Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Mietitkö majoitusta tulevalle matkallesi? Alta löydät tietoa Pohjois-Karjalan hotelleista ja muusta majoitustarjonnasta. Huomioithan, että poikkeustilanteesta johtuen majoituksen saatavuus voi poiketa sivustomme tiedoista. Selvitä ajantasaiset tiedot suoraan yrityksiltä, ja löydä mukavin majoitusvaihtoehto maakunnan laajasta tarjonnasta.


Sokos Hotel Vaakuna

Joensuun Vaakuna sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa kauppakeskus Iso Myyn sekä lukuisten ravintoloiden yhteydessä. Sen lisäksi kaikki tärkeimmät kulttuuri- ja tapahtumapaikat ovat hotellin vieressä.

Vaakuna_superior room.jpg

______________________________________________


GreenStar

GreenStar on pieni Joensuulainen hotelliketju, joka pyrkii mahdollisimman ympäristöystävälliseen toimintaan. Joensuun hotelli sijaitsee kaupungin keskustassa, torin vieressä. Rakennuksen energia on osittain aurinkopaneeleilla tuotettua. Hotellista löytyy huoneita moneen lähtöön, liikuntarajoitteet huomioon ottaen.

gs julkisivu ja parkkihalli.jpg

______________________________________________


Lietsu Boutique Aparthotel

Huoneistohotelli Lietsu tarjoaa yksilöllistä hotellimajoitusta karjalaisella sydämellä ja vieraanvaraisuudella. Juuri remontoitu Lietsu sijaitsee Joensuun ydinkeskustassa keskeisten liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä. Lietsun jokaisesta huoneistosta löytyy hyvin varusteltu keittiö, mutta voit aloittaa päiväsi myös karjalaisella aamiaisella kodikkaassa tuvassa. Päivän rientojen jälkeen voit puolestaan nauttia 5. kerroksessa sijaitsevan saunan löylyistä ja ihastella samalla näköalaa Pielisjoelle.

Lietsu_191122_valiaikainen_WEB-123.jpg

______________________________________________


M/S Saimatar

Pitkän historian omaava M/S Saimatar tarjoaa merimieshenkisen majoituselämyksen Pielisjoen laineilla, keskeisellä paikalla Joensuun keskustassa matkustajasatamassa.
Vuonna 1899 rakennettu laiva on kunnostettu mittatilaustyönä suurella sydämellä ja ikää kunnioittaen fööristä ahteriin niin sisältä kuin ulkoa. Raikkaasti ja selkeästi sisustetut hytit sijaitsevat laivan ylimmässä ja alimmassa kerroksessa ja ne ovat varustuksiltaan erilaiset. Vaikka kyseessä on hostellimajoitus, jokainen hytti sisältää hotellitasoiset liinavaatteet ja pyyhkeet. Halutessasi voit vuokrata käyttöösi myös laivan saunatilat ja nauttia yläkannella auringon laskusta.

Hytti + tunnelmakuva (muokattu).jpg

______________________________________________

Scandic Joensuu

Hotelli joka pyrkii mahdollisimman esteettömään ympäristöön ja kannustaa liikkumaan. Majoittuessasi Scandic Joensuussa saat käyttöösi saunat, sekä yhteistyössä toimivan maksullisen kuntosalin. Hotelli tarjoaa ilmaisen pysäköinnin ja alle 13-vuotiaat lapset majoittuvat ilmaiseksi! Hotelli sijaitsee keskustassa taidemuseon sekä kauppakeskuksen lähettyvillä.

Break Sokos Hotel Bomba

Pari vuotta sitten uuden ilmeen saanut kylpylähotelli Bomba on pala vanhaa Karjalaa! Uutuuttaan hehkuva kylpylä, Karjalaiskylä, ravintolat sekä maisemat houkuttelevat kaikki yhdessä irtiottoon arjesta. Bomba sijaitsee juuri sopivan matkan päästä Nurmeksen keskustasta luoden oman idylisen maailmansa ollessaan silti vain muutaman kilometrin päässä muista kaupungin palveluista. Jos haaveilet huolettomasta joulusta karjalaisia perinteitä noudattaen, on Bomban joulu oiva vaihtoehto.

Pool (2) BOMBA.jpg

______________________________________________

Original Sokos Hotel Kimmel

Original Sokos Hotel Kimmel on Itä-Suomen johtava kokous-, juhla-, ja tapahtumatalo. Kimmelissä järjestät niin pienet kuin suuretkin kokoukset, erilaiset messutapahtumat sekä ikimuistoiset perhejuhlat. Voit myös nauttia ravintola Fransmannin kiireettömästä tunnelmasta hyvän ruuan parissa, hotellin runsaasta aamiaisesta sekä illalla pyörähdellä tanssiparketilla tähtiartistien tahtiin.

Kimmel_Hotel.jpg

______________________________________________________

Original Sokos Hotel Kimmel on Itä-Suomen johtava kokous-, juhla-, ja tapahtumatalo. Meillä Kimmelissä järjestät niin pienet kuin suuretkin kokoukset, erilaiset messutapahtumat sekä ikimuistoiset perhejuhlat. Meillä voit myös nauttia ravintola Fransmannin kiireettömästä tunnelmasta hyvän ruuan parissa, hotellimme runsaasta aamiaisesta sekä illalla pyörähdellä tanssiparketilla tähtiartistien tahtiin.Original Sokos Hotel Kimmel on Itä-Suomen johtava kokous-, juhla-, ja tapahtumatalo. Kimmelissä järjestät niin pienet kuin suuretkin kokoukset, erilaiset messutapahtumat sekä ikimuistoiset perhejuhlat. Voit myös nauttia ravintola Fransmannin kiireettömästä tunnelmasta hyvän ruuan parissa, hotellin runsaasta aamiaisesta sekä illalla pyörähdellä tanssiparketilla tähtiartistien tahtiin.Hyvärilä nuoriso- ja matkailukeskus

Majoitus-, leiri- sekä tapahtumapaikkana tunnettu, entiselle maatilalle rakennettu nuoriso- ja matkailukeskus sijaitsee Nurmeksessa muutaman kilometrin päässä keskustasta. Hyvärilä tarjoaa hotellihuoneiden lisäksi lomahuoneistoja sekä majoitusta Pehtoorin talosta sekä rantatuvasta. Näiden lisäksi Hyvärilässä on myös leirintäalue, joka on käytössä kesästä syksyyn. Hyvärilässä on tarjolla myös monen monta aktiviteettiä uusia kokemuksia kaipaaville sekä harrastajille!

Hyvärilä Nurmes.jpg

______________________________________________


Break Sokos Hotel Koli

Kolin kylpylähotelli sijtiatsee kuvan kauniin kansallispuiston sisällä. Koli tarjoaa upeat puitteet niin rentoutumiselle Koli Relax Spassa kuin uusille seikkailuillekin Ukko-Kolin vaaroilla. Koli on tunnettu matkakohde niin ryhmien kuin kaksin matkaajienkin kesken. 

Break_SH_Koli_huoneet_HiRes-22.jpg

______________________________________________

Lomakeskus Huhmari

Viihtyisä lomanviettopaikka Huhmarisvaaran kainalossa, Höytiäisen rannalla. Huhmari sijaitsee vain 30 minuutin ajomatkan päässä Joensuusta, ja kesällä 2020 Huhmarin rannasta pääsee Höytiäiselle maisema-, merirosvo- tai lauluristeilylle. Huhmarisessa 12.10-23.10.2020 ma-pe kylpylään pääsevät vain talon omat asiakkaat. Lauantaisin klo 10-17 molempina viikkoina myös ulkopuoliset pääsevät kylpylään.

tuija_kuva_1_huhmarisvaara.jpg