Pohjois-Karjalassa tapahtuu ympäri vuoden

Pohjois-Karjalassa eri teemat, kuten urheilu, musiikki, taide, kulttuuriperintö ja ruoka ansaitsevat tulla esiin ympäri vuoden järjestettävien tapahtumien kautta. Alueellamme järjestetään valtakunnallisesti ja kansainvälisesti merkittäviä tapahtumia, kuten Ilosaarirock, Lieksan Vaskiviikko ja kansanmusiikkifestivaali Kihaus. Ampumahiihdon maailmancup tuo lähes vuosittain Kontiolahden ampumahiihtostadionille lajin kirkkaimmat tähdet. Tutustu Pohjois-Karjalan ajankohtaiseen tapahtumatarjontaan tällä sivulla ja suuntaa sinne, missä tapahtuu!

Yli 50 hengen yleisötapahtumat on peruttu koko Itä-Suomen alueella vuoden 2020 loppuun saakka. Lisäksi on tiukempia alueellisia rajoituksia, joten seuraathan tapahtumajärjestäjien tiedottamista tapahtumien toteutumisesta ja turvallisuusohjeista.

Taitokorttelin Joulukylä

Joensuu 4.-19.12.2020

Joulukuussa avautuvasta Taitokorttelin tunnelmallisesta Joulukylästä saat hankittua paikallisia käsitöitä ja elintarvikkeita. Joulukylästä voit löytää loistavia joululahjaideoita ja virittäytyä joulun tunnelmaan. Jokaisena päivänä myös joulupukki ja poniajelu!

Tutustu tapahtumaan

Maakunnallinen Joulutori

Joensuu 22.11.–22.12.2020

Joensuun Maakunnallinen Joulutori edustaa perinteitä, rauhoittumista ja ilon hetkiä. Tästä tunnelmallisesta kokonaisuudesta löydät käsitöitä, ruokia ja juomia vaikka joulupöytään tai lahjaksi.

Lue lisää

Immanuel jouludraama

Nurmes 23.12.2020

Jokavuotinen jouludraama Immanuel järjestetään Nurmeksen luterilaisen kirkon ympäristössä 23.12.2020 klo 18 alkaen. Nurmeksen Immanuel-jouludraaman kannatusyhdistys on tuottanut katuteatteria jo vuodesta 1989 joka jouluna samaan aikaan.

Katso lisätiedot

Rokumentti

Joensuu 20.-23.1.2021

Suomen suurin musiikkielokuvafestivaali Rokumentti järjestetään 2021 neljän näytöksen sarjana Kulttuuritehdas Siihtalassa. Erityisnäytöksissä esitetään neljä elokuvaa ja näytöksiin on vapaa pääsy.

Katso ohjelma

Menoinfo.fi