Talviloma Pohjois-Karjalassa

Talvilomalta toivotaan tietenkin lunta, rentoutumista ja mukavia aktiviteetteja. Talven valmiit lomapaketit Pohjois-Karjalan majataloissa, hotelleissa ja lomakeskuksissa tarjoavat kaikkea tätä tarjoushinnoin. Moniin paketteihin sisältyy majoitus, ohjattua tekemistä ja maukkaita ruokahetkiä. Varaa loma ja nauti talvisesta Pohjois-Karjalasta yksin, puolisosi, perheen tai vaikka ystävien kanssa.

bomban-kylpylä-nurmes

Lataudu hotellilomalla

Kylpyläloma Bomballa

Break Sokos Hotel Bomballa vietät rentouttavan ja huolettoman kylpyläloman kevään virkistykseksi. Lähde talvisille retkille omatoimisesti tai oppaan johdolla suoraan hotellin pihasta ja anna Bomban karjalaisen kylpylän ulkoporealtaiden ja elämyssaunojen helliä sinua.  Bomban kylpylätarjous sisältää majoituksen, aamiaisen ja mahdollisuuden kylpylän käyttöön.

Kylpyläloma Bomban poreissa

Bed & Ski -paketti Kolilla

Laita sukset jalkaan heti Break Sokos Hotel Kolin ulko-ovella ja ota hyvä asento elämyksellistä laskettelupäivää varten. Kolilla majoitut kansallismaiseman syleilyssä ja rauhoitat mielesi arjen askareista. Kenties raikkaan ulkoilupäivän jälkeen mielesi halajaa kylpylän hellään lämpöön? Bed & Ski -pakettiin sisältyy majoitus, aamiainen ja rinnelippu. Paketin ostaja pääsee tarjoushinnalla Koli Relax Spahan, joka sijaitsee hotellin yhteydessä.

Tutustu tarjoukseen

VK-lumikenkäily-kolilla

Täyden palvelun luontoloma Kolilla ja Lieksassa

Viiden päivän talvilomapaketti Kolin ja Lieksan maisemissa sisältää majoituksen, aamiaiset, illalliset sekä aktiviteetit Eräkeskuksella Lieksassa ja Koli Freetimella Kolilla. Molemmissa majapaikoissa vietetään kaksi yötä.

Lieksassa Eräkeskus Wilderness Lodgessa tutustuaan koiravaljakkoajon saloihin ja koirien päivärutiineihin. Kolilla ohjelmassa on opastettu lumikenkäretki Kolin upeissa maastoissa. Ulkoilun lisäksi syödään hyvin, nautitaan saunan lämmössä ja syvärentoudutaan äänimaljojen soinnuilla.

Siirtyessäsi Lieksasta Kolille voit nauttia kauniista Pielisen ympäristön luontomaisemista. Tarkemman ohjelman sekä saapumisohjeet saat varauksen jälkeen sähköpostiisi. Huom! Kuljetukset eivät sisälly pakettiin. Eräkeskuksella opastukset englanniksi, saksaksi ja ranskaksi.

Tutustu Lieksa-Koli pakettiin

huhmari-huvila-polvijärvi

Koko perheen loma Huhmarissa

Lomakeskus Huhmarissa Polvijärvellä vietät aktiivisen loman koko perheen voimin. Huhmarissa majoitut loma-asunnossa omassa rauhassa ja voit lähteä hiihtoladuille suoraan lomakeskuksen pihasta. Huhmarista voit vuokrata myös välineitä eri talvilajeihin ja tehdä vaikkapa lumikenkäretken Huhmarisvaaran laelle. Ulkoilupäivän jälkeen on hyvä rauhoittua kylpylä Vesimaailman poreissa ja nauttia hemmotteluhoidoista sekä paikallisesta lähiruoasta Huhmarin ravintolassa.

Tutustu paketteihin

VK-husky-hug

Majatalosta majataloon -retki

Hiihtovaellus

Majatalosta majataloon -hiihtovaelluksella ihastellaan puhtaita hankia kevätauringon paisteessa. Päivät sujuvat leppoisasti hiihdellen metsäluonnossa ja järven jäällä enimmillään 30 km päivässä. Hiihtovaelluksella nautitaan herkullisesta Karelia á la carte -lähiruoasta ja vilpittömästä majatalojen vieraanvaraisuudesta. Viiden päivän retkeen kuuluu kolmen eri majatalon majoitukset täysihoidolla, sauna, matkatavara- ja henkilökuljetukset sekä reitti-info.

Katso hiihtovaelluksen ohjelma

Eräkeskus-lieksa-koiravaljakko

Talviseikkailu Lieksan erämaassa

Eräkeskus Wilderness Lodge -majatalo ja huskyfarmi sijaitsee Lieksassa luonnon rauhassa keskellä erämaata.

Eräkeskuksen täysihoitopaketti sisältää majoituksen, ruokailut ja kaksi koiravaljakkoretkeä erämaamaisemissa. Lomasi voi olla pituudeltaan pitkän viikonlopun tai viikon mittainen. Eräkeskuksen kansainvälinen tiimi ohjaa retket englanniksi, saksaksi tai ranskaksi.

Lue lisää ja varaa
Möhkön-Manta

Talviriemua Ilomantsissa

Lähtisitkö talvilomalle Suomen itäisimpään kuntaan Ilomantsiin, viehättävään Möhkön kylään? Ilomantsi tunnetaan myös yhtenä Suomen lumisimmista paikoista, joten talven lumiset elämykset on taattu!

Mantan Majatalon talven majoitustarjoukseen kuuluu kahden vuorokauden majoitus, aamiaiskori, pihasaunan löylyt ja kicksparkin tai lumikenkien vuokraus.

Lue lisää Mantan Majatalosta ja Mantan Luontopalveluista

Möhkön Rajakartanossa majoitut keittomahdollisuuksin varustetussa huoneistossa. Varatessasi vähintään 3 vrk:n majoituksen käytössäsi on myös rantasauna. Ruokailut ovat varattavissa erikseen.

Lue lisää Möhkön Rajakartanosta

villa-ruusula

Rauhaa Saimaan rannalla

Kulttuurikoti Villa Ruusulan Saunatalo

Rentouttava talviloma Kulttuurikoti Villa Ruusulassa sujuu turvallisesti kuin karhulla pesässään. Rääkkylän kaunis luonto Saimaan rannalla tarjoaa upeat hiihtomaastot ja retkeilymahdollisuuksia. Villa Ruusulasta voit vuokrata potkureita ja lumikenkiä tai lähteä isäntäväen kanssa talvikalastusretkelle. Voit myös varata lisähintaan kantelemestaritunnin ja oppia kanteleen alkeet tunnissa. Illalla saunotaan ja nautitaan lämpimästä paljusta.

Ihastu Villa Ruusulaan Saunataloon ja ota tauko talveesi

vk-karelia-cottages-rääkkylä-mökki-majoitus

Oma saari Saimaalla

Villa Raita kutsuu norppien valtakuntaan

Oma luonnonkaunis saari Saimaalla jäälakeuksien keskellä tarjoaa täydellisen irtioton arjesta. Kaukana naapureista, hälystä ja kiireestä odottaa saaren ainoa huvila Villa Raita. Esteetön huvila kutsuu nauttimaan järviluonnosta, valmiista aamupalasta, viipyilevistä hetkistä ja yhdessäolosta.

Perille saareen pääsee ympäri vuoden autotietä pitkin. Potkurit, liukurit, pulkat, kävelysauvat ja lumikengät odottavat seikkailijoita.

Hyvinvointia luonnosta ja yhdessäolosta Villa Raidassa