Tekemistä yhteisiin virkistyspäiviin!

Kaipaako työporukkasi piristystä arjen keskellä, tarvitsetteko uutta inspiraatiota toimintaan tai haluaisitteko tiivistää ryhmähenkeänne yhä paremmaksi? Olitpa sitten kiinnostunut vauhdikkaammista lajeista, luonnosta, hyvinvoinnista tai kulttuurista, löydät varmasti juuri teidän porukalle sopivaa puuhaa. Useat yritykset alueellamme tarjoavat räätälöityjä aktiviteetteja eri kokoisille ryhmille ja auttavat mielellään sopivan tyhy- tai tyky-päivän rakentamisessa.

Retkeilijät syksyisessä metsässä

Aktiviteetit

Luonnossa liikkuminen ja yhdessä tekeminen soveltuu kaikkiin vuodenaikoihin ja tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet tyhy-päivien viettoon. Miltä kuulostaisi esimerkiksi nuotion äärellä kokkailu, ryhmähengen nostattaminen, ekoaseammunta tai erilaiset vesiaktiviteetit?

Aktiviteetit

Naiset harjoittelevat ampumista Kontiolahdella

Kontiolahti Outdoor

Kontiolahti Outdoor tarjoaa ampumahiihdon hengessä ekoaseammuntaa sekä fatbike-retken. Räätälöidään ryhmän mukaan, tarjolla myös laaja valikoima muita aktiviteetteja.

Kontiolahti Outdoorin tyhy-paketit

Syksyiset ruuat tarjottimella luonnon keskellä

Pielisen Retki

Lähde Pielisen Retken kanssa kalastusretkelle, veneilemään, retkeilemään luontoon tai nauttimaan herkullisia ruokia avotulen äärellä Pielisen upeissa maisemissa.

Pielisen Retki oppaananne

Luoto Outdoor

Opastetut kalastus- ja veneretket Höytiäiselle on virkistävä tapa viettää yhteistä aikaa koko porukalla. Elämyspäivä räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan.

Tyhy-päivä Höytiäisellä

Koskenlaskijat Ruunaalla

Ruunaan Retkeilykeskus

Ruunaalla on mahdollisuus viettää vauhdikasta tyhy-päivää koskenlaskun merkeissä. Tunnelmallinen kota-illallinen kruunaa retken kuin retken.

Tyhy-päivät Ruunaalla

 

Ratsastajat jonossa vehreällä polulla

Heiskalan Hoppala

Heiskalan Hoppalassa on mahdollisuus lähteä työporukan kanssa islanninhevosvaellukselle yhdistettynä ruokailuun, kisailuihin ja yhteisiin rentoutumishetkiin.

Heiskalan Hoppalan tyhy-paketit

Sup-lautailijat voimistelevat laudan päällä

Arctic Trainers

Arctic Trainers tarjoaa erilaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluita, joista suosituin on erilaiset SUP-lautailuretket niin yksilöille kuin ryhmillekin.

Arctic Trainersin palvelut

Megazone Joensuu

Megazone laserpeli sopii mainiosti virkistys- ja tiimipäiviin. Pyydä tarjous teille sopivasta ohjelmakokonaisuudesta.

Tutustu tarkemmin

Huonepakopeli Joensuussa

Huonepakopeli

Huonepakopeli Joensuussa tarjoaa tiimityöskentelyn iloa ja jännitystä. Peli on täynnä haasteita ja hauskanpitoa, ja se vahvistaa tiimin yhteenkuuluvuutta. Pakopeli tarjoaa loistavan tilaisuuden testata ryhmätyö- ja ongelmanratkaisutaitoja.

Tutustu tarkemmin

FunMotion

Lasertaistelupeli, Nerf-taistelu, pakopelit ja eksymisharjoitus on erittäin hyvä tapa vahvistaa työryhmän yhteishenkeä ja parantaa ryhmätyötaitoja. Kaikissa peleissämme tiimin yhteistyö on avain voittoon!

Tutustu tarkemmin

Tyttö fereesissä vanhan hirsimökin kulmalla

Kulttuuri ja hyvinvointi

Miltä kuulostaisi opastettu kierros Parppeinvaaran Runokylässä, yhteinen kanteletuokio tai rentoutuminen saunassa ja karjalaisien ruokien herkuttelu yhdessä työporukan kanssa? Alueellamme on monipuolinen tarjonta erilaisia kulttuurikohteita ja hyvinvointituotteita, joista on mahdollista räätälöidä mieluisia kokonaisuuksia juuri teille.

Kulttuuri ja hyvinvointi

Villa Ruusulan päätalo

Villa Ruusula

Villa Ruusula tarjoaa Saimaan Rannalla hyvinvointia, kanteletuokioita, saunailtoja, herkuttelua ja rentoa yhdessäoloa. Löydä juuri sinun ryhmällesi sopivaa tekemistä.

Villa Ruusulan palvelut

Kaunis liina roikkumassa ikonin alla

Kestikievari Herranniemi

Tule Herranniemeen nauttimaan hyvänolon joogatuokiosta, herkuttelemaan, saunomaan ja hemmotelemaan itseäsi. Ryhmähengen kohotusta ja iloista tekemistä yhdessä.

Herranniemen tyhy-paketit

Virkkuukoukku ja lankakerä

Taito Pohjois-Karjala

Ympärivuotiset käsityöpajat ovat rentouttavaa ja luovaa yhteistä tekemistä työporukalle. Löydä juuri sinun ryhmällesi sopivaksi räätälöity työpaja.

Taito Pohjois-Karjalan käsityöpajat

Tuoreet karjalanpiirakat tarjoiluastiassa

Äksyt Ämmät

Äksyt Ämmät tarjoavat laajan kattauksen erilaisia kulttuuri- ja hyvinvointi-kokonaisuuksia, jotka toimivat hyvin myös tyhy-päivien aktiviteeteiksi ja ohjelmaksi. Löydä sopivaa tekemistä!

Äksyjen Ämmien palvelut

Koristeellinen vanha hirsitalo

Ravintola Parppeinpirtti

Tule inspiroitumaan vaaramaisemista, karjalaisista herkuista ja kulttuurista. Mahdollisuus varata opastettu kierros Parppeinvaaran runokylässä tarjoiluineen.

Parppeinpirtin tyhy-päivät

Saunakeidas

Ilosaaressa sijaitseva Saunakeidas tarjoaa avantouintia ja saunomista. Saunakeidas vuokraa tilojaan myös yksityiskäyttöön.

Lue lisää