Voimaa ja mielenrauhaa luonnosta

Oletko jo vieraillut vanhalla tietäjien voimapaikalla Kolilla tai Pohjois-Karjalan muilla lukuisilla pyhillä paikoilla? Itä-Suomen rauhoittavasta luonnosta voi ammentaa henkistä voimaa ja tehdä tutustumismatkan sisimpäänsä. Tule oppimaan oppaiden johdolla Pohjois-Karjalan shamanistisista perinteistä, joita tutummin voidaan kutsua tietäjäperinteiksi, ja koe uskomattoman upeat luonnon pyhät paikat yksin tai ryhmässä. Anna mystisen rummun kuminan viedä mennessään, luonnon yrttien helliä kehoasi ja perinteisen runonlaulun resonoida sydämessäsi.

Sauna Ceremony in Kiviniemi, Nordkarelien

Villiyrtit ja saunaperinteet

Löylyjen lämpöön

Saunakulttuuri on ollut vahva Suomessa jo vuosisatojen ajan. Monille sauna on se paikka, jossa pääsee rentoutumaan ja olemaan kaikessa rauhassa. Kokemusta voi täydentää tuoreilla villiyrteillä, joilla on hoitavia ja parantavia vaikutuksia kehon ja mielen hyvinvointiin.

Varaa saunaelämys

Opi lisää villiyrteistä

Nevalan luontotilalla Kontiolahden Heraniemessä sinulla on mahdollisuus kokeilla erilaisia saunahoitoja, kuten turvesaunaa, hunajasaunaa, ruususaunaa sekä yrttisaunaa. Luontotila tarjoaa myös tunnelmallista aittamajoitusta.

Luonnon voimaa hirsisaunan tunnelmassa

Puusta kaiverrettu päänmuotoinen koriste-esine

Irrottaudu arjesta Ilomantsissa

Mantan Majatalo Ilomantsissa tarjoaa luovuutta ja hyvinvointia sisältäviä palveluita yksin sekä yhdessä Karhun Talon kanssa. Kiinnostaisiko esimerkiksi harjoittaa meditaatiota upeissa koskimaisemissa tai lähteä etsimään inspiraatiota luonnosta? Anna ympäröivän metsän avata aistisi ja rentouttaa mielesi uusille ajatuksille ilman kiirettä.

Reiki-retriitti 27.-29.9.2024

Tunnelmallinen lyhty hirsimökissä

Rentoutusta musiikin avulla

Stressin lievitystä äänimaljoilla

Tiibetiläisten äänimaljojen värähtelevät soinnut auttavat kehoa syvärentoutumaan ja päästämään irti stressistä. Äänimaljahoitoja tarjoaa tunnelmallinen majatalo Kolin Keidas Kolin kansallispuistossa.

Äänimaljahoito

Tanssi rumpujen rytmissä

Anna rytmien ja loitsujen viedä mennessään ja koe olevasi osa Kolin luontoa. Viikonlopun aikana sinulla on mahdollisuus valmistaa ikioma rumpu, joka kulkee matkassasi elämänpolkua pitkin. Kurssi järjestetään kodinomaisessa Villa ORAksen majatalossa Kolilla.

Kolin Loitsu-rummut 20.-22.9.2024

Hiiltyneet puut palavat nuotiossa

Luonnon pyhät paikat ja shamanismi

Lähde elävän tulen ääreen ja kuule oma sisäinen äänesi. Erilaiset kurssit ja retriitit johdattelevat sinut tietäjäperinteen ja traditioiden avulla kohti mielenrauhaa ja syvintä olemustasi.

Tulevana kesänä sinulla on mahdollisuus syventyä tarkemmin shamanismin perusteisiin ja oppia enemmän sen kulttuuriperinnöstä. Kurssi järjestetään tunnelmallisessa Tarina-Ahon majatalossa Kelvänsaaressa Kolin kansallismaisemissa.

Shamanismin peruskurssi Tarina-Ahossa 6.-9.6.2024

Nainen meditoimassa laiturilla

Tee matka mieleesi

Anna luonnon  hiljaisuuden rauhoittaa mieltäsi ja hellitä hetkeksi arjen kiireistä. Tuokio metsässä tai luonnon keskellä auttaa rentoutumaan, löytämään tasapainon sekä kirkastamaan ajatuksia.

Tutustu Pielisen Tietäjäkeskukseen

Muutoksen metsäpolut

FoResting Oy:n pääpaikka majatalo Villa ORAs Kolin kansallispuistossa tarjoaa neljä erilaista muutoksen metsäpolkua, joiden avulla pääset irtautumaan arjesta ja löytämään sisäisen mielenrauhasi.

FoResting Oy – Muutoksen metsäpolut

Kurssit ja retriitit Kolilla

Kolin Keidas tarjoaa erilaisia mielen ja kehon hyvinvointiin liittyviä kursseja sekä retriittejä kauniissa Kolin kansallismaisemissa.

Kolin Keidas – kurssit ja retriitit

Maasauna metsän keskellä

Mystinen kotakylä

Rentoudu saunamaailmassa

Kotakylä Juuassa on saunojan unelmakohde, sillä alueelta löytyy viisi erilaista ja ainutlaatuista saunaa. Muasaana, Musta kyly, lauttasauna, Hemmo sekä Kotasauna tarjoavat unohtumattomia saunaelämyksiä.

Tutustu saunamaailmaan