Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Mökit ja majoitus Venäjän Karjalassa

Karjala on yksi Venäjän kauneimmista ja erämaisimmista paikoista. Ikimetsät vuorottelevat upeiden niittyjen, peltojen ja jyrkkärantaisten järvien kanssa. Virtaavien jokien varsilla on vaarallisia koskia ja putouksia. 

Karjalasta jokainen löytää itselleen jotakin. Kesällä Karjalaan matkustavat kalastajat, metsästäjät ja todelliset luonnon ystävät. Monen matkailijan unelmana on loma järven rannalla mökissä tai teltassa, luonnosta ja rauhasta nauttien.
Talvella Karjalaan saapuvat talviaktiviteettien ystävät, moottorikelkkailijat, sekä matkailijat, jotka haluavat kokea todellisen runsaslumisen venäläisen talven. 
 
Nettisivut: www.wildacha.ru

Toivotamme Teille hyvää lomaa Karjalassa!

Wildacha

Lisätietoa

Wildacha varausjärjestelmä on kehitetty Karelia CBC -hankkeen puitteessa, yhteistyössä suomalaisten partnereiden kanssa. Sivustolla voit vuokrata mökkejä järvien rannoilla, löytää majoituspaikan Karjalan kylistä tai majoittua mukavasti leirintäalueella. Myöhemmin sivustolle on tarkoitus lisätä myös kohteita Pohjois-Karjalasta, jotta matkasi aikana pääset vierailemaan helposti molemmin puolin rajaa.
 
Lue lisää Wildacha-hankkeesta täältä.

Wildacha-palvelun avulla löydät helposti sopivan majoituspaikan Karjalassa. Kätevän suodattimen avulla pääset katsomaan juuri sinun kriteerisi täyttävät kohteet.
Wildacha.ru on turvallinen ja luotettava varaussivusto:

• sivustolla julkaistaan vain tarkastetut talot ja mökit, eikä ole mitään syytä huolehtia palvelun laadusta;
• talojen omistajien kanssa tehdään viralliset sopimukset yhteistyöstä hankkeen kanssa;
• kaikki esitetyt talot voidaan varata verkossa;
• mökkien varaus on ilmaista!
• projektipäällikkö vahvistaa ja tarkistaa kaikki hakemukset, joten voit olla varma, että mökki on vapaa valittuina päivämäärinä ja sinun tulosi on tiedossa;
• Jos sinulla on vaikeuksia valinnassa, autamme valitsemaan sinulle parhaan vaihtoehdon;
• henkilökuntamme puhuu venäjää ja suomea;
• ennakkomaksu suoritetaan vasta varauksen vahvistamisen jälkeen 

Programme logo JPG FI