Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Junalla Joensuuhun ja muualle maakuntaan

Matkustaessasi sesonkiaikana, varaa junaliput jatkoyhteyksineen hyvissä ajoin osoitteesta uusi.vr.fi tai VR Matkalla -sovelluksella. Näin varmistat paikkasi siihen junavuoroon, johon haluat. Huom! Junissa ei ole lipunmyyntiä. VR on vastuussa siitä, että kaikki, joilla junalippu tiettyyn junavuoroon on, myös pääsevät perille kohteeseensa.

VR:n junat ja kiskobussit pysähtyvät Pohjois-Karjalassa useilla eri asemilla. Joensuuhun pääsee kiskoja pitkin sekä etelän että lännen suunnasta ja kiskobussit liikennöivät Pielisen itäpuolta Lieksan kautta Nurmekseen saakka. Katso VR:n ratakartta.

Joensuusta junamatkaa voi jatkaa kiskobussilla kohti pohjoista. Kolille mennessäsi voit jäädä pois Vuonislahden tai Lieksan asemilla ja majoittua lähistöllä. Vuonislahdesta ja Lieksasta pääset Kolille heinäkuussa ja elokuun alussa kantosiipialuksen Suviexpressin kyydissä.

Kiskobussin päätepysäkki on Nurmeksen rautatieasema, jolta on Bomban alueen kohteisiin noin kolmen kilometrin matka. Suviexpress kantosiipialus liikennöi myös Nurmes-Lieksa-Koli välillä.

Kimppataksi Kolille Joensuun rautatie- ja linja-autoasemalta

Joensuun rautatie- ja linja-autoasemalta Kolille pääsee helpoiten kimppataksilla. Lue kimppataksin palveluista ja tee varaus >> 

Kimppakyydit Lieksassa

Lieksassa liikut vaivattomasti eri kylien ja Lieksan kaupungin taajaman välillä kimppakyydeillä. Kuljetuksia myös Kolilta Juukaan ja Lieksaan. Katso reitit ja tee varaus Lieksan kaupungin sivuilla.

Liikkuminen muualla maakunnassa

Muualla maakunnassa liikut helpoiten linja-autolla. Katso Matkahuollon aikataulut >>

Joensuun juna- ja linja-autoasemalta matkaa voi jatkaa myös vuokra-autolla. Joensuussa vuokra-autoja tarjoaa esimerkiksi Hertz, Avis, Scandia Rent, Europcar  ja Sixt.

Tutustu myös Hertzin yhteiskäyttöautoihin.

Junareitti Joensuu - Vuonislahti - Lieksa -Nurmes