Kevään valoa pääsiäisen aikaan!

Pääsiäinen tuo lupauksen keväästä. Lisääntyvä valo hohtaa hangilla ja pyhiä on mukava viettää yhdessä ulkoillen ja rentoutuen. Aurinkoiset laskettelurinteet, opastetut retket, ja viihtyisät mökit kutsuvat pitkän viikonlopun viettoon. Tälle sivulle olemme koonneet vinkit pääsiäiseen Pohjois-Karjalassa. Poimi parhaat päältä ja lähde viettämään kevään juhlaa Pohjois-Karjalan hangille!

Kolin pääsiäinen

Kolilla tapahtuu pääsiäisenä! Ohjelmassa on muun muassa huskyajelua, liukulumikenkäilyä, fatbike-retkiä ja islanninhevosvaelluksia. Vuokraa välineet, lähde opastetulle retkelle tai rentoudu kylpylässä.

Tutustu ohjelmaan

Pääsiäinen Break Sokos Hotel Kolilla

Pääsiäisenä Break Sokos Hotel Kolilla hemmotellaan laskettelun ja rentoutumisen ystäviä.

Ota suunnaksi Koli

Koko perheen aktiviteetteja Nurmeksessa

Break Sokos Hotel Bomba tarjoaa pääsiäisen aikaan monipuolista tekemistä koko perheelle! Puuhaa löytyy pidemmäksikin aikaa hemmottelupaketeista aina lumisiin elämyspaketteihin. Tulgua terveh!

Tutustu elämyksiin

 

Villi Pohjolan tarjoamat seikkailut

Löydä vauhdikkaimmat aktiviteetit Bomballa!

Villi Pohjola tarjoaa Bomballa talven parhaimmat aktiviteetit jokaiseen lähtöön.

Bomban seikkailuihin tästä

Pääsiäistarjous Joensuun Lietsussa

Varaa kampanjahintainen pääsiäisen lomamajoitus Lietsusta ajalle 1.-5.4.2021!

Joensuun keskustassa sijaitsevasta Lietsusta pyörähdät Kolin rinteillä tai Joensuun kaupungin käyntikohteissa vaivattomasti.

Rennon pääsiäisen viettoon Lietsuun!

Hiljenny Valamossa

Pääsiäinen on ortodoksisen kirkkovuoden suurin juhla, jota Valamossa vietetään pitkien perinteiden ja hiljentymisen äärellä. Valamon luostarin pääsiäisen täysihoitopakettiin sisältyy majoituksen lisäksi myös monipuolista, kiireetöntä ohjelmaa.

Tutustu majoituspakettiin

Koko perhe rinteeseen!

vk-Ukko-Koli-laskettelu-rinteet-talvi

Kolin Laskettelukeskus

Laskettelu | Koli

Ukko-Kolin rinteet kuuluvat Suomen vanhimpiin laskettelurinteisiin. Kolin laskettelurinteet sijoittuvat Kolin kansallispuiston maisemiin, joiden huipulta avautuu upea näkymä Pieliselle. Yhteensä kuusi eri rinnettä antavat valinnanvaraa niin aloittelijalle kuin kokeneemmalle laskijalle. Ski & Spa -bussi kuljettaa rinnekaudella viikonloppuisin Joensuusta Kolille ja takaisin.
Kartalla
Lue lisää
laskettelukeskus-mustavaara-kontiolahti

Laskettelukeskus Mustavaara

Laskettelu | Joensuu

Mustavaaran perheystävälliset rinteet ja hiihtoladut kutsuvat talven riemuihin alle 30 minuutin ajomatkan päässä Joensuusta. Neljä rinnettä, snowpark, aloittelijoiden street-alue ja hiihtokoulun palvelut tarjoavat lumista iloa kaiken tasoisille vauhtihirmuille. Laskupäivän jälkeen, tai levähdystauolla, voit siirtyä rinneravintolaan syömään tai nauttimaan lämmintä juotavaa.
Kartalla
Lue lisää
rinnekeskus-pääskyvuori-heinävesi

Rinnekeskus Pääskyvuori

Laskettelu | Heinävesi

Heinävedellä sijaitsevan Rinnekeskus Pääskyvuoren monipuolisissa rinteissä on vauhtia kokeneemmille, sekä loivempia rinteitä perheen pienimmille. Pääskyvuoren rinteiden läheisyydestä pääsee myös hyvin hoidetuille ja valaistuille hiihtoladuille, tai vaikkapa lumikenkäilemään.
Kartalla
Lue lisää