Voimaa ja mielenrauhaa luonnosta

Oletko jo vieraillut vanhalla tietäjien voimapaikalla Kolilla tai Pohjois-Karjalan muilla lukuisilla pyhillä paikoilla? Itä-Suomen rauhoittavasta luonnosta voi ammentaa henkistä voimaa ja tehdä tutustumismatkan sisimpäänsä. Tule oppimaan oppaiden johdolla Pohjois-Karjalan shamanistisista perinteistä, joita tutummin voidaan kutsua tietäjäperinteiksi, ja koe uskomattoman upeat luonnon pyhät paikat yksin tai ryhmässä. Anna mystisen rummun kuminan viedä mennessään, luonnon yrttien helliä kehoasi ja perinteisen runonlaulun resonoida sydämessäsi.

vk-fire-pielisenretki

Luonnon pyhät paikat ja shamanismi

Lähde elävän tulen ääreen ja kuule oma sisäinen äänesi. Erilaiset kurssit ja retriitit johdattelevat sinut tietäjäperinteen ja traditioiden avulla kohti mielenrauhaa ja syvintä olemustasi.

Shamanismin perusteet Villa Ruusulassa

Kurssin aikana vahvistetaan luontoyhteyttä ja nautitaan sen tarjoamasta voimasta.  Lisäksi syvennytään tutkimaan omia kulttuurisia juuriamme.

Suomalaisen shamanismin peruskurssi 22.-24.4.2022

Buddhismia ja shamanismia Kolilla

Tällä viikonlopun mittaisella kurssilla keskitytään shamanismin lisäksi Tara Buddhan eli naispuolisen Buddhan pyhän feminiinin energioihin.

Tara Buddha vappuretriitti Kolilla 29.4.-1.5.2022

vk-jouhkolanhovi-tohmajarvi-sauna

Villiyrtit ja saunaperinteet

Saunakulttuuri on ollut vahva Suomessa jo vuosisatojen ajan. Monille sauna on se paikka, jossa pääsee rentoutumaan ja olemaan kaikessa rauhassa. Kokemusta voi täydentää tuoreilla villiyrteillä, joilla on hoitavia ja parantavia vaikutuksia kehon ja mielen hyvinvointiin.

Varaa saunaelämys

Opi lisää villiyrteistä

Mielenrauhaa saunajoogalla

Kolin Keitaalla pääset rentoutumaan saunan lauteilla saunajoogan parissa. Miedoissa löylyissä lempeät venytykset kiihdyttävät aineenvaihduntaa ja rentouttavat lihaksia. Hetki täydentyy miellyttävällä yrttijalkakylvyllä.

Lempeä saunajooga

vk-kotakyla-juuka-jewelery

Rentoutusta musiikin avulla

Stressin lievitystä äänimaljoilla

Tiibetiläisten äänimaljojen värähtelevät soinnut auttavat kehoa syvärentoutumaan ja päästämään irti stressistä. Äänimaljahoitoja tarjoaa tunnelmallinen majatalo Kolin Keidas Kolin kansallispuistossa.

Äänimaljahoito

Rumpujen taikaa Kolin Keitaalla

Rumpujen mystisellä kuminalla elävän tulen äärellä on meditatiivinen vaikutus, joka johdattaa kuulijansa omiin salaisiin voimapaikkoihin. Oletko jo löytänyt omasi?

Rentouttava rumpuhoito

Ilomantsin Möhkössä on mahdollisuus valmistaa oma rumpu aidosta poronnahkasta ja tutustua sen soiton saloihin ja rytmeihin.

Rummunvalmistuskurssi 17.-19.6.2022

Tilaa oma käsintehty rumpu

vk-kotakyla-juuka

Tee matka mieleesi

Anna luonnon  hiljaisuuden rauhoittaa mieltäsi ja hellitä hetkeksi arjen kiireistä. Tuokio metsässä tai luonnon keskellä auttaa rentoutumaan, löytämään tasapainon sekä kirkastamaan ajatuksia.

Muutoksen metsäpolut

FoResting Oy:n pääpaikka majatalo Villa ORAs Kolin kansallispuistossa tarjoaa neljä erilaista muutoksen metsäpolkua, joiden avulla pääset irtautumaan arjesta ja löytämään sisäisen mielenrauhasi.

FoResting Oy – Muutoksen metsäpolut

Kurssit ja retriitit Kolilla

Kolin Keidas tarjoaa erilaisia mielen ja kehon hyvinvointiin liittyviä kursseja sekä retriittejä kauniissa Kolin kansallismaisemissa.

Kolin Keidas – kurssit ja retriitit