löytyy mm. puu- ja savusauna sekä juhlanavetta, jonka suurella nuotiopaikalla voi ruokailla ja viettää iltaa. Tarjolla on myös monipuolisia ohjelmapalveluita.
Holiday-Linnunlahti-camping-leirintäalue-joensuussa-linnunlahdella

Holiday Linnunlahti

Leirintäalue, mökkimajoitus | Joensuu

Holiday Linnunlahden 90-paikkainen leirintäalue ja 18 hyvin varusteltua paritalohuoneistoa palvelevat vuoden ympäri. Holiday Linnunlahti sijaitsee Linnunlahden uimarannan vieressä, noin kilometrin päässä Joensuun keskustan palveluista ja käyntikohteista.
hotelli-kaatrahovi-lieksa

Hotelli Kaatrahovi

Hotelli | Lieksa

Lieksan keskustassa sijaitsevassa Hotelli Kaatrahovissa majoitut hotelli- tai hostellihuoneissa palveluiden ja luonnon läheisyydessä. Kaatrahovissa on huoneita yhden hengen huoneista perhehuoneisiin. Sijaintinsa ansiosta hotelli sopii sekä autoileville että junalla tai bussilla liikkuville asiakkaille.
Hotelli-Julie-ilmakuva-kesä

Hotel Julie

Hotelli | Joensuu

Hotel Julie sijaitsee viiden kilometrin päässä Joensuun keskustasta, keskellä upeita ulkoilumaastoja. Hotellin pihassa on maksuton pysäköinti. Hotellilta voi vuokrata pyörän, käydä uintiretkellä läheisellä Onkilammella tai lähteä talvella hiihtämään lähialueen laduille.
hotelli-möhkön-rajakartano-ilomantsissa

Hotelli Möhkön Rajakartano

Hotelli | Ilomantsi

Möhkön tunnelmallisessa kylässä sijaitsevan Hotelli Möhkön Rajakartanon jokaisessa huoneessa on oma keittiö ja kylpyhuone. Saunat ovat varattavissa erikseen. Rajakartanon keittiö loihtii hotellin asiakkaille ja yksityistilaisuuksiin karjalaisia ruokaherkkuja. Hotellin läheisyydestä lähtee retkeilyreittejä, eivätkä Koitajoen ja Koitereen kalastuspaikatkaan ole kaukana.

Hotelli Pielinen

Hotelli | Lieksa

Hotelli Pielinen tarjoaa majoitusta kodinomaisessa ilmapiirissä. Standardihuoneiden lisäksi on valittavissa 1980-luvun tyyliin sisustettuja retrohuoneita sekä hostellitason majoitusta jaetulla kylpyhuoneella.
hotelli-pogostan-hovi-ilomantsi

Hotelli Pogostan Hovi

Hotelli | Ilomantsi

Hotelli Pogostan Hovi sijaitsee Ilomantsin keskustassa, alueen käyntikohteiden ja palveluiden läheisyydessä. Hotellissa on kahden hengen huoneiden lisäksi myös isommalle ryhmälle sopivia, omalla keittiöllä varustettuja huoneita.
hotelli-ravintola-aada

Hotelli-Ravintola Aada

Hotelli | Joensuu

Aada sijaitsee Joensuun keskustassa lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin palveluista. Hotellin alakerran ravintola palvelee myös lounas- ja à la carte -asiakkaita. Pysäköinti on mahdollista kauppakeskus Metropolin parkkihallissa, johon voi ostaa ulosajolipukkeen hotellin vastaanotosta edullisesti.