Matkanjärjestäjät ja matkailuoppaat Pohjois-Karjalassa

Oletko suunnittelemassa retkeä Pohjois-Karjalaan yhdessä ryhmäsi kanssa? Maakuntamme alueelta löytyy useita eri kokeneita ja ammattitaitoisia matkanjärjestäjiä sekä matkailuoppaita, jotka auttavat mielellään ohjelman rakentamisessa. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja rakenna juuri teille sopiva kokonaisuus, jossa kuulette tarinoita paikallisten ammattilaisten kertomana.

VK-Koli-National-Park-Summer

Matkanjärjestäjät

Pohjois-Karjalan alueella on useita matkanjärjestäjiä, jotka suunnittelevat juuri sinun ryhmällesi sopivan valmismatkan. Voit ehdottaa omia ideoita tai valita jo valmiiksi räätälöityjä paketteja.

Kiinnostaisiko lähteä Sibeliuksen jalanjäljissä Kolin jylhiin maisemiin tai ajella halki tarinarikkaan Ilomantsin sotatien? Laaja valikoima kulttuuria, luontoa ja historiaa takaa unohtumattomat reissut yhdessä koko porukan kanssa. Löydä suosikkisi ja suuntaa Pohjois-Karjalaan kokeneiden matkanjärjestäjien johdolla.

Löydä mieleinen matkanjärjestäjä

vk-valamo-monastery-heinävesi-luostari

Samimatkat

Miltä kuulostaisi Kolin huippujen kierros yhdistettynä Eva Ryynäsen taiteilijakotiin Paaterissa? Vai lähtisitkö mieluummin tutustumaan Valamoon sekä kanavaristeilylle?

Tutustu Samimatkojen valmismatkoihin

vk-näkymä-kolin-huipulta

Pohjolan Matka

Lähde Sibeliuksen jalanjäljissä Pohjois-Karjalaan Kolin ja Lieksan upeisiin maisemiin. Tämä retki ja paljon muuta on tarjolla Pohjolan Matkan reissuissa. Pyydä tarjous ryhmämatkoista, pelkkä toive riittää ja ammattilaiset hoitavat loput!

Pohjolan Matkan ryhmätarjoukset

vk-ruunaan-koskenlasku-lieksa

Matka-Kosonen

Haluaisitko kokea kuohuvat Ruunaan kosket tai Ilomantsin tarinarikkaan sotatien? Hyppää Matka-Kososen kyytiin ja ihastu Pohjois-Karjalaan.

Tutustu Matka-Kososen valmismatkoihin

äksyt-ämmät-lampi-sauna

Äksyt Ämmät

Äksyt Ämmät järjestävät luonnonläheisiä valmismatkoja, joiden aikana tutustutaan niin karjalaiseen kulttuuriin, sotahistoriaan, upeisiin maisemiin sekä herkutellaan paikallisilla ruuilla. Tutustu ja löydä oma suosikkisi.

Äksyjen Ämmien matkapaketit

VK-Hikers-Kesä

Matkakarjala

Matkakarjalan matkassa pääset tutustumaan mm. Valamon luostariin tai muihin Pohjois-Karjalan kohteisiin, joihin Matkakarjala tekee räätälöityjä matkoja ryhmän toiveiden mukaan.

Tutustu Matkakarjalan palveluihin

vk-taitokortteli-joensuu

Matkailuoppaat

Lähdittepä sitten lähelle tai kauas, suosittelemme varaamaan mukaanne aina ammattitaitoiset ja kokeneet matkaoppaat. He kertovat uskomattomia ja mieleenpainuvia tarinoita alueiden historiasta, käännekohdista, merkittävimmistä henkilöistä sekä tapahtumista.

Matkailuoppaamme palvelevat laajasti koko maakunnan alueella, joten ehdota rohkeasti tutustumiskierrosta esimerkiksi Pielisen museolle, Joensuun ortodoksiseen kulttuurikeskukseen tai Nurmeksen Vanhaan Kauppalaan?

Tutustu matkailuoppaisiimme

VK-Joensuu-Ilosaari

Joensuun Matkailuoppaat

Lähde joensuulaisten oppaiden matkassa tutustumaan Joensuun kaupunkiin erilaisten teemojen mukaan. Miltä kuulostaisi esim. Kauppaneuvosten Joensuu tai ortodoksisuus?

Tutustu Joensuun Matkailuoppaiden tarjontaan

pielisenmuseo-lieksa-summer-museum

Lieksan Matkailuoppaat

Oletko jo käynyt tutustumassa Pielisen museoon tai Paateriin? Nyt on hyvä mahdollisuus lähteä kierrokselle yhdessä paikallisen oppaan kanssa. Tutustu myös muihin vaihtoehtoihin!

Katso Lieksan opastukset täältä

vanha-kauppala-puu-nurmes

Äksyt Ämmät

Lähde tutustumaan Nurmeksen ja Valtimon alueisiin yhdessä oppaiden kanssa. Mukaan mahtuu mm. kierros Vanhassa Kauppalassa sekä tutustuminen Bomban karjalaiskylään.

Äksyjen Ämmien opastetut kierrokset

vk-joensuu-flag-summer

Suomen opasliitto

Suomen opasliitto tarjoaa kokeneiden oppaiden johdolla unohtumattomia ja kiinnostavia retkiä ympäri maan. Tutustu tarkemmin Savo-Karjalan alueen tarjontaan.

Suomen opasliitto – Savo-Karjalan alue