Talviloma Pohjois-Karjalassa

Talvilomalta toivotaan tietenkin lunta, rentoutumista ja mukavia aktiviteetteja. Talven valmiit lomapaketit Pohjois-Karjalan majataloissa, hotelleissa ja lomakeskuksissa tarjoavat kaikkea tätä. Moniin paketteihin sisältyy majoitus, ohjattua tekemistä ja maukkaita ruokahetkiä. Varaa loma ja nauti talvisesta Pohjois-Karjalasta yksin, lasten ja perheen tai vaikka ystävien kanssa.

bomban-kylpylä-nurmes

Lataudu hotellilomalla

Kylpyläloma Bomballa

Break Sokos Hotel Bomballa vietät rentouttavan ja huolettoman kylpyläloman kevään virkistykseksi. Lähde talvisille retkille omatoimisesti tai oppaan johdolla suoraan hotellin pihasta ja anna Bomban karjalaisen kylpylän helliä sinua. Miltä kuulostasi lämpimässä ulkoporealtaassa tai elämyssaunoissa loikoilu? Bomban kylpylätarjous sisältää majoituksen, aamiaisen ja mahdollisuuden kylpylän käyttöön.

Kylpyläloma Bomban poreissa

Bed & Ski -paketti Kolilla

Laita lasketteluvarusteet ylle heti Break Sokos Hotel Kolin ulko-ovella ja ota hyvä asento elämyksellistä laskettelupäivää varten. Majoitut kansallismaiseman syleylissä ja rauhoitat mielesi arjen askareista. Kenties raikkaan ulkoilupäivän jälkeen mielesi halajaa kylpylän hellään lämpöön? Bed & Ski -pakettiin sisältyy majoitus, aamiainen ja rinnelippu. Paketin ostaja pääsee tarjoushinnalla rentouttavaan Koli Relax Spahan, joka sijaitsee hotellin yhteydessä.

Tutustu tarjoukseen

huhmari-huvila-polvijärvi

Koko perheen loma Huhmarissa

Lomakeskus Huhmarissa Polvijärvellä vietät aktiivisen loman koko perheen voimin. Huhmarissa majoitut loma-asunnossa omassa rauhassa ja voit lähteä hiihtoladuille suoraan lomakeskuksen pihasta. Huhmarista voit vuokrata myös välineitä eri talvilajeihin ja tehdä vaikkapa lumikenkäretken Huhmarisvaaran laelle. Ulkoilupäivän jälkeen on hyvä rauhoittua kylpylä Vesimaailman poreissa ja nauttia hemmotteluhoidoista.

Tutustu paketteihin

VK-husky-hug

Majatalosta majataloon -retket

Retki huskyjen kanssa

Koe ainutlaatuinen yhteys rekikoirien ja luonnon kanssa ja majoitu paikallisten majatalojen vieraanvaraisuudesta ja herkullisista lähiruoista nauttien. Koiravaljakko kuljettaa sinut läpi lumisten maisemien ja hiljaisten metsien kiertomatkasi aikana. Viiden päivän retken aikana majoitutaan kolmessa eri majatalossa. Hintaan sisältyy täyden palvelun opastettu koiravaljakkoretki, sauna, matkatavara- ja henkilökuljetukset sekä reitti-info.

Tutustu koiravaljakkoretkeen

Hiihtovaellus

Majatalosta majataloon -hiihtovaelluksella ihastellaan puhtaita hankia kevätauringon paisteessa. Päivät sujuvat leppoisasti hiihdellen metsäluonnossa ja järven jäällä enimmillään 30 km päivässä. Hiihtovaelluksella nautitaan herkullisesta Karelia á la carte -lähiruoasta ja vilpittömästä majatalojen vieraanvaraisuudesta. Viiden päivän retkeen kuuluu kolmen eri majatalon majoitukset täysihoidolla, sauna, matkatavara- ja henkilökuljetukset sekä reitti-info.

Katso hiihtovaelluksen ohjelma

Eräkeskus-lieksa-koiravaljakko

Talviseikkailu itärajan erämaassa

Eräkeskus Wilderness Lodge -majatalo ja huskyfarmi sijaitsee Lieksassa luonnon rauhassa noin 15 km Venäjän rajalta. Pääset tutustumaan koiriin läheisesti, sillä kaikille varataan oma koiravaljakko koko loman ajaksi. Eräkeskuksen täysihoitopaketti sisältää majoituksen, ruokailut ja kaksi koiravaljakkoretkeä erämaamaisemissa. Lomasi voi olla pituudeltaan pitkän viikonlopun tai viikon mittainen. Eräkeskuksen kansainvälinen tiimi ohjaa retket englanniksi, saksaksi tai ranskaksi.

Lue lisää ja varaa
VK-lumikenkäily-kolilla

Kyläile itärajalla luonnon helmassa

Itärajan Helmessä majoitut tilan päätalossa täysihoidolla ja pääset kokemaan aitoa talvitunnelmaa paikan emännän Riitan opastuksella. Lepää ja kerää energiaa puusaunan lämmössä ja lumikenkäretkellä, jolla nautit perinteisistä nuotiomakkaroista ja nokipannukahveista rentouttavan luonnon äärellä. Ehkäpä yösauna ja palju tähtitaivaan alla sopisi myös sinulle? Hintaan sisältyy tarvittaessa kuljetus Kiteen juna-asemalta.

Tutustu Itärajan Helmen talvilomapakettiin