Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Tapahtumat/liput

Pohjois-Karjala - Monien onnistuneiden tapahtumien maakunta


Ilosaarirock, Lieksan Vaskiviikko, Kihaus Folk, Pogostan Hiihto, Vaarojen Maraton, Nurmeksen Joulumusiikki, Puhoksen Perinnepäivät, Karelia-soutu, SciFest, Osuuskaupparock ja paljon muuta!  

Pohjois-Karjala on todellinen tapahtumien maakunta, jossa järjestetään vuosittain satoja tapahtumia isoista festareista pienempiin kylätapahtumiin. Maakunta on eksoottinen tapahtumakohde sekä kotimaisille että kansainvälisille vieraille. Suomalais-karjalainen kulttuuri näkyy, tuntuu ja kuuluu kaikkialla.

Näillä sivuilla voit tutustua maakunnan tapahtumatarjontaan, ostaa lippuja tapahtumiin ja löytää tietoa tapahtuman järjestämisestä Pohjois-Karjalassa.

Tervetuloa tapahtumien maailmaan!
______________________________________________________________________________________

 

Tapahtumakalenteri
Mitä maakunnassa tapahtuu matkasi aikana? Voit hakea tapahtumia päivämäärän, alueen tai tapahtumatyypin mukaan. Katso lisää täältä.

Ilmoita tapahtumasta
Ilmoita meille tapahtumasta täyttämällä tämän linkin takaa avautuva lomake. Näin saat tapahtumatiedot tapahtumakalenteriimme.

Oletko järjestämässä tapahtumaa?
Pohjois-Karjalassa on tarjolla laaja-alaista asiantuntemusta tapahtumien järjestämisen osalta. Voit halutessaan antaa lähes kaikki järjestelyt ammattilaisen vastuulle tai valita palveluvalikoimasta tarvitsemasi palvelut. Katso lisää tapahtuman järjestämiseen liittyviä vinkkejä täältä.

Yhteystiedot
Ota meihin yhteyttä, jos haluat tietää lisää maakunnan tapahtumiin liittyen. Kokous- ja kongressipalvelun sekä matkailuneuvonnan yhteystiedot löydät täältä.

______________________________________________________________________________________

 


Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu