Rentoudu ja voi hyvin

Loma Pohjois-Karjalassa voi olla vauhdikkaiden aktiviteettien vastapainoksi myös hyvinvointiin ja rentoutumiseen keskittymistä sekä itsensä löytämistä. Oletko ikinä kokeillut yhdistää saunaa ja joogaa? Ja tiesitkö, että hevostilalla voi ratsastuksen lisäksi tutustua myös erilaisiin voimaannuttaviin rentoutusmenetelmiin hevosten kanssa? Kolin, Bomban ja Huhmarin kylpylät tarjoavat lempeitä lomahetkiä, matkustitpa sitten yksin, perheen, ystävien tai isomman ryhmän kanssa. Ota iisisti ja nauti!

VK-Winter-Sauna

Hyvinvointia monella tapaa

Anna itsellesi lupa rentoutua ja lähde hemmottelemaan itseäsi yksin tai ystävien kanssa. Miltä kuulostaisi lempeät löylyt perinteisen savusaunan lauteilla ja pulahdus virkistävään järviveteen? Saunomisen yhteyteen voi yhdistää hemmottelevan yrttikylvyn tai turvehoidon sekä nautiskella löylyjen jälkeen herkullisista ruuista esimerkiksi nuotion äärellä.

Uskallatko heittäytyä kaikkien aistien vietäväksi metsämeditaation, retriittiratsastuksen tai riippumatossa nukutun yön merkeissä? Hemmotteluhetkiä löytyy jokaiseen lähtöön lyhyistä rauhoittumishetkistä useamman päivän arjesta irtautumiseen.

Löydä ja varaa hemmotteluhetket Elämyspuodista

vk-koli-spa-winter

Hemmotteluloma kylpylässä

Kun haluat rentoutua ja palautua arjen kiireistä, rauhallinen kylpyläloma on oivallinen vaihtoehto. Kolin ja Bomban kylpylöissä ihailet Pielisen pintaa ja nautit erilaisista saunoista sekä elämyssuihkuista ympäri vuoden. Huhmarin kylpylä puolestaan on koko perheen rentoutumispaikka. Talvikaudella uinnin ystävien kohtaamispaikkoja ovat alueen avantouintikohteet.

Tutustu alueen kylpylöihin ja avantouintiin

uumen-jooga-kolilla

Uumen – polku itseesi

Uumen tarjoaa ryhmille helposti lähestyttäviä ja turvallisia tapoja tutustua itseensä ja edistää omaa hyvinvointia. Uumenen palvelut sopivat myös ensikertalaisille. Valikoimassa on muun muassa metsämeditaatiota, nauru- ja viinijoogaa ja erilaisia luentoja itsensä kehittämiseen liittyen.

Tutustu Uumenen palveluihin

hepovaaran-hyvinvointitila-kitee

Voimaa hevosista

Hevosten läsnäololla voi olla ihmeellisiä vaikutuksia hyvinvointiin. Hepovaaran tilalla Kiteellä ja Teijan tallilla sekä Heiskalan Hoppalassa Liperissä on toimintaa, jossa yhdistetään vuorovaikutus hevosten kanssa, itsetuntemuksen syventäminen ja hyvinvointi.

Hepovaaran hyvinvointitilan hevostoiminta

Tutustu Teijan tallin toimintaan

Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta

VK-sauna-koli-relaxing

Kotakylän ainutlaatuinen saunamaailma

Juuan Kotakylä Menninkäisen tarjoaa unohtumattomia saunaelämyksiä luonnon keskellä. Kesäaikaan avoinna olevaan saunamaailmaan kuuluu viisi ainutlaatuista saunaa – Muasaana, Musta kyly, lauttasauna, Hemmo sekä Kotasauna. Kaikki saunat sijaitsevat kauniin Vaikkojärven rannalla. Saunojen varaukset tulee tehdä ennakkoon.

Tutustu Saunamaailmaan