Uniikit erikoismajoitukset Pohjois-Karjalassa

Kaipaatko hotelliyöpymisen tai perinteisen mökkeilyn sijasta elämyksellisempää majoitusvaihtoehtoa? Kenties haluat lipua hiljalleen Pielisellä, katsellen hohtavaa linnunrataa lasi-iglussa? Vai olisiko glamping-telttamajoitus, kodassa yöpyminen tai viikko lammaspaimenena sinun juttusi? Erikoisuutta majoittumiseen voi hakea myös Joensuun keskustasta, jonka matkustajasatamassa kelluva laivakaunotar M/S Saimatar majoittaa mukavasti Pielisjoen laineiden liplattaessa.

Itärajan Helmi – glamping-elämys tai yö puussa

Tohmajärvellä sijaitseva Itärajan Helmi tarjoaa aittojen lisäksi myös erikoisempaa majoitusta vierailijoilleen. Voit valita  viihtyisän glamping-teltan tai seikkailijasielulle sopivan Tentsile-puumajoitteen, jossa uinut luonnon rauhoittavien äänien ympäröimänä.

Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin

Lue täältä blogiteksti erikoismajoituksista

Haluatko kokea, miltä tuntuu sulautua hetkeksi osaksi luontoa ja irtautua arjen kiireestä? Nurmeksessa ja Rääkkylässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia metsäkylpy-yöstä riippumatossa nukkuen.

Riipumaton matkailija

Kotakylä Menninkäinen – yö erämaassa

Kun haluat majoittua omassa rauhassa keskellä luonnon hiljaisuutta, varaa yöpyminen Kotakylä Menninkäisen perinteisiin lapinkotiin. Kotakylän alueella on mahdollisuus myös erilaisiin aktiviteetteihin kuten melontaan, SUP-lautailuun, lato- ja lauttasaunassa saunomiseen sekä keittiölaavulla kokkaamiseen.

Astu Kotakylän rauhaan

Lue täältä blogiteksti Kotakylä Menninkäisestä

M/S Saimatar – yövy Pielisjoen laineilla

Saimatar tarjoaa eri varustelutason hyttejä merimiestyyliin sisustettuna. Aluksella palvelee myös oma ravintola ja kesäterassi. Anna Pielisjoen laineiden keinuttaa sinut uneen, tai viihdy Joensuun kantakaupungin sykkeessä pitkälle yöhön.

Laivamajoitusta Joensuussa

Kolin AuroraHut -häkelly tähtitaivaasta pehmeissä lakanoissa

Luonnonläheistä luksusmajoitusta Kolin kansallispuiston läheisyydessä. Ihaile kattoikkunoista auringonnousua tai kirkkaana yönä tähtitaivasta lämpimien peittojen alta. Tässä ainutlaatuisessa majoituskohteessa saat kokea Pielisen taian aivan uudella tavalla.

Luksusmajoitukseen täältä

Pirteä Pässi – maalaismaisemaan rauhoittumaan

Lammaspaimenviikoilla voit majoittua hirsituvan maalaismiljöössä aina vapusta syyskuun lopulle saakka. Pirteä Pässi järjestää lammaspaimenviikkoja maaseudun rauhan ja metsän hiljaisuuden keskellä Heinävedellä.

Varaa lammaslomasi täältä