Talviloma Pohjois-Karjalassa

Talvilomalta toivotaan tietenkin lunta, rentoutumista ja mukavia aktiviteetteja. Talven valmiit lomapaketit Pohjois-Karjalan majataloissa, hotelleissa ja lomakeskuksissa tarjoavat kaikkea tätä tarjoushinnoin. Moniin paketteihin sisältyy majoitus, ohjattua tekemistä ja maukkaita ruokahetkiä. Varaa loma ja nauti talvisesta Pohjois-Karjalasta yksin, puolisosi, perheen tai vaikka ystävien kanssa.

Bomban kylpylä

Lataudu hotellilomalla

Kylpyläloma Bomballa

Break Sokos Hotel Bomballa vietät rentouttavan ja huolettoman kylpyläloman kevään virkistykseksi. Lähde talvisille retkille omatoimisesti tai oppaan johdolla suoraan hotellin pihasta ja anna Bomban karjalaisen kylpylän ulkoporealtaiden ja elämyssaunojen helliä sinua.  Bomban kylpylätarjous sisältää majoituksen, aamiaisen ja mahdollisuuden kylpylän käyttöön.

Kylpyläloma Bomban poreissa

Nainen hiihtämässä lumisessa metsässä Kolilla

Majatalosta majataloon -retki

Hiihtokierros

Majatalosta majataloon hiihtokierros on hieman vaellusta kepeämpi kokonaisuus, jossa hiihdetään omatoimisesti kahden majatalon välinen matka. Nauti ympäröivästä luonnosta kaikessa rauhassa ja rentoudu majatalon valmiiden  herkkujen äärellä. Tämä viiden päivän ja neljän yön paketti sisältää majoittumisen kahdessa majatalossa täysihoidolla, saunomisen, matkatavara- ja henkilökuljetukset sekä reitti-infon.

Tutustu tarkemmin ohjelmaan

Kaksi naista katselemassa talvisia maisemia

Viisi erilaista hiihtolomaa Nurmeksessa

Miltä kuulostaisi yhdistää valkeina hohtavat hanget suksien alla, uniikit kulttuurikohteet sekä huilaaminen kaikessa rauhassa herkkupatojen äärellä? Nurmeksessa on tarjolla viisi erilaista talviloman majoituspakettia, joista voit valita juuri sinun tarpeisiisi mieluisan vaihtoehdon.

Tutustu eri majoituspaketteihin

Pöytä katettu perinneruuilla

Kulinaristin talviloma

Käy majatalojen herkkupatojen ääreen

Tällä lomalla ei varmasti nälkä pääse yllättämään, sillä majatalon pöydät on katettu Karelia á la carte -herkuilla. Maittavan ruuan päälle voi köllähtää päiväunille tai käydä vaikka lumikenkäilemässä upeissa talvimaisemissa. Päivän lopuksi voi rentoutua saunan lauteilla. Tuote on saatavilla varaustilanteen mukaan neljässä eri majatalossa Nurmeksessa – Puukarin Pysäkillä, Laitalan Lomilla, Majatalo Pihlajapuussa sekä Männikkölän Pirttissä.

Tutustu ja varaa

Möhkön rajakartano talvimaisemissa

Talviriemua Ilomantsissa

Lähtisitkö talvilomalle Suomen itäisimpään kuntaan Ilomantsiin, viehättävään Möhkön kylään? Ilomantsi tunnetaan myös yhtenä Suomen lumisimmista paikoista, joten talven lumiset elämykset on taattu!

Möhkön Rajakartanossa majoitut keittomahdollisuuksin varustetussa huoneistossa. Varatessasi vähintään 3 vrk:n majoituksen käytössäsi on myös rantasauna. Ruokailut ovat varattavissa erikseen.

Lue lisää Möhkön Rajakartanosta

Villa Ruusulan saunatupa

Rauhaa Saimaan rannalla

Kulttuurikoti Villa Ruusulan Saunatalo

Rentouttava talviloma Kulttuurikoti Villa Ruusulassa sujuu turvallisesti kuin karhulla pesässään. Rääkkylän kaunis luonto Saimaan rannalla tarjoaa upeat hiihtomaastot ja retkeilymahdollisuuksia. Villa Ruusulasta voit vuokrata potkureita ja lumikenkiä tai lähteä isäntäväen kanssa talvikalastusretkelle. Voit myös varata lisähintaan kantelemestaritunnin ja oppia kanteleen alkeet tunnissa. Illalla saunotaan ja nautitaan lämpimästä paljusta.

Ihastu Villa Ruusulaan Saunataloon ja ota tauko talveesi

Tunnelmallinen makuuhuone pyöreällä ikkunalla

Oma saari Saimaalla

Villa Raita kutsuu norppien valtakuntaan

Oma luonnonkaunis saari Saimaalla jäälakeuksien keskellä tarjoaa täydellisen irtioton arjesta. Kaukana naapureista, hälystä ja kiireestä odottaa saaren ainoa huvila Villa Raita. Esteetön huvila kutsuu nauttimaan järviluonnosta, valmiista aamupalasta, viipyilevistä hetkistä ja yhdessäolosta.

Perille saareen pääsee ympäri vuoden autotietä pitkin. Potkurit, liukurit, pulkat, kävelysauvat ja lumikengät odottavat seikkailijoita.

Hyvinvointia luonnosta ja yhdessäolosta Villa Raidassa