Suuntaa kesäreissulle Pohjois-Karjalaan!

Onko sinulla ja ryhmälläsi suunnitteilla yhteinen kesäretki, mutta pohditte vielä matkakohdetta? Pohjois-Karjalasta löydät kevään ja kesän 2023 ryhmäretket ja -aktiviteetit joka lähtöön. Miltä kuulostaisi esimerkiksi kesäteatteriretki Kolille, uppoutuminen karjalaiseen kulttuuriin ja sotahistoriaan Ilomantsissa tai pidemmät kiertomatkat ympäri kimmeltävän Pielisen? Jo kevään aikana on mahdollisuus nauttia teatterielämyksestä Joensuussa majoituksen ja herkullisten ruokien kera. Lisätiedot ja varausohjeet jokaisesta retkestä sekä ryhmäpaketeista löydät alla olevien linkkien takaa.

Tutustu tarjontaan, inspiroidu ja suuntaa ensi kesänä iloiseen Itä-Suomeen!

Bomban talo kesän väreissä

Karjalaista kulttuuria ja paikallisia makuja

Äksyt Ämmät tarjoavat täydenpalvelun matkapaketteja Pohjois-Karjalassa, joissa uppoudutaan karjalaiseen kulttuuriin, paikallisiin herkkuihin sekä kauniisiin maisemiin. Tarjolla on erilaisia teemamatkoja, joissa tutustutaan mm. ortodoksiseen kulttuuriin Valamon luostarissa, sotahistoriaan Ilomantsissa ja karjalaisuuteen Bomballa. Useamman päivän kiertomatkat Pielisen molemmin puolin tarjoavat paljon ihasteltavaa, joka täydentyy karjalaisella vieraanvaraisuudella.

Matkapaketit soveltuvat kuudesta hengestä ylöspäin jopa 100 hengen suurryhmiin saakka.

Varaa Äksyjen Ämmien retket varauslomakkeella, sähköpostitse sales@aksytammat.fi tai soittamalla puh. 050 477 2570.

Tutustu tarkemmin Äksyjen Ämmien valmiisiin matkapaketteihin

Nainen istuu Kolin huipulla

Simpauttajan jalanjäljissä Kolille

Tämän kesän erikoisuutena Vuonislahden kesäteatteri esittää Simpauttajan, jonka tarinan ilmestymisestä on kulunut jo 50 vuotta. Ennen teatteriesitystä tutustutaan Kolin Luontokeskus Ukkoon sekä syödään hyvin kansallismaisemissa. Matka Kolilta Vuonislahteen taittuu rattoisasti joko vesiteitse tai bussilla. Reissun aikana vieraillaan myös Paaterissa sekä kuvataiteilija Eva Ryynäsen ateljeessa.

Kolilla ja Lieksassa ryhmien matkapaketteihin yhdistyvät saumattomasti upea luonto, Pielisen laineet, unohtumattomat kulttuurielämykset sekä mukava yhdessä tekeminen. Ne järjestetään minimissään 20 hengen ryhmille.

Ota yhteyttä Kolin Matkailu Oy:n myyntipäällikkö Elina Voitilaan joko puhelimella 050 553 3023 tai sähköpostilla sales@koli.fi.

Tutustu tarkemmin ryhmäpaketteihin

Mies soittaa kannelta

Historian havinaa Ilomantsissa

Ilomantsista löytyy ryhmämatkailijoille aktiviteetteja ja retkiä jokaiseen makuun. Virittäydy perinteiden ja karjalaisen kulttuurin äärelle Runokylästä rautaruukille – Mesikästä Möhköön -retkellä, jossa tutustutaan niin Parppeinvaaran Runokylään kuin Möhkön vanhaan ruukkialueeseen. Herkuttelijat voivat suunnata Ravintola Parppeinpirtin nykykarjalaisen pitoaterian notkuvien pöytien ääreen.

Toimintaa kaipaaville ensi kesänä on tarjolla Möhkön selviytyjät -suunnistusseikkailu, josta selviytyminen vaatii hyvää ryhmähenkeä, iloista mieltä sekä heittäytymistä. Seikkailun voi täydentää esimerkiksi huumorilla höystetyllä Ainoo auttamassa -teatteripaketilla.

Lisätietoja Ilomantsin retkistä varauslomakkeella, sähköpostitse info@travelilomantsi.fi tai puh. 050 501 2117.

Tutustu tarkemmin Ilomantsin ryhmäpaketteihin

Vihreät koristekivet Outokummun kaivosmuseossa

Lähde tutkimusmatkalle kaivostunneleihin

Uniikki ja mystinen Outokummun Vanha Kaivos tarjoaa ihmeteltävää koko päiväksi. Sukella viileiden kaivostunneleiden uumeniin 50 metrin syvyyteen ja opi lisää kaivoksen historiasta kaivosmuseossa. Retki täydentyy herkutteluhetkellä kaivoksen idyllisessä ravintolassa.

Ryhmille on tarjolla kolme erilaista opastettua kierrosta, jotka soveltuvat mainiosti 10–40 hengen porukoille. Kierrokset kestävät tunnista kahteen ja opastukset ovat saatavilla sekä suomeksi että englanniksi. Kaivoskierroksia toteutetaan ryhmille myös joustavasti ryhmän toiveiden mukaisesti.

Varaa retket kaivokselle sähköpostitse matkailu@outokummunkaupunki.fi tai puh. 044 7559 223 (arkisin kello 9-15).

Lue lisää opastetuista kierroksista

Koivuvasta roikkumassa savusaunan seinustalla

Lisävinkkejä kesän 2023 ryhmäretkiin

Nähtävää ja koettavaa joka lähtöön

Etsitpä sitten majoitusta, ruokapaikkaa, aktiviteetteja tai valmiita retkipaketteja ryhmälle, pääset vinkeillämme hyvään vauhtiin suunnittelun kanssa. Tutustu ja inspiroidu Pohjois-Karjalan matkailutarjonnasta!

Lisävinkkejä ryhmille

Kurkista Elämyspuotiin

Elämyspuodista varaat näppärästi monipuoliset aktiviteetit, rentouttavat majoituspaketit ja ikimuistoiset retket suoraan verkosta. Monet elämyksistä ovat räätälöitävissä niin isoille kuin pienillekin ryhmille. Kesän lähestyessä tuotetarjonta laajenee entisestään, joten kannattaa piipahtaa Elämyspuodin puolella toistekin!

Kurkista Elämyspuotiin