Tervetuloa Suomen itäisimpään maakuntaan!

Pääset Pohjois-Karjalaan mukavasti junalla, autolla, lentäen tai linja-auton reittivuoroilla. Lue vinkkimme myös joukkoliikenteeseen ja muihin matkustustapoihin maakunnan sisällä.

Junalla

Jos haluat saapua Pohjois-Karjalaan ekologisesti junalla, saat ihailla kauniita maisemia jo matkan varrella. Joensuuhun pääsee kiskoja pitkin sekä etelän että lännen suunnasta ja kiskobussit liikennöivät Pielisen itäpuolta Lieksan kautta Nurmekseen saakka. Junalla pääset siis lähelle esimerkiksi Bomban alueen kohteita. Jos taas mielit vaikkapa Kiteen Nightwish-näyttelykeskukseen, voit jäädä etelän suunnasta saapuessasi junasta Kiteen asemalla.

VR

Autolla

Kenties helpoin tapa matkustaa Pohjois-Karjalaan on saapua autolla valtateiden 5 tai 6 kautta. Autolla voit pysähdellä jo matkan varrella haluamissasi kohteissa ja saat vapauden liikkumiseen oman mielesi ja aikataulujesi mukaan.

Joensuusta vuokraat kätevästi auton myös alueemme kohteissa liikkumista varten.

Avis

Budget

Europcar 

Hertz

Linja-autolla

Linja-autolla pääset  saapumaan mukavasti Pohjois-Karjalaan eri puolilta Suomea. Matkahuollon tai Onnibusin aikatauluista löydät myös maakunnan sisäisiä linja-autovuoroja. Joensuun joukkoliikenne palvelee kaupungin sisäisissä siirtymissä ja kuljettaa kävelymatkan päähän monista mielenkiintoisista kohteista.

Matkahuolto

Onnibus

Joensuun joukkoliikenne

Lentokoneella

Pohjois-Karjalan lentokenttä sijaitsee Joensuussa. Toiseksi lähin lentokenttä löytyy Kuopiosta, josta jatkat matkaasi Pohjois-Karjalan kohteisiin autolla parissa tunnissa.

Finavia

Kimppakyydit ja joukkoliikenne Pohjois-Karjalassa