Uniikit erikoismajoitukset Pohjois-Karjalassa

Kaipaatko hotelliyöpymisen tai perinteisen mökkeilyn sijasta elämyksellisempää majoitusvaihtoehtoa? Kenties haluat lipua hiljalleen Pielisellä, katsellen hohtavaa linnunrataa lasi-iglussa? Vai olisiko glamping-telttamajoitus, kodassa yöpyminen tai viikko lammaspaimenena sinun juttusi? Erikoisuutta majoittumiseen voi hakea myös Joensuun keskustasta, jonka matkustajasatamassa kelluva laivakaunotar M/S Saimatar majoittaa mukavasti Pielisjoen laineiden liplattaessa.

vk-tent-itarajanhelmi-tohmajärvi

Itärajan Helmi – glamping-elämys tai yö puussa

Tohmajärvellä sijaitseva Itärajan Helmi tarjoaa aittojen lisäksi myös erikoisempaa majoitusta vierailijoilleen. Voit valita  viihtyisän glamping-teltan tai seikkailijasielulle sopivan Tentsile-puumajoitteen, jossa uinut luonnon rauhoittavien äänien ympäröimänä.

Tutustu vaihtoehtoihin tarkemmin

Lue täältä blogiteksti erikoismajoituksista

VK-tyttö-riippumatossa

Yö puiden katveessa

Haluatko kokea, miltä tuntuu sulautua hetkeksi osaksi luontoa ja irtautua arjen kiireestä? Nurmeksessa ja Rääkkylässä sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia metsäkylpy-yöstä riippumatossa nukkuen.

Riippumaton matkailija

Vai miltä kuulostaisi Tentsile-puumajoitteessa nukkuminen Kolin upeiden hiekkarantojen äärellä? Rannalta on näppärä lähteä vaikka melomaan tai suppailemaan Pieliselle.

Varaa yösi puussa

vk-kotakylä-juuka-summer-tents

Kotakylä – erämaan sylissä

Kun haluat majoittua omassa rauhassa keskellä luonnon hiljaisuutta, varaa yöpyminen Kotakylän perinteisiin lapinkotiin. Kotakylän alueella on mahdollisuus myös erilaisiin aktiviteetteihin kuten melontaan, SUP-lautailuun ja frisbeegolfiin. Ruoan voi kokata itse kodassa tai ulkokeittiössä. Kesäisin aamupalan ja muuta ruokaa voi tarvittaessa tilata paikan päältä. Kotakylästä löytyy myös ainutlaatuinen saunamaailma, joka koostuu 3-5 erilaisesta saunasta.

Astu Kotakylän rauhaan

Lue täältä blogiteksti Kotakylästä

tarina-aho-koli-accommodation

Tarina-Aho – Yö saaressa

Keskellä Pielistä on mahdollista kokea ainutlaatuinen yöpyminen Kelvänsaaressa aivan Kolin kansallispuiston edustalla. Tarina-Aho tarjoaa majoitusta perinteisissä aitoissa sekä vanhassa uittoyhdistyksen hirsitalossa. Herkullinen puutarha-aamiainen tarjoillaan Kuuselan tuvassa, jossa karjalanpiirakat ja sämpylät tehdään käsin omassa keittiössä. Lisäksi saarelta löytyy kaksi puusaunaa sekä yksi savusauna. Saarelle pääsee joko omalla veneellä, kanootilla tai lisämaksusta tarjottavalla venekuljetuksella.

Varaa yösi saaressa

VK-Joensuu-Ilosaari

M/S Saimatar – yövy Pielisjoen laineilla

Saimatar tarjoaa eri varustelutason hyttejä merimiestyyliin sisustettuna. Aluksella palvelee myös oma ravintola ja kesäterassi. Anna Pielisjoen laineiden keinuttaa sinut uneen, tai viihdy Joensuun kantakaupungin sykkeessä pitkälle yöhön.

Laivamajoitusta Joensuussa

koli-aurorahut-kolin-ranta-auringonlasku

Kolin AuroraHut -häkelly tähtitaivaasta pehmeissä lakanoissa

Luonnonläheistä luksusmajoitusta Kolin kansallispuiston läheisyydessä. Ihaile kattoikkunoista auringonnousua tai kirkkaana yönä tähtitaivasta lämpimien peittojen alta. Tässä ainutlaatuisessa majoituskohteessa saat kokea Pielisen taian aivan uudella tavalla.

Luksusmajoitukseen täältä

vk-summer-sheep

Pirteä Pässi – maalaismaisemaan rauhoittumaan

Lammaspaimenviikoilla voit majoittua hirsituvan maalaismiljöössä aina vapusta syyskuun lopulle saakka. Pirteä Pässi järjestää lammaspaimenviikkoja maaseudun rauhan ja metsän hiljaisuuden keskellä Heinävedellä.

Varaa lammaslomasi täältä