Pohjois-Karjalassa tapahtuu ympäri vuoden

Pohjois-Karjalassa eri teemat, kuten urheilu, musiikki, taide, kulttuuriperintö ja ruoka ansaitsevat tulla esiin ympäri vuoden järjestettävien tapahtumien kautta. Alueellamme järjestetään valtakunnallisesti ja kansainvälisesti merkittäviä tapahtumia, kuten Ilosaarirock, Lieksan Vaskiviikko ja kansanmusiikkifestivaali Kihaus. Ampumahiihdon maailmancup tuo lähes vuosittain Kontiolahden ampumahiihtostadionille lajin kirkkaimmat tähdet. Tutustu Pohjois-Karjalan ajankohtaiseen tapahtumatarjontaan tällä sivulla ja suuntaa sinne, missä tapahtuu!

Seuraathan tapahtumajärjestäjien tiedottamista tapahtumien toteutumisesta ja turvallisuusohjeista.

Botanian talvipuutarha

Joensuu 27.12-14.3.2021

Tunnelmavalaistu jääveistosnäyttely avautuu Botanian ulkopuutarhaan joulukuun lopulla. Avaijaispäivänä kävijöillä on mahdollisuus nähdä jäänveistäjä työssään!

Lue lisää tapahtumasta

Rokumentti

Joensuu

 

Suomen suurin musiikkielokuvafestivaali Rokumentti järjestetään 2021 neljän näytöksen sarjana Kulttuuritehdas Siihtalassa. Erityisnäytöksissä esitetään neljä elokuvaa ja näytöksiin on vapaa pääsy.

Koronapandemian takia Rokumentin  päivämäärät vahvistuvat myöhemmin.

Katso ohjelma

Pielisen jäähiihto

Lieksa 6.3.2021

Maaliskuun ensimmäisenä lauantaina Lieksassa hiihdetään Pielisen jäällä.  Hiihtotapahtuma on kätevästi saavutettavissa esimerkiksi Kolilta.

Osallistu ja ota kaikki irti talvipäivästä!

Pielisen jäähiihto

Menoinfo.fi