Huskyt vievät sinut uusiin seikkailuihin!

Koiravaljakkoretkiä on Pohjois-Karjalassa tarjolla monipuolisesti lyhyistä tutustumisista aina pidempiin vaelluksiin. Majatalosta majataloon -koiravaljakkovaellus tai Ruunaan koskikierros on pidempää retkeä kaipaavalle oiva valinta, ja lyhyemmälle retkelle pääsee esimerkiksi Bomballa, Kolilla, Juuassa ja Lieksassa. Jos reen kyyti ei tunnu omalta jutulta, koiriin voi käydä myös tutustumassa huskytiloilla. Koiravaljakon rauhoittava kyyti on talvielämys, josta nauttii koko perhe. Anna koiraystävien näyttää sinulle talviluontoa aivan uudesta perspektiivistä!

VK-koiravaljakko-erämaassa-talvella

Nauti valjakkoretkestä ajan kanssa

Kolmen päivän retki Lieksassa

Kolmen päivän koiravaljakkoretkellä nautit Lieksan erämaamaisemista ja majoitut Eräkeskuksen majatalossa ja mökissä. Ruokailut kuuluvat retkipakettiin. Opastus englanniksi, saksaksi tai ranskaksi.

Lue lisää ja varaa

Kolme tuntia leppoisasti erämaassa

Rauhallisissa erämaamaisemissa kulkeva valjakkoretki etenee leppoisaan tahtiin, jolloin jää aikaa nauttia hiljaisuudesta ja seurata koirien toimintaa ajon aikana. Retkelle pääsee Juuassa sijaitsevan huskytilan kotipihasta, jonne on esimerkiksi Kolin alueelta ja Nurmeksesta alle tunnin matka. Retki sopii hyvin myös lapsiperheille.

Tutustu retkeen ja tee varaus

Ruunaan koskikierros valjakon vauhdissa

Tällä 35 kilometrin mittaisella safarilla näet Ruunaan koskien talvi-ilmeen ja nautit keittolounasta laavulla. Retki kestää noin neljä tuntia ja sopii 2-4 henkilön ryhmälle. Lapset pääsevät myös koiravaljakon kyytiin.

Lähde retkelle Ruunaan maisemiin

 

VK-koiravaljakko-huskyretki-erämaassa

Pikapyrähdys koiravaljakon kyydissä

Kokeile valjakkoajoa Lieksassa

Lieksan Eräkeskuksella pääset kokeilemaan 1,5 tunnin mittaisella retkellä koiravaljakon ohjaamista lumivalkoisessa erämaassa. Opastus englanniksi, saksaksi tai ranskaksi.

Varaa valjakkoretki

Kilometrin non stop -ajelu tai Korpin kierto Kolilla

Kolihusky vie hiihtolomaviikoilla klo 11-13 non stoppina kilometrin mittaisille valjakkoajeluille Merilänrannasta.

Pidempi retkivaihtoehto on 15 kilometrin mittainen Korpin kierto, joka sopii hyvin pienryhmille ja ensimmäiseksi koiravaljakkoretkeksi.

Lue lisää Kolin alueen retkistä

Huskysafari Bomballa

Nurmeksessa Bomban alueella on mahdollisuus kokeilla koiravaljakon ohjastusta sekä kyydissä istumista. Retken lisäksi on varattu hyvin aikaa koirien rapsutteluun ja päästään perehtymään tarkemmin koirien elämään sekä koulutukseen. Safarin kesto noin tunnin, josta puolet on varattu 5 km pituiseen safariin.

Tutustu ja varaa