Huskyt vievät sinut uusiin seikkailuihin!

Koiravaljakkoretkiä on Pohjois-Karjalassa tarjolla monipuolisesti lyhyistä tutustumisista aina pidempiin vaelluksiin. Majatalosta majataloon -koiravaljakkovaellus tai Ruunaan koskikierros on pidempää retkeä kaipaavalle oiva valinta, ja lyhyemmälle retkelle pääsee esimerkiksi Bomballa, Kolilla, Juuassa ja Lieksassa. Jos reen kyyti ei tunnu omalta jutulta, koiriin voi käydä myös tutustumassa huskytiloilla. Koiravaljakon rauhoittava kyyti on talvielämys, josta nauttii koko perhe. Anna koiraystävien näyttää sinulle talviluontoa aivan uudesta perspektiivistä!

Majatalosta majataloon koiravaljakolla

Viiden päivän koiravaljakkoretkellä nautit luonnon hiljaisuudesta ja kauneudesta uudella tavalla. Jokainen valjakkopari saa opastuksen oman reen ja koirien ohjaamiseen läpi talvisen seikkailun. Taukojen aikana evästellään, valokuvataan ja tutkitaan lumista luontoa. Majoitus ja ruokailut ovat mukavissa majataloissa täysihoidolla.

Tutustu retkiohjelmaan ja varaa

Nauti valjakkoretkestä ajan kanssa

Kolmen päivän retki Lieksassa

Kolmen päivän koiravaljakkoretkellä nautit Lieksan erämaamaisemista ja majoitut Eräkeskuksen majatalossa ja mökissä. Ruokailut kuuluvat retkipakettiin. Opastus englanniksi, saksaksi tai ranskaksi.

Lue lisää ja varaa

Kolme tuntia leppoisasti erämaassa

Rauhallisissa erämaamaisemissa kulkeva valjakkoretki etenee leppoisaan tahtiin, jolloin jää aikaa nauttia hiljaisuudesta ja seurata koirien toimintaa ajon aikana. Retkelle pääsee Juuassa sijaitsevan huskytilan kotipihasta, jonne on esimerkiksi Kolin alueelta ja Nurmeksesta alle tunnin matka. Retki sopii hyvin myös lapsiperheille.

Tutustu retkeen ja tee varaus

Ruunaan koskikierros valjakon vauhdissa

Tällä 35 kilometrin mittaisella safarilla näet Ruunaan koskien talvi-ilmeen ja nautit keittolounasta laavulla. Retki kestää noin neljä tuntia ja sopii 2-4 henkilön ryhmälle. Lapset pääsevät myös koiravaljakon kyytiin.

Lähde retkelle Ruunaan maisemiin

Ylitä Pielinen koiravaljakolla

Break Sokos Hotel Bomban välittömästä läheisyydestä lähtevä Pielisen ylitys koiravaljakolla on loistavaa lomaohjelmaa perheille, työ- tai kaveriporukoille. Noin 2,5 tunnin mittaisella retkellä nautitaan lounas tunnelmallisella Männikkölän Pirtillä, jonka jälkeen palataan taksiin Bomballe.

Bomban koiravaljakkoseikkailuun

Pikapyrähdys koiravaljakon kyydissä

Kokeile valjakkoajoa Lieksassa

Lieksan Eräkeskuksella pääset kokeilemaan 1,5 tunnin mittaisella retkellä koiravaljakon ohjaamista lumivalkoisessa erämaassa. Opastus englanniksi, saksaksi tai ranskaksi.

Varaa valjakkoretki

Kilometrin non stop -ajelu tai Korpin kierto Kolilla

Kolihusky vie hiihtolomaviikoilla klo 11-13 non stoppina kilometrin mittaisille valjakkoajeluille Merilänrannasta.

Pidempi retkivaihtoehto on 15 kilometrin mittainen Korpin kierto, joka sopii hyvin pienryhmille ja ensimmäiseksi koiravaljakkoretkeksi.

Lue lisää Kolin alueen retkistä

Tunnin huskyajelu Bomballa

Tunnin mittaisella huskyretkellä tutustut koiravaljakon ohjaamiseen, rapsuttelet karvaisia koiraystäviä tai istahdat mukavasti reen lämpimien vällyjen alle. Retkille lähdetään Break Sokos Hotel Bomban välittömästä läheisyydestä.

Varaa oma retkesi