Lomalla lemmikin kanssa

Yhteiset elämykset ovat niitä parhaita, ja moni haluaa ottaa matkalle mukaan myös lemmikin. Pohjois-Karjalasta löytyy kymmeniä majoituskohteita, joihin lemmikit ovat tervetulleita. Useat hotellit, majatalot ja mökit ottavat koirat ja muut eläinystävät vastaan iloisin hännänheilutuksin. Koirapuistot, koirien uimapaikat sekä luontokohteet ja Pohjois-Karjalan kansallispuistot tarjoavat aktiviteetteja niin lemmikeille kuin omistajillekin.

Lemmikin kanssa hotelliin? Onnistuu!

Monet hotellit tarjoavat rentoa majoitusta lemmikkien tarpeet huomioiden. Osassa hotelleista karvaisia kavereita hemmotellaan myös herkuilla.

Tutustu alueemme lemmikkiystävällisiin hotelleihin tarkemmin ja varaa oma irtiottosi arjesta!

Lemmikkiystävälliset hotellit

Valloita luontokohteet
karvaisen kaverin kanssa

Pohjois-Karjala on retkeilijän paratiisi! Suuntaa lemmikin kanssa lähialueiden luontopoluille tai kansallispuistojen rauhaan.

Reittejä löytyy aina päiväretkikohteista useamman päivän vaelluksiin uniikeissa kansallismaisemissa. Muistathan, että myös lemmikkisi tulee kunnioittaa arvokasta luontoamme. Pidäthän eläinystäväsi kytkettynä kansallispuistossa liikkuessasi.

Neljän kansallispuiston Pohjois-Karjala

Muita luontokohteita Pohjois-Karjalassa

Koiran kanssa retkeilevän muistilista

Muistilista koiraretkelle

Koirapuistot ja koirien uimapaikat Joensuun kantakaupungissa

Vietätkö kaupunkilomaa koiran kanssa? Tutustu Joensuun kantakaupungin koirapuistoihin ja piipahda leikkimässä muiden koirakavereiden kanssa.

Koirapuistot Joensuussa

Löydä myös viilennystä helteisiin kesäpäiviin koirille suunnatuista uimapaikoista. Joensuussa on useita uimapaikkoja, joissa lemmikki nauttii vesileikeistä turvallisesti.

Uimapaikkojen tarkemmat sijaintitiedot

Matkustaminen  lemmikin kanssa

Oma auto on usein kätevin vaihtoehto lemmikin kanssa matkustamiseen. Pohjois-Karjalaan pääset myös VR:n kauko -ja lähijunissa karvaisen kaverin kanssa. Varaa paikkasi lemmikeille merkityissä vaunuissa ja kiidä kohti itää!

Lisätietoja junassa matkustamisesta

Päivystävät eläinlääkärit Pohjois-Karjalassa

Hätätilanteen sattuessa lemmikkisi saa hyvää hoitoa Pohjois-Karjalan päivystäviltä eläinlääkäriasemilta.

Kunnan eläinlääkärit

SiunSoten eläinlääkärit

Kivuton

Kivuton eläinlääkäri

Jokivet

Jokivet eläinlääkäriasema