Lomalla lemmikin kanssa

Yhteiset elämykset ovat niitä parhaita, ja moni haluaa ottaa matkalle mukaan myös lemmikin. Maakuntamme kohteista esimerkiksi Koli on tunnettu lemmikkiystävällisyydestään. Pohjois-Karjalasta löytyy kymmeniä majoituskohteita, joihin lemmikit ovat tervetulleita. Useat hotellit, majatalot ja mökit ottavat koirat ja muut eläinystävät vastaan iloisin hännänheilutuksin. Koirapuistot, koirien uimapaikat sekä luontokohteet ja Pohjois-Karjalan kansallispuistot tarjoavat aktiviteetteja niin lemmikeille kuin omistajillekin.
VK-Cottage-Life-Winter

Lemmikin kanssa hotelliin? Onnistuu!

Monet hotellit tarjoavat rentoa majoitusta lemmikkien tarpeet huomioiden. Osassa hotelleista karvaisia kavereita hemmotellaan myös herkuilla. Oletko jo yöpynyt esimerkiksi Break Sokos Hotel Kolilla, Valamon luostarissa tai Huoneistohotelli Lietsussa?

Tutustu alueemme lemmikkiystävällisiin hotelleihin tarkemmin ja varaa yhteinen matka!

Lemmikkiystävälliset hotellit

Muita lemmikkiystävällisiä majoituskohteita

Aina ei ole pakko mennä hotelliin, vaan alueeltamme löytyy laaja kattaus myös muita majoitusvaihtoehtoja, joissa pääset nauttimaan luonnon läheisyydestä.

Useat majatalot, mökit ja lomakeskukset toivottavat nelijalkaiset ystävät tervetulleiksi nauttimaan mukavasta majoituksesta ja aktiviteeteista. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä suosikkisi.

Lemmikkiystävällisiä majoituskohteita

VK-Koli-Lieksa-Kesä

Koli koiran silmin

Koli on koiraihmisen unelmakohde, jossa useat majoituskohteet ja elämyspalveluiden tarjoajat ottavat myös nelijalkaiset ystävämme vastaan iloisin hännänheilutuksin. Kaiken kruunaa upea kansallismaisema, joka on helposti saavutettavissa myös lemmikin kanssa lomailevalle. Ota koirakaveri mukaan ihastumaan Kolin maisemiin!

Valloita luontokohteet!

Pohjois-Karjala on retkeilijän paratiisi! Suuntaa lemmikin kanssa lähialueiden luontopoluille tai kansallispuistojen rauhaan. Reittejä löytyy aina päiväretkikohteista useamman päivän vaelluksiin uniikeissa kansallismaisemissa. Oletko jo vieraillut esimerkiksi Kolin kansallispuistossa tai Bomballa, Nurmeksessa?

Neljän kansallispuiston Pohjois-Karjala

Muita luontokohteita Pohjois-Karjalassa

Koiran kanssa retkeilevän muistilista

Muistathan, että myös lemmikkisi tulee kunnioittaa arvokasta luontoamme. Pidäthän eläinystäväsi kytkettynä kansallispuistossa liikkuessasi.

Muistilista koiraretkelle

Koirapuistot ja koirien uimapaikat Joensuun kantakaupungissa

Vietätkö kaupunkilomaa koiran kanssa? Tutustu Joensuun kantakaupungin koirapuistoihin ja piipahda leikkimässä muiden koirakavereiden kanssa.

Koirapuistot Joensuussa

Löydä myös viilennystä koirille suunnatuista uimapaikoista. Joensuussa on useita uimapaikkoja, joissa lemmikki nauttii vesileikeistä turvallisesti.

Uimapaikkojen tarkemmat sijaintitiedot

vk-hiking-dog-autumn

Matkustaminen  lemmikin kanssa

Oma auto on usein kätevin vaihtoehto lemmikin kanssa matkustamiseen. Pohjois-Karjalaan pääset myös VR:n kauko -ja lähijunissa karvaisen kaverin kanssa. Varaa paikkasi lemmikeille merkityissä vaunuissa ja kiidä kohti itää!

Lisätietoja junassa matkustamisesta

VK-Joensuu-Ilosaari

Päivystävät eläinlääkärit Pohjois-Karjalassa

Vahingon sattuessa lemmikkisi saa hyvää hoitoa Pohjois-Karjalan päivystäviltä eläinlääkäriasemilta.

Kunnan eläinlääkärit

SiunSoten eläinlääkärit

Kivuton

Kivuton eläinlääkäri

Jokivet

Jokivet eläinlääkäriasema