Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

 

Perinteisiä makuja ja uusia ruokaelämyksiä

Luonnon antimista, peltojen viljasta ja pitkistä perinteistä syntyy pohjoiskarjalainen makumaailma.
Alla on poimintoja muutamista alueemme ravintoloista, joissa yhdistyvät perinteet ja trendit.
Huomioithan, että ravintoloiden aukioloajat ja tarjonta voivat vallitsevan tilanteen vuoksi poiketa sivustomme tiedoista.

 

 

Joensuu

Ravintola Kielo

"Kielon ruoka edustaa perinteistä käsityötä ja selkeitä makuja. Keittiöpäällikkö Petri Heikkisen filosofia on yksinkertainen. Valmista ruokaa mitä haluaisit itsekkin syödä, parhaista saatavilla olevista raaka-aineista.

>> Ravintola Kielo

Local Bistro

Local Bistron menu perustuu tuoteisiin, paikallisiin raaka-aineisiin sekä vahvoihin makuihin. Ravintola sijaitsee aivan Joensuun keskustassa, torin laidalla.

>> Local Bistro


Maakunta

Puukarin Pysäkki

Aitoa ja puhdasta lähiruokaa sekä karjalaista vieraanvaraisuutta Valtimolla. Puukarin ruoat ovat kunkin kauden tuotteista valmistettuja ja menut perustuvat suomalaiseen sekä karjalaiseen ruokaperinteeseen.

>> Puukarin Pysäkki

Ravintola Parppeinpirtti

Ravintolan omistaja Parppein emäntä, Marjo Niiranen, toivottaa vieraat tervetulleeksi nykykarjalaisen pitoaterian pariin Ilomantsiin. Pöydästä löytyy esimerkiksi käsintehtyjä karjalanpiirakoita ja vatruskoita - ja tietenkin karjalanpaistia. 

>> Ravintola Parppeinpirtti


Kolilla

Gastropub Kolin Ryynänen

Tunnelmallinen ravintola Kolin keskustassa, vanhassa hirsirakennuksessa.Vaihtuva menut ja laadukas olutvalikoima. 


>> Gastropub Ryynänen

Kolin Maisemaravintola

Skandinaavinen ravintola henkeäsalpaavin maisemin Kolin kansallispuiston keskellä ja vaaran laella. Ravintolan erikoisuutena on puuhiiligrilli.


>> Grill it! Koli