Rentoudu ja voi hyvin

Loma Pohjois-Karjalassa voi olla vauhdikkaiden aktiviteettien vastapainoksi myös hyvinvointiin ja rentoutumiseen keskittymistä sekä itsensä löytämistä. Oletko ikinä kokeillut yhdistää saunaa ja joogaa? Ja tiesitkö, että hevostilalla voi ratsastuksen lisäksi tutustua myös erilaisiin voimaannuttaviin rentoutusmenetelmiin hevosten kanssa? Kolin, Bomban ja Huhmarin kylpylät tarjoavat lempeitä lomahetkiä, matkustitpa sitten yksin, perheen, ystävien tai isomman ryhmän kanssa. Ota iisisti ja nauti!

Lempeästi lisää löylyä

Saunominen on iso osa suomalaisten elämää ja arkea. Saunoa voi perinteikkäästi, mutta siihen voi myös yhdistää joogaamisen, turvehoidon tai vaikkapa hemmottelevan yrttikylvyn.

Äksyjen Ämmien saunapaketit

Megrin turvehoito Ilomantsissa

Suomalainen savusauna Puruvedellä

Lemmenkylvetys Suomen itäisimmässä kylässä

Hyvinvointia monella tapaa

Anna itsellesi lupa rentoutua

Kiinnostaisiko kokeilla äänimalja- tai rumpurentoutusta? Ehkä haluat saunoa lämpimissä löylyissä hemmottelevien yrttien kera ja pulahtaa sen jälkeen raikkaaseen järviveteen? Äksyiltä Ämmiltä löydät avaimet rentoutumiseen.

Tutustu Äksyjen Ämmien hyvinvointipaketteihin

Hyvinvointia Kolin Keitaalla

Anna metsän tasapainottaa ja hoitaa kehoa ja mieltäsi. Äänimaljojen ja rummun sointuja kuunnellen tai saunan lauteilla joogaten luot itsellesi hemmotteluhetken arjen keskelle. Luonnon yrteistä ja niiden hyödyntämisestä kiinnostuneille on saatavilla villiyrttikurssi!

Lue lisää Kolin Keitaan palveluista

Hemmotteluloma kylpylässä

Kun haluat rentoutua ja palautua arjen kiireistä, rauhallinen kylpyläloma on oivallinen vaihtoehto. Pohjois-Karjalan kylpylätarjonnasta löytyy vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Koli Relax Spa

Kylpylä Bomba Spa

Huhmarin vesimaailma

Huhmarin hemmottelupaketti

Voimaa hevosista

Hevosten läsnäololla voi olla ihmeellisiä vaikutuksia hyvinvointiin. Hepovaaran tilalla Kiteellä ja Teijan tallilla Liperissä on toimintaa, jossa yhdistetään vuorovaikutus hevosten kanssa, itsetuntemuksen syventäminen ja hyvinvointi.

Hepovaaran hyvinvointitilan hevostoiminta

Tutustu Teijan tallin toimintaan

Uumen – polku itseesi

Uumen tarjoaa ryhmille helposti lähestyttäviä ja turvallisia tapoja tutustua itseensä ja edistää omaa hyvinvointia. Uumenen palvelut sopivat myös ensikertalaisille. Valikoimassa on muun muassa metsämeditaatiota, nauru- ja viinijoogaa ja erilaisia luentoja itsensä kehittämiseen liittyen.

Tutustu Uumenen palveluihin