Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Pohjois-Karjalassa - Yhteistä tekemistä lapsiperheille

Pohjois-Karjalassa

Yhteistä tekemistä lapsiperheille

Syyslomien lähestyessä ja miettiessäsi mukavaa ja monipuolisista tekemistä koko perheelle, tutustu Äksyjen Ämmien valikoimaan. Heidän verkkokaupastaan löydät tekemistä niin eläinten kanssa kuin ruoan tai retkeilyn parissa.

Siirry verkkokauppaan >>

Pohjois-Karjalassa - Pyörällä luonnossa ja kyläteillä

Pohjois-Karjalassa

Pyörällä luonnossa ja kyläteillä

Pyöräily on viilenevän loppukesän ja syksyn huippuaktiviteetti. Pohjois-Karjalassa voit vuokrata pyöriä useilta eri toimijoilta. Liiku omatoimisesti käyntikohteesta toiseen tai varaa valmiiksi suunniteltu paketti majoituksineen ja ruokailuineen.

Lue lisää >>

Pohjois-Karjalassa - Koe Issikat

Pohjois-Karjalassa

Koe Issikat

Maisemia on mahtavaa ihastella varmajalkaisten issikoiden turvallisessa kyydissä, joko olet kokeillut? Eritasoiset retket soveltuvat niin aloitteleville kuin jo pidempään harrastaneille ratsastajille.

Varaa omat heppailusi:

Hepovaara >>
Paimentupa >>
ElämysMantsi >>
Heiskalan Hoppala>>
Kuivalan Islanninhevostalli>>

Pielisellä - Kireitä siimoja

Pielisellä

Kireitä siimoja

Joko nappaa? Pielisen suuret selkävedet tarjoavat upeat puitteet kalastukseen. Heittouistelua, vetouistelua vai fiilistelyä? Valitse omasi ja nauti raikkaasta järvi-ilmasta – vaikka koko päivän ajan!

Kalastusretket järjestää

Pohjois-Karjalassa - Melomaan lähelle tai kauas

Pohjois-Karjalassa

Melomaan lähelle tai kauas

Melontaretki Koitajoella, Kolovedellä, Patvinsuolla tai muissa Pohjois-Karjalan vesistöissä tarjoaa unohtumattoman elämyksen. Tunne erämaan hiljaisuus ja luonto ympärilläsi. Retkiä on saatavilla säistä riippuen alkukeväästä jopa loka-marraskuulle saakka.

Melontaelämyksesi löydät täältä:

Kumi- ja puuveneellä - Koskenlaskua Ruunalla

Kumi- ja puuveneellä

Koskenlaskua Ruunalla

Huimapäille Pohjois-Karjala tarjoaa koskenlaskua Lieksassa! Vaihtoehtoina rankempaa kyytiä kumilautalla tai perinteistä ja hieman rauhallisempaa menoa puuveneellä. Päivittäisiä lähtöjä on saatavilla kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin. 

Varaa oma koskiseikkailusi täältä:

Ruunaan Matkailu >>
Koski-Jaakko >>
Lieksan Matkakaverit >>

Koli - Kansallismaisema kutsuu

Koli

Kansallismaisema kutsuu

Kolin kansallismaisema lumoaa yhä uudelleen. Huippujen kierroksella kohtaat vanhat ystävät Akan, Pahan ja Ukon. Opastetulla kierroksella kuulet kiehtovimmat tarut ja eläväisimmät legendat.

FeelKoli >>

Kolin voi nähdä myös aivan uudenlaisesta perspektiivistä, pintaa syvemmältä. Uskaltaudutko Suomen pisimpään luolaan? Luolaseikkailun reitti ja kesto muokataan ryhmän mukaan.

KoliActiv >>


Lieksassa - Villieläinten katselua

Lieksassa

Villieläinten katselua

Oletko koskaan nähnyt villieläimiä luonnossa? Erä-Eeron katselukämpän suojista voi nähdä Suomen suurimmat pedot; karhun, ahman ja suden sekä myös muita metsiemme eläimiä.

Lisätietoja Erä-Eeron nettisivuilta:


Erä-Eero >>

Pohjois-Karjalassa - Moottorivoimaa

Pohjois-Karjalassa

Moottorivoimaa

Jos kävelyvauhti ei riitä, ota allesi tehokkaampi kulkupeli! Kesäisin kyytiä antavat mönkijät ja vesijetit, talvella moottorikelkat. Oletko muuten kokeillut FlyBoardia? Sitä voi testata Bomballa.

Tutustu moottoriharrastuksiin:

Bomba-Action >>
Ruunaan Matkailu >>