Mökki, majatalo, hotelli, tai jotain ihan muuta!

Pohjois-Karjalan monipuolinen majoitustarjonta tarjoaa vaihtoehtoja tyylikkäistä kylpylähotelleista kesäiseen aittamajoitukseen. Mökit ja majatalot huokuvat mukavuutta, ja hotellilomalla nautit huolettomuudesta. Rennon majoituksen voi löytää myös rauhaisasta kotakylästä, kelluvasta AuroraHutista, siirrettävästä elämysvaunusta tai Pohjois-Karjalan monilta leirintäalueilta. Valitse vaihtoehdoista ja varaa suoraan verkossa!

Sijainti

Lisävalinnat

Majoitustyyppi

särkiselkä-leirintäalue-outokumpu

Särkiselkä Camping

Leirintäalue | Outokumpu

Särkiselkä Camping on retrohenkinen leirintäalue vain viiden kilometrin päässä Outokummun keskustasta, erä- ja luontokeskuksen läheisyydessä. Leirintäalueella on 10 sähkövaunupaikkaa, telttapaikkoja ja 10 eri teemojen mukaisesti sisustettua leirintämökkiä. Leirintäalueelta lähtee 7 km mittainen Särkiselän luontopolku.
Valamon-Luostari-Heinävedellä-Juojärven-rannalla

Valamon Luostari

Hotelli | Heinävesi

Valamon Luostari tarjoaa läpi vuoden majoitusta luostarihotellissa, opistohotellissa tai hostellitasoisissa vierasmajoissa. Valamossa majoittuessasi sinulla on tilaa ajatuksille ja rauhoittumiselle. Kysy myös esteettömiä huoneita tai mahdollisuutta lemmikin kanssa majoittumiseen.
vanhan-koulun-majatalo-koli

Vanhan Koulun Majatalo

Majatalo | Koli

Vanhan Koulun Majatalo on kätevästi vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä Kolin kylästä ja kansallispuistosta. Majatalon vierashuoneet on sisustettu kierrätyskalustein, ja niissä on yhteiset wc-, suihku-, ja keittiötilat. Huoneiden lisäksi tarjolla on majoitusta huoneistoissa, joissa on oma wc ja keittiö. Lemmikit ovat tervetulleita huoneistoihin etukäteen sovittaessa.
vk-Lomamökki-kesäilta

VisitKoli

Mökit ja leirintäalue | Koli

VisitKolin verkkosivuilta löydät lomamökkejä Kolin seudulla tai varaat paikkasi Koli Campingin leirintäalueelta. VisitKolin mökkivalikoimasta löytyy vaihtoehtoja niin pienelle kuin isommallekkin seurueelle eri puolilta Kolin kansallispuistoa ja sen lähialueita.