Lähtisitkö etätyölomalle?

Pohjois-Karjalan majoituskohteet tarjoavat erilaisen tavan etätöiden tekoon, kun haluat työskennellä leppoisasti maalaismaisemassa tai kätevästi kaupunkiympäristössä. Monista kohteista hyppäät helposti suoraan luonnon syliin työpäivän päätteeksi tai nautit takkatulen loimusta viihtyisän mökin lämmössä. Useista etätyökohteista esimerkiksi Kolin tai Bomban alueelta löytyy tilaa ja tekemistä koko perheelle pidemmäksikin aikaa.

lomakeskushuhmari-polvijärvi-summer

Etätyölomalle Huhmariin

Höytiäisen rannalla Polvijärvellä sijaitseva Lomakeskus Huhmari palvelee etätyöläisiä kattavalla kolmen vuorokauden puolihoitopaketilla, johon kuuluu majoituksen lisäksi ruokailut (aamiainen, lounas tai päivällinen), kylpylän käyttö sekä kokoustilan varaus tarvittaessa. Tarjous on voimassa arkisin poislukien syysloma- ja hiihtolomaviikot sekä joulu ja pääsiäinen.

Tutustu Huhmarin etätyöpakettiin

puukarin-pysäkki-anni-korhonen

Kotoisasti majatalossa

Puukarin Pysäkin rauhallisessa miljöössä jokaisessa etätyöhuoneessa on ergonominen työpiste nopealla nettiyhteydellä. Huoneissa on myös oma kylpyhuone.

Työpäivän jälkeen palautuminen onnistuu lähialueen luontokohteissa, majatalon herkullisten ruokien äärellä ja perinteisen puusaunan löylyissä.

Varaa työpisteesi Puukarista

Laitalan lomat

Laitalan maalaispihapiirissä työskentelet ja rentoudut varmasti hiljaisuuden ympäröimänä. Laitalan etätyöpaketti sisältää majoituksen, liinavaatteet ja pyyhkeet sekä saunan. Tarjolla on myös keittomahdollisuus.

Varaa etätyöhuoneesi

Huone viikoksi tai päivähintaan

Hyvärilän kartanohotelli

Hyvärilän Kartanohotellin työtilat ja hotellihuoneet ovat viihtyisiä tiloja etätyöskentelyyn. Valoisan työpisteen lisäksi hintaan sisältyy internetyhteys ja wifi sekä kahvi- ja lounas etuhintaan.

Osaan huoneista myös lemmikit ovat tervetulleita. Työpäivän jälkeen hyppäät kätevästi suoraan hotellin pihasta lähteville laduille ja luontopoluille tai rentoudut naapurissa sijaitsevassa Bomban kylpylässä.

Tutustu huonevaihtoehtoihin

Möhkön-Manta

Ilomantsissa luonnon rauhassa

Möhkön Rajakartanon tilavissa kaksioissa nautit omasta rauhasta myös lemmikkisi kanssa. Rajakartanon väki auttaa tarvittaessa kauppa-asioiden hoitamisessa, loihtii ruokaherkut ja lämmittää saunat etätyöläisten iloksi.

Tutustu Rajakartanon etätyöpakettiin

Etätöitä Suomen itäisimmässä kylässä

Mantan Majatalossa etätyöläiselle luonto on lähellä ja kiire kaukana. Viihtyisissä majoitushuoneistoissa on oma keittiö ja nopea valokuituyhteys. Talviaikaan vapaassa käytössä myös lumikengät, fatbiket ja kickspark-potkurit.

Etätöihin Mantan Majataloon

VK-Hakoniemi-Luova-Tila

Inspiraatiota pohjoisen Saimaan rannalta Hakoniemestä

Hakoniemi – Luova tila

Luonnonläheinen, rauhallinen sekä inspiroiva työskentely-ympäristö etätyöläisille löytyy Rääkkylän Hakoniemestä.
Hakoniemessä työskentelet sisävesisaariston puhtaan luonnon ympäröimänä erinomaisen valokuituverkon saavutettavissa.

Varaa etätyötilasi

VK-koli-maisema-lieksa-kesä

Kansallismaiseman kupeessa Kolilla

Kolin Kaskilinna

Kolin Kaskilinna on suosittu etätyökohde, jonka tiloissa työskentely ja kokousten järjestäminen onnistuu isommallakin porukalla. Läheisen luonnon lisäksi Kaskilinnan oma kylpyläosasto on varma tapa rentoutua.

Tutustu Kaskilinnaan

Kolin Aamuranta

Kolin Aamurannan hyvin varustelluissa vuokrahuviloissa on nopeat valokuituyhteydet ja viihtyisät tilat leppoisan etätyöloman viettoon. Aamurannan huviloilta pääset helposti esimerkiksi Kolin rinteiden ala-asemalle tai Kolin kylän palveluiden äärelle.

Kysy tarjous Aamurannan huviloista

Hattusaaren-rantamajat-mökki

Hattusaaren Rantamajat

Hattusaaren Rantamajojen kodikkaat mökit Pielisen rantamaisemissa on varustettu wifi-yhteydellä. Syksyllä mökkien läheisyydessä on hyvät patikontimahdollisuudet. Talvella mökeiltä on suora yhteys hiihtoladuille, ja lenkin jälkeen palautuminen onnistuu puusaunan lämmössä tai takkatulen äärellä.

Valitse oma mökkisi

Niinilahden lomamajat

Niinilahden Lomamajojen viihtyisät rantamökit palvelevat luonnon keskellä Pielisen rannalla. Kaikissa mökeissä on etätyöhön sopiva luotettava valokuituyhteys. Vapaa-aikaan tekemistä tarjoavat retkeilyreitit, läheinen hiihtolatu ja napakelkka järven jäällä.

Varaa mökki Niinilahdesta

Honkakoli 6

Pielisen rannalla sijaitsevaan viihtyisään hirsimökkiin on rakennettu etätöitä varten oma liukuovella suljettava alkovi, jossa on sähköpöytä ja ergonominen työtuoli. Honkakoli 6 on varma valinta etenkin luontoliikkujalle ja myös lemmikit ovat tervetulleita.

Tutustu kohteeseen