Matkanjärjestäjät ja matkailuoppaat Pohjois-Karjalassa

Oletko suunnittelemassa retkeä Pohjois-Karjalaan yhdessä ryhmäsi kanssa? Maakuntamme alueelta löytyy useita eri kokeneita ja ammattitaitoisia matkanjärjestäjiä sekä matkailuoppaita, jotka auttavat mielellään ohjelman rakentamisessa. Tutustu eri vaihtoehtoihin ja rakenna juuri teille sopiva kokonaisuus, jossa kuulette tarinoita paikallisten ammattilaisten kertomana.

Metsäiset maisemat Kolin huipulta kohti Pielistä

Matkanjärjestäjät

Pohjois-Karjalan alueella on useita matkanjärjestäjiä, jotka suunnittelevat juuri sinun ryhmällesi sopivan valmismatkan. Voit ehdottaa omia ideoita tai valita jo valmiiksi räätälöityjä paketteja.

Kiinnostaisiko lähteä Sibeliuksen jalanjäljissä Kolin jylhiin maisemiin tai ajella halki tarinarikkaan Ilomantsin sotatien? Laaja valikoima kulttuuria, luontoa ja historiaa takaa unohtumattomat reissut yhdessä koko porukan kanssa. Löydä suosikkisi ja suuntaa Pohjois-Karjalaan kokeneiden matkanjärjestäjien johdolla.

Löydä mieleinen matkanjärjestäjä

Nainen kävelemässä Valamon luostariin

Samimatkat

Miltä kuulostaisi Kolin huippujen kierros yhdistettynä Eva Ryynäsen taiteilijakotiin Paaterissa? Vai lähtisitkö mieluummin tutustumaan Valamoon sekä kanavaristeilylle?

Tutustu Samimatkojen valmismatkoihin

Kaksi retkeilijää Kolin huipulla

Pohjolan Matka

Lähde Sibeliuksen jalanjäljissä Pohjois-Karjalaan Kolin ja Lieksan upeisiin maisemiin. Tämä retki ja paljon muuta on tarjolla Pohjolan Matkan reissuissa. Pyydä tarjous ryhmämatkoista, pelkkä toive riittää ja ammattilaiset hoitavat loput!

Pohjolan Matkan ryhmätarjoukset

Vauhdikas koskenlasku Ruunaalla

Matka-Kosonen

Haluaisitko kokea kuohuvat Ruunaan kosket tai Ilomantsin tarinarikkaan sotatien? Hyppää Matka-Kososen kyytiin ja ihastu Pohjois-Karjalaan.

Tutustu Matka-Kososen valmismatkoihin

Naiset menossa pulahtamaan lampeen

Äksyt Ämmät

Äksyt Ämmät järjestävät luonnonläheisiä valmismatkoja, joiden aikana tutustutaan niin karjalaiseen kulttuuriin, sotahistoriaan, upeisiin maisemiin sekä herkutellaan paikallisilla ruuilla. Tutustu ja löydä oma suosikkisi.

Äksyjen Ämmien matkapaketit

Ryhmä retkeilijöitä kävelemässä metsässä

Matkakarjala

Matkakarjalan matkassa pääset tutustumaan mm. Valamon luostariin tai muihin Pohjois-Karjalan kohteisiin, joihin Matkakarjala tekee räätälöityjä matkoja ryhmän toiveiden mukaan.

Tutustu Matkakarjalan palveluihin

Retkeilijät Kolin huipulla auringonlaskun aikaan

Kolin Matkailu

Kolilla on monipuoliset mahdollisuudet nauttia luonnosta, kulttuurista sekä rennosta yhteisolosta upeissa kansallismaisemissa. Alueella on myös monipuoliset majoitusvaihtoehdot.

Tutustu Kolin alueen palveluihin

Joensuun Taitokortteli ulkoapäin

Matkailuoppaat

Lähdittepä sitten lähelle tai kauas, suosittelemme varaamaan mukaanne aina ammattitaitoiset ja kokeneet matkaoppaat. He kertovat uskomattomia ja mieleenpainuvia tarinoita alueiden historiasta, käännekohdista, merkittävimmistä henkilöistä sekä tapahtumista.

Matkailuoppaamme palvelevat laajasti koko maakunnan alueella, joten ehdota rohkeasti tutustumiskierrosta esimerkiksi Pielisen museolle, Joensuun ortodoksiseen kulttuurikeskukseen tai Nurmeksen Vanhaan Kauppalaan?

Tutustu matkailuoppaisiimme

Joensuun Ilosaari ja Pielisjoki ylhäältäpäin kuvattuna

Joensuun Matkailuoppaat

Lähde joensuulaisten oppaiden matkassa tutustumaan Joensuun kaupunkiin erilaisten teemojen mukaan. Miltä kuulostaisi esim. Kauppaneuvosten Joensuu tai ortodoksisuus?

Tutustu Joensuun Matkailuoppaiden tarjontaan

Pielisen museo Lieksassa

Lieksan Matkailuoppaat

Oletko jo käynyt tutustumassa Pielisen museoon tai Paateriin? Nyt on hyvä mahdollisuus lähteä kierrokselle yhdessä paikallisen oppaan kanssa. Tutustu myös muihin vaihtoehtoihin!

Katso Lieksan opastukset täältä

Puu-Nurmeksen vanhat talot

Äksyt Ämmät

Lähde tutustumaan Nurmeksen ja Valtimon alueisiin yhdessä oppaiden kanssa. Mukaan mahtuu mm. kierros Vanhassa Kauppalassa sekä tutustuminen Bomban karjalaiskylään.

Äksyjen Ämmien opastetut kierrokset

Vanhat puutalot Puu-Juuassa

Opastetut kierrokset Juuassa

Juuassa on mahdollisuus tutustua tarkemmin Puu-Juuan kätkettyihin helmiin sekä Kotiseutupolkuun, joka kierretään osittain autolla. Tilauksesta kierrokset myös muille lähialueille.

Tutustu tarkemmin kierroksiin

Suomen lippu liehuu Joensuun kaupungintalon katolla

Suomen opasliitto

Suomen opasliitto tarjoaa kokeneiden oppaiden johdolla unohtumattomia ja kiinnostavia retkiä ympäri maan. Tutustu tarkemmin Savo-Karjalan alueen tarjontaan.

Suomen opasliitto – Savo-Karjalan alue