Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Rentoudu, liiku ja koe Pohjois-Karjalassa!

Mikä virkistäisi kesäpäivänä paremmin kuin aktiviteetti veden äärellä? Kokeile SUP-pailua joella tai järvellä, oman sykkeesi mukaan! Hurjapäille Pohjois-Karjala tarjoaa koskenlaskua, vaihtoehtoina kumilautta, perinteinen puuvene tai koskilautta. Päivittäisiä lähtöjä on saatavilla kesäkuun puolivälistä elokuun puoliväliin. Tutustu suppailuun täältä ja koskenlaskuun tästä.

 
Valoisat kesäyöt houkuttelevat valvomaan, joten mikset viettäisi yötäsi katsellen villieläimiä? Erä-Eeron katselukämpän suojista voi nähdä Suomen suurimmat pedot; karhun, ahman ja suden sekä myös muita metsiemme eläimiä. Lisätietoja Erä-Eeron nettisivuilta.
Kaviot kopisevat hiekkatiellä tai metsäpoluilla, alla jyllää nelivetoinen hevosvoima! Maisemia on mahtavaa ihastella varmajalkaisten issikoiden turvallisessa kyydissä, joko olet kokeillut? Eritasoiset retket soveltuvat niin aloitteleville kuin jo pidempään harrastaneille ratsastajille. Varaa omat heppailusi Ilomantsin maisemista tai Kolin kupeesta.

Kesän klassikko, huipulla tuulee! Kolin kansallismaisema lumoaa yhä uudelleen. Huippujen kierroksella kohtaat vanhat ystävät Akan, Pahan ja Ukon. Opastetulla kierroksella kuulet kiehtovimmat tarut ja eläväisimmät legendat entimuinoisista nykypäivään. Tutustu kierrokseen tästä.

Kolin voi nähdä myös aivan uudenlaisesta perspektiivistä, pintaa syvemmältä. Uskaltaudu Suomen pisimpään luolaan ja näe valo tunnelin päässä! Luolaseikkailun reitti ja kesto muokataan ryhmän mukaan. Seikkailulle pääset täältä.

Banner.jpg