Tekemistä yhteisiin virkistyspäiviin!

Kaipaako työporukkasi piristystä arjen keskellä, tarvitsetteko uutta inspiraatiota toimintaan tai haluaisitteko tiivistää ryhmähenkeänne yhä paremmaksi? Olitpa sitten kiinnostunut vauhdikkaammista lajeista, luonnosta, hyvinvoinnista tai kulttuurista, löydät varmasti juuri teidän porukalle sopivaa puuhaa. Useat yritykset alueellamme tarjoavat räätälöityjä aktiviteetteja eri kokoisille ryhmille ja auttavat mielellään sopivan tyhy- tai tyky-päivän rakentamisessa.

vk-Joensuu-retkeilijät-utransaaret

Aktiviteetit luonnossa

Luonnossa liikkuminen ja yhdessä tekeminen soveltuu kaikkiin vuodenaikoihin ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tyhy-päivien viettoon. Miltä kuulostaisi esimerkiksi nuotion äärellä kokkailu, ryhmähengen nostattaminen, ekoaseammunta tai erilaiset vesiaktiviteetit?

Aktiviteetit luonnossa

vk-biathlon-kontiolahti-kontiolahtioutdoor

Kontiolahti Outdoor

Kontiolahti Outdoor tarjoaa ampumahiihdon hengessä ekoaseammuntaa sekä fatbike-retken. Räätälöidään ryhmän mukaan, tarjolla myös laaja valikoima muita aktiviteetteja.

Kontiolahti Outdoorin tyhy-paketit

vk-fire-pielisenretki

Karu Survival

Karu Survivalin kanssa pääsette tutustumaan erä- ja selviytymistaitoihin, ryhmädynamiikkaan sekä johtamistaitoihin. Auttaa löytämään ryhmänne vahvuudet.

Karu Survivalin selviytymispaketit

Pielisen-Retki-ruokaa-luonnosta

Pielisen Retki

Lähde Pielisen Retken kanssa kalastusretkelle, veneilemään, retkeilemään luontoon tai nauttimaan herkullisia ruokia avotulen äärellä Pielisen upeissa maisemissa.

Pielisen Retki oppaananne

Break-Sokos-Hotel-Bomba-Pielisen-rannalla-Nurmeksessa

Tyhy-päivä Bomballa

Bomballa pääset nauttimaan kylpylästä sekä nykykarjalaisesta saunamaailmasta ja Villin Pohjolan monipuolisista aktiviteeteista Pielisen upeissa maisemissa.

Tutustu Bomban palveluihin

vk-Kolin-kansallispuisto-auringonlasku-Kolilla-retkeilijät

Tyhy-päivä Kolilla

Kolilla pääset rentoutumaan kylpylän lämmössä, vaeltamaan luontopoluilla tai vaikka kokeilemaan uniikkia Disc-Golf-rataa upeissa kansallismaisemissa.

Tutustu Kolin palveluihin

heiskalan-hoppala-ratsastusretki

Heiskalan Hoppala

Heiskalan Hoppalassa on mahdollisuus lähteä työporukan kanssa islanninhevosvaellukselle yhdistettynä ruokailuun, kisailuihin ja yhteisiin rentoutumishetkiin.

Heiskalan Hoppalan tyhy-paketit

VK-SUP-Boarding-Summer

Arctic Trainers

Arctic Trainers tarjoaa erilaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita, joista suosituin on erilaiset SUP-lautailuretket niin yksilöille kuin ryhmillekin.

Arctic Trainersin palvelut

vk-tyttö-feresissä-parppeinvaaralla

Kulttuuri ja hyvinvointi

Miltä kuulostaisi opastettu kierros Parppeinvaaran Runokylässä, yhteinen kanteletuokio tai rentoutuminen saunassa ja karjalaisien ruokien herkuttelu yhdessä työporukan kanssa? Alueellamme on monipuolinen tarjonta erilaisia kulttuurikohteita ja hyvinvointituotteita, joista on mahdollista räätälöidä mieluisia kokonaisuuksia juuri teille.

Kulttuuri ja hyvinvointi

villaruusula-raakkyla

Villa Ruusula

Villa Ruusula tarjoaa Saimaan Rannalla hyvinvointia, kanteletuokioita, saunailtoja, herkuttelua ja rentoa yhdessäoloa. Löydä juuri sinun ryhmällesi sopivaa tekemistä.

Villa Ruusulan palvelut

vk-kestikievari-herranniemi-vuonislahti

Kestikievari Herranniemi

Tule Herranniemeen nauttimaan hyvänolon joogatuokiosta, herkuttelemaan, saunomaan ja hemmotelemaan itseäsi. Ryhmähengen kohotusta ja iloista tekemistä yhdessä.

Herranniemen tyhy-paketit

vk-handcrafts-wool-taitokortteli

Taito Pohjois-Karjala

Ympärivuotiset käsityöpajat ovat rentouttavaa ja luovaa yhteistä tekemistä työporukalle. Löydä juuri sinun ryhmällesi sopivaksi räätälöity työpaja.

Taito Pohjois-Karjalan käsityöpajat

VK-Karelian-pie-Karjalanpiirakka

Äksyt Ämmät

Äksyt Ämmät tarjoavat laajan kattauksen erilaisia kulttuuri- ja hyvinvointi-kokonaisuuksia, jotka toimivat hyvin myös tyhy-päivien aktiviteeteiksi ja ohjelmaksi. Löydä sopivaa tekemistä!

Äksyjen Ämmien palvelut

VK-runolaulajanpirtti-ilomantsi-parppeinvaara

Ravintola Parppeinpirtti

Tule inspiroitumaan vaaramaisemista, karjalaisista herkuista ja kulttuurista. Mahdollisuus varata opastettu kierros Parppeinvaaran runokylässä tarjoiluineen.

Parppeinpirtin tyhy-päivät