Talviloma Pohjois-Karjalassa

Talvilomalta toivotaan tietenkin lunta, rentoutumista ja mukavia aktiviteetteja. Talven valmiit lomapaketit Pohjois-Karjalan majataloissa, hotelleissa ja lomakeskuksissa tarjoavat kaikkea tätä. Moniin paketteihin sisältyy majoitus, ohjattua tekemistä ja maukkaita ruokahetkiä. Varaa loma ja nauti talvisesta Pohjois-Karjalasta yksin, lasten ja perheen tai vaikka ystävien kanssa.

Lataudu Bomballa

Kylpyläloma Bomballa

Vietä Nurmeksessa Break Sokos Hotel Bomballa rentouttava ja huoleton kylpyläloma kevään virkistykseksi. Anna Bomban karjalaisen kylpylän helliä ja lähde talvisille ohjatuille retkille suoraan hotellin pihasta.

Kylpyläloma Bomban poreissa

Luminen Ilomantsi odottaa!

Möhkön Mantan suksiloma

Vietä aktiivinen loma Suomen itäisimmässä kylässä, Möhkössä. Lumivarman lomasi ajaksi saat käyttöösi Aapo’s Skin asiantuntijan valitsemat sukset. Majoitut tunnelmallisessa hirsirakennuksessa, maukasta ruokaa ja perinteistä saunaa unohtamatta!

Katso lisätietoja paketista

Katso muut talviajan tarjoukset

Möhkön Rajakartanon hiihtoloma talvisodan taistelupaikoilla

Ilomantsin talvisodan taistelupaikat kiinnostavat monia ja tällä hiihtoretkellä pääseekin niihin ympäristöihin hiihtäen tai patikoiden. Möhkön Rajakartano huolehtii retkeilijän majoituksen ja vatsat täyteen. Retki on saatavilla tammi-maaliskuussa.

Katso talvisotahiihtoretken ohjelma

Majatalojen lomapaketit

Ihana talven miniloma

Ihana viikonloppu odottaa herkkuineen ja hemmotteluineen Laitalan Lomissa. Rentoudu puulämmitteisen saunan lempeissä löylyissä, nautiskele paljussa ja virkisty vaikka lumihangessa kierien.

Herkuttele majataloissa

Kulinaristin lomalla valitset haluamasi majatalon ja pääset nauttimaan herkullisista Karelia á la carte ruoista, kauniin luonnon keskellä. Majatalojen pihapiireistä lähtee loistavia lumikenkä- ja hiihtoreittejä ulkoilua kaivatessasi.

Tutustu vaihtoehtoihin

Koko perheen loma Huhmarissa

Lomakeskus Huhmarissa Polvijärvellä vietät aktiivisen loman koko perheen voimin. Huhmarin hyvinvointipalvelut kutsuvat hemmotteluhoitoineen myös rentoutumaan. Saatavilla myös maittavaa lähiruokaa ja  ohjattuja retkiä Polvijärven maastoissa.

Tutustu paketteihin

Majatalosta majataloon -retket

Retki huskyjen kanssa

Majatalosta majataloon koiravaljakkoretkellä pääsee nautiskelemaan Pohjois-Karjalan luonnon rauhasta ja maisemista ainutlaatuisella tavalla. Viiden päivän retken aikana majoitutaan kolmessa eri majatalossa.

Tutustu koiravaljakkoretkeen

Hiihtovaellus

Majatalosta majataloon hiihtovaellus on viiden päivän retki puhtailla hangilla, kevätauringon paisteessa. Retkiin sisältyy majoitukset ja maittavat karjalaiset ruoat.

Katso hiihtovaelluksen ohjelma

Talviseikkailu itärajan erämaassa

Lieksassa sijaitsevan Eräkeskuksen täysihoitopaketti sisältää majoituksen, ruokailut ja kaksi koiravaljakkoretkeä erämaamaisemissa. Jokaiselle vieraalle varataan oma koiravaljakko koko loman ajaksi. Loma voi olla pituudeltaan pitkän viikonlopun tai jopa koko viikon mittainen. Eräkeskuksen kansainvälinen tiimi ohjaa retket englanniksi, saksaksi tai ranskaksi.

Lue lisää ja varaa

Mökkilomalle koko perheellä

Pitkä viikonloppu Lieksassa Jongunjoella

Jongunjoen matkailun talvipaketit lapsiperheille ja pariskunnille sisältävät mökkimajoituksen ja ruokapalvelut. Pitkän viikonlopun aikana Jongunjoella ulkoillaan ja rentoudutaan luontoaktiviteettien parissa!

Lapsiperheiden lomapaketti 

Rentoutumista ja ulkoilua pariskunnille

Rentoa mökkeilyä Rääkkylässä

Nauti takkatulen loimusta, leivo karjalanpiirakoita ja ulkoile kiireettömästi. Villa Raita Rääkkylässä vastaanottaa isommankin seurueen lämmöllä ja vieraanvaraisuudella.

Tutustu ja varaa