Etätöihin itärajan tuntumaan

Pohjois-Karjalan majoituskohteet tarjoavat erilaisen tavan etätöiden tekoon, kun haluat työskennellä leppoisasti maalaismaisemassa tai kätevästi kaupunkiympäristössä. Monista kohteista hyppäät helposti suoraan luonnon syliin työpäivän päätteeksi tai nautit takkatulen loimusta viihtyisän mökin lämmössä. Useista etätyökohteista esimerkiksi Kolin tai Bomban alueelta löytyy tilaa ja tekemistä koko perheelle pidemmäksikin aikaa.

Täysihoidolla Huhmarissa

Höytiäisen rannalla Polvijärvellä sijaitseva Lomakeskus Huhmari palvelee etätyöläisiä kattavalla täysihoitopaketilla, johon kuuluu majoituksen lisäksi ruokailut, kylpylän käyttö ja hieronta.

Tutustu Huhmarin etätyöpakettiin

Kotoisasti majatalossa

Puukarin Pysäkin rauhallisessa miljöössä jokaisessa etätyöhuoneessa on ergonominen työpiste nopealla nettiyhteydellä. Huoneissa on myös oma kylpyhuone.

Työpäivän jälkeen palautuminen onnistuu lähialueen luontokohteissa, majatalon herkullisten ruokien äärellä ja perinteisen puusaunan löylyissä.

Varaa työpisteesi Puukarista

Laitalan lomat

Laitalan maalaispihapiirissä työskentelet ja rentoudut varmasti hiljaisuuden ympäröimänä. Laitalan etätyöpaketti sisältää majoituksen, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä saunan. Tarjolla on myös keittomahdollisuus.

Varaa etätyöhuoneesi

Kansallismaiseman kupeessa Kolilla

Kolin Kaskilinna

Kolin Kaskilinna on suosittu etätyökohde, jonka tiloissa työskentely ja kokousten järjestäminen onnistuu isommallakin porukalla. Läheisen luonnon lisäksi Kaskilinnan oma kylpyläosasto on varma tapa rentoutua.

Tutustu Kaskilinnaan

Koli Country Club

Koli Country Club tarjoaa pitkäaikaisvuokraukseen hyvin varusteltuja huoneistoja  2-6 henkilölle Loma-Kolin kohteiden läheisyydessä.

Pyydä tarjous

Kolin Keidas

Kolin Keitaan maalaismiljöössä työskentelet luonnon ympäröimänä, kansallispuiston polkujen ollessa aivan vierelläsi. Hintaan sisältyy liinavaatteet, pyyhe, saunavuoro kahtena iltana ja wifi. Yläkerran keittiö on käytössäsi ruoanlaittoa varten.

Lue lisää Kolin Keitaasta

Vuokrahuviloissa Kolilla luonto on lähellä

Kolin Aamuranta

Kolin Aamurannan hyvin varustelluissa vuokrahuviloissa on valokuituyhteydet ja sijainti Kolilla on kätevästi lähellä kaikkea.

Kysy tarjous Aamurannan huviloista

Hattusaaren Rantamajat

Hattusaaren Rantamajojen kodikkaat mökit Pielisen rantamaisemissa on varustettu wifi-yhteydellä. Mökeiltä on suora yhteys hiihtoladuille, ja lenkin jälkeen palautuminen onnistuu puusaunan lämmössä tai takkatulen äärellä. Tarjolla myös savusauna ja kylpypalju.

Valitse oma mökkisi

Niinilahden lomamajat

Niinilahden Lomamajojen viihtyisät rantamökit palvelevat luonnon keskellä Pielisen rannalla. Kaikissa mökeissä on etätyöhön sopiva luotettava valokuituyhteys.

Vapaa-aikaan tekemistä tarjoaa läheinen hiihtolatu ja napakelkka järven jäällä.

Varaa mökki Niinilahdesta

Itärajalla Ilomantsissa

Möhkön Rajakartanon tilavissa kaksioissa nautit omasta rauhasta myös lemmikkisi kanssa. Rajakartanon väki auttaa tarvittaessa kauppa-asioiden hoitamisessa, loihtii ruokaherkut ja lämmittää saunat etätyöläisten iloksi.

Tutustu Rajakartanon etätyöpakettiin

Etätöitä Suomen itäisimmässä kylässä

Mantan Majatalossa etätyöläiselle luonto on lähellä ja kiire kaukana. Viihtyisissä majoitushuoneistoissa on oma keittiö ja nopea valokuituyhteys. Talviaikaan vapaassa käytössä myös lumikengät, fatbiket ja kickspark-potkurit.

Etätöihin Mantan Majataloon

Huone viikoksi tai päivähintaan

Hyvärilän kartanohotelli

Hyvärilän Kartanohotellin työtilat ja hotellihuoneet ovat viihtyisiä tiloja etätyöskentelyyn. Valoisan työpisteen lisäksi hintaan sisältyy internetyhteys ja wifi sekä kahvi- ja lounas etuhintaan.

Osaan huoneista myös lemmikit ovat tervetulleita ja työpäivän jälkeen hyppäät kätevästi suoraan hotellin pihasta lähteville laduille tai rentoudut naapurissa sijaitsevassa Bomban kylpylässä.

Tutustu huonevaihtoehtoihin

Etätyöhuone Joensuusta

ISLOn hostellista varaat etätyöhuoneen päiväksi tai koko viikoksi. Hintaan sisältyy omalla keittiöllä ja kylpyhuoneella varustettu huoneisto,  wifi, kahvia ja teetä sekä parkkipaikka lämmitystolppineen.

Varaa huone ISLOlta

Inspiraatiota pohjoisen Saimaan rannalta Hakoniemestä

Hakoniemi – Luova tila

Luonnonläheinen, rauhallinen sekä inspiroiva työskentely-ympäristö etätyöläisille Rääkkylän Hakoniemessä.
Hakoniemessä työskentelet sisävesisaariston puhtaan luonnon ympäröimänä, kuitenkin erinomaisen valokuituverkon saavutettavissa.

Varaa etätyötilasi