Kevään valoa pääsiäisen aikaan!

Pääsiäinen tuo lupauksen keväästä. Lisääntyvä valo hohtaa hangilla ja pyhiä on mukava viettää yhdessä ulkoillen ja rentoutuen. Aurinkoiset laskettelurinteet, opastetut retket, ja viihtyisät mökit kutsuvat pitkän viikonlopun viettoon. Tälle sivulle olemme koonneet vinkit pääsiäiseen Pohjois-Karjalassa. Poimi parhaat päältä ja lähde viettämään kevään juhlaa Pohjois-Karjalan hangille!

Valamon luostarin pääkirkon alttari

Hiljenny Valamossa

Pääsiäinen on ortodoksisen kirkkovuoden suurin juhla, jota Valamossa vietetään pitkien perinteiden ja hiljentymisen äärellä. Valamon luostarin pääsiäisen täysihoitopakettiin sisältyy hotelli- tai vierasmajatasoisen majoituksen lisäksi sauna, sisäänpääsy näyttelyyn ja museoon sekä luostarikierros. Pääsiäisen ohjelmassa on myös luento ortodoksisesta pääsiäisperinteestä, pääsiäisyön juhla-aamiainen ja luostarin pääsiäisjuhla. Ajankohta paketille to-ma 6.–10.4. tai pe-ma 7.–10.4.2023.

Lue lisää ja varaa rauhallinen pääsiäisloma Valamossa

Break Sokos Hotel Bomban kylpylä

Koko perheen pidennetty viikonloppu Bomballa

Break Sokos Hotel Bomba tarjoaa pääsiäisen aikaan monipuolista tekemistä koko perheelle! Puuhaa löytyy pidemmäksikin aikaa hemmottelupaketeista aina lumisiin elämyspaketteihin. Lapsille luvassa on mm. pääsiäisenmunien metsästystä sekä ratsastusta. Aikuiset voivat suunnata karjalanpiirakkapajaan tai herkuttelemaan Valamon viinipruuviin. Tulgua terveh!

Tutustu elämyksiin

Nainen seisoo punaisen puurakennuksen edessä

Nauti ulkoilusta Hyvärilässä

Nurmeksen Hyvärilässä saa nauttia pääsiäisen aikaan reippaasta liikunnasta, sillä kattavasta aktiviteettivalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Majoituspaketti sisältää majoituksen kartanohotellissa aamiaisen kera, saunan sekä Riihikodan vapaan käytön. Sekä perheille että pariskunnille sopivat lomatarjoukset ovat voimassa 5.-10.4.2023.

Tutustu tarjouksiin

Tunnelmalliset kynttilät mökin pöydällä

Pääsiäiseksi mökille

Pääsiäinen on mitä parhainta aikaa rauhalliselle mökkilomalle luonnon heräillessä kevääseen erilaisine metsän tuoksuineen ja lintujen viserryksineen. Pohjois-Karjalasta löytyy erilaisia mökkimajoituksia jokaiseen makuun perinteisestä hirsimökistä modernimpaan loma-asuntoon.

Tutustu mökkivalikoimaan ja varaa omasi

Mies lumikenkäilemässä tykkylumipuiden lomassa

Ihastu Kolin kansallismaisemaan

Lähde lumikenkäretkelle

Kolin Luontokeskus Ukosta saat vuokrattua näppärästi lumikengät sekä sauvat talviretkeilyyn. Käy ihastelemassa Kolin huippuja tai suuntaa Räsävaaran näkötornille eväiden kera.

Varaa välineet

Hyppää maisemahissin kyytiin ja tutustu näyttelyihin

Luontokeskus Ukossa on saatavilla kätevä yhdistelmälippu, jolla pääset nauttimaan tykkylumipuista ja Pielisen maisemista maisemahissin kyydissä sekä tutustumaan luontokeskuksen näyttelyihin. Voit valita, missä järjestyksessä haluat käyttää lipun ja se on voimassa hissin sekä luontokeskuksen aukiolojen mukaisesti.

Tutustu ja varaa

Mies ja nainen makaavat selällään Pielisen jäällä

Täydennä loma elämyksillä

Elämyspuodistamme löydät rentouttavat ja monipuoliset aktiviteetit täydentämään pääsiäislomaasi. Elämyksien varaaminen onnistuu näppärästi suoraan verkossa.

Elämyspuoti – aktiviteetit suoraan verkosta