Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Kumi- ja puuveneellä - Koskenlaskua Ruunalla

Kumi- ja puuveneellä

Koskenlaskua Ruunalla

Huimapäille Pohjois-Karjala tarjoaa koskenlaskua Lieksassa! Vaihtoehtoina rankempaa kyytiä kumilautalla tai perinteistä ja hieman rauhallisempaa menoa puuveneellä. Päivittäisiä lähtöjä on saatavilla kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin. 

Varaa oma koskiseikkailusi täältä:

Ruunaan Matkailu >>
Koski-Jaakko >>
Lieksan Matkakaverit >>

Pohjois-Karjalassa - Melomaan lähelle tai kauas

Pohjois-Karjalassa

Melomaan lähelle tai kauas

Melontaretki Koitajoella, Kolovedellä, Patvinsuolla tai muissa Pohjois-Karjalan vesistöissä tarjoaa unohtumattoman elämyksen. Tunne erämaan hiljaisuus ja luonto ympärilläsi. Retkiä on saatavilla säistä riippuen alkukeväästä jopa loka-marraskuulle saakka.

Melontaelämyksesi löydät täältä:

Pielisjoella - SUP-lautailua Joensuussa

Pielisjoella

SUP-lautailua Joensuussa

Aina on hyvä sää SUP-lautailuun! Lähde opastetulle retkelle tai vuokraa lauta vaikka koko viikonlopuksi. Rentouttavaa tai pulssia nostavaa - oman sykkeesi mukaan.

Katso täältä ohjatut SUP-retket ja vuokravälineet:

Arctic Trainers >>
Wake4Break >>

Pohjois-Karjalassa - Koe Issikat

Pohjois-Karjalassa

Koe Issikat

Maisemia on mahtavaa ihastella varmajalkaisten issikoiden turvallisessa kyydissä, joko olet kokeillut? Eritasoiset retket soveltuvat niin aloitteleville kuin jo pidempään harrastaneille ratsastajille. 

Varaa omat heppailusi:

Hepovaara >>
Paimentupa >>
ElämysMantsi >>
Heiskalan Hoppala>>
Kuivalan Islanninhevostalli>>

Pielisellä - Kireitä siimoja

Pielisellä

Kireitä siimoja

Joko nappaa? Pielisen suuret selkävedet tarjoavat upeat puitteet kalastukseen. Heittouistelua, vetouistelua vai fiilistelyä? Valitse omasi ja nauti raikkaasta järvi-ilmasta – vaikka koko päivän ajan!

Kalastusretket järjestää


Koli - Kansallismaisema kutsuu

Koli

Kansallismaisema kutsuu

Kolin kansallismaisema lumoaa yhä uudelleen. Huippujen kierroksella kohtaat vanhat ystävät Akan, Pahan ja Ukon. Opastetulla kierroksella kuulet kiehtovimmat tarut ja eläväisimmät legendat.

FeelKoli >>

Kolin voi nähdä myös aivan uudenlaisesta perspektiivistä, pintaa syvemmältä. Uskaltaudutko Suomen pisimpään luolaan? Luolaseikkailun reitti ja kesto muokataan ryhmän mukaan.

KoliActiv >>


Lieksassa - Villieläinten katselua

Lieksassa

Villieläinten katselua

Oletko koskaan nähnyt villieläimiä luonnossa? Erä-Eeron katselukämpän suojista voi nähdä Suomen suurimmat pedot; karhun, ahman ja suden sekä myös muita metsiemme eläimiä.


Lisätietoja Erä-Eeron nettisivuilta:

Erä-Eero >>

Pohjois-Karjalassa - Moottorivoimaa

Pohjois-Karjalassa

Moottorivoimaa

Jos kävelyvauhti ei riitä, ota allesi tehokkaampi kulkupeli! Kesäisin kyytiä antavat mönkijät ja vesijetit, talvella moottorikelkat. Oletko muuten kokeillut FlyBoardia? Sitä voi testata Bomballa.

Tutustu moottoriharrastuksiin:

Bomba-Action >>
Veikko Vanhanen >>
Ruunaan Matkailu >>
Kontiolahdella - Ampumahiihtäjäksi kesällä

Kontiolahdella

Ampumahiihtäjäksi kesällä

Millaista on olla ampumahiihtäjä kesällä? Kokeile ihmeessä, tämäkin on mahdollista Kontiolahden ampumahiihtostadionilla! Tarjolla myös muita aktiviteetteja. 

Lue lisää täältä:

Jäähdytetty Latu >>