Iloa ja vauhtia talveen!

Pohjois-Karjalan talvessa ei lapsiperheiltäkään lopu tekeminen kesken. Lähde laskemaan pulkkamäkeä, rinteitä tai kenties kylpylän liukumäkeä. Opastetuilla retkillä koko perhe pääsee yhdessä kokemaan unohtumattomia elämyksiä ammattilaisten ohjauksessa. Myös sisätekemistä ja nähtävää riittää käyntikohteissa, kuten museoissa ja kotieläinpihoissa, jotka palvelevat ympäri vuoden.

Hiihtäen ja laskien lomalle

Halusit sitten laskea pulkkamäkeä aurinkoisena talvipäivänä, tai lasketella koko perheen voimin kauniissa vaaramaisemissa, Pohjois-Karjalan monipuoliset laskettelurinteet antavat siihen mahdollisuuden. Hiihtäjiä palvellaan hyvin hoidetuilla ja valaistuilla laduilla ympäri maakunnan!

Ladut ja rinteet

Koko perheen kylpyläloma

Lomasta voi nauttia myös kylpylän poreista käsin. Break Sokos Hotel Bomban kylpylä sopii hyvin lapsiperheille jo tilavuutensa vuoksi. Lomakeskus Huhmarin Vesimaailmassa alle 5-vuotiaat polskivat altaissa ja poreissa ilmaiseksi. Myös Kolin kansallismaisemassa sijaitseva kylpylä Koli Relax Spa toivottaa lapsiperheet tervetulleeksi.

Kylpylä Bomba Spa

Huhmarin Vesimaailma

Kylpylä Koli Relax Spa

Talviset retket

Lähde talvisille retkille koko perheen voimin! Miltä kuulostaisi potkukelkkasafari, lumikenkäily tai vaikkapa kalastusretki? Ehkäpä sittenkin pöllytät lunta huskyn kyydissä tai opettelet piirakoiden valmistusta?

Talviverkoille!

Lieksan Viekijärvellä pääsee nauttimaan luonnon rauhasta jäältä käsin. Nämä opastetut retket vievät sinut talviverkkojen ja kalatarinoiden äärelle.

Talviverkkojen kokemista

Käynti talviverkoilla

Retkiä Kolin maisemissa

Koli Activin opastetuilla retkillä vietät yhteistä aikaa vaikkapa kodan lämmössä.

Tutustu retkivalikoimaan

Rekiretkien vauhtia

Koiravaljakot ja rekiretket Bomballa ja Juuassa

Kiidä koiravaljakon kyydissä valkoisella lumella tai lähde tutustumaan suomenhevosiin. Ihanat talvihetket eläinten kanssa odottavat!

Suomenhevosen tarina -retki pienryhmälle

Varaa koiravaljakkoretki Pielisellä

Koiravaljakkoretki erämaassa

Talvitekemistä Hyvärilässä

Hyvärilässä Nurmeksessa vietät talvipäivän leppoisasti mukavan aktiviteetin parissa. Hyrlinki on täydellinen aurinkoisen talvipäivän pihapeli ja lumikengillä pääsee seikkailemaan vaikeakulkuiseenkin maastoon.

Mitä on Hyrlinki?

Lähde lumikenkäretkelle

Karjalanpiirakkakoulut

Leivo omat karjalanpiirakat!

Oletko aina halunnut oppia leipomaan karjalanpiirakat itse? Ilomantsissa Möhkön Rajakartano ja Nurmeksessa Männikkölän Pirtti järjestävät piirakkakouluja, joissa leivotaan perinteisiä karjalanpiirakoita. Ohessa nautitaan tietenkin ruoasta ja itse leivotuista piirakoista.

Möhkön Rajakartanon piirakkakoulu

Männikkölän Pirtin piirakkapaja

Jääretket

Jääretkelle Ilomantsiin tai Kesälahdelle!

Lähde talviselle retkelle Ilomantsin Möhköön, Suomen itäisimpään kylään tai Kesälahden safareille. Potkuttele jäätä pitkin potkurilla tai hyppää moottorikelkan reen kyytiin! Retket toteutetaan täyden palvelun periaatteella, joten mukaan tarvitset vain lämpimän varustuksen ja reippaan retkimielen!

Potkukelkkaretki Möhkössä

Rekiretki Jänissaareen

Potkukelkkasafari Kesälahdella

Lisää lasten suosikkikohteita