Mökki, majatalo, hotelli, tai jotain ihan muuta!

Pohjois-Karjalan monipuolinen majoitustarjonta tarjoaa vaihtoehtoja tyylikkäistä kylpylähotelleista kesäiseen aittamajoitukseen. Mökit ja majatalot huokuvat mukavuutta, ja hotellilomalla nautit huolettomuudesta. Rennon majoituksen voi löytää myös rauhaisasta kotakylästä, kelluvasta AuroraHutista, siirrettävästä elämysvaunusta tai Pohjois-Karjalan monilta leirintäalueilta. Valitse vaihtoehdoista ja varaa suoraan verkossa!

Sijainti

Lisävalinnat

Majoitustyyppi

Paimentupa-majoitus-kolilla-lieksassa

Paimentupa

Mökki- ja aittamajoitus | Koli

Majoitusta on tarjolla Paimentuvan pihapiirissä ja sen läheisyydessä viihtyisissä mökeissä ja huoneistoissa. Kesäisin majoitut mukavasti tunnelmallisissa aitoissa. Jos haluat yhdistää ratsastusvaelluksen yöpymiseesi, Paimentupa on loistava vaihtoehto.
pajarinhovi-majoitus-kitee

Pajarinhovi

Lomakeskus | Kitee

Pajarinhovissa Pyhäjärven rannalla on hotellimajoituksen ja lomamökkien lisäksi monipuolinen aktiviteettivalikoima. Alueelta löytyy erityisesti lapsiperheille suunnattu kylpylä ja eläinpuisto sekä ravintola ja tanssipaviljonki.
paksuniemen-kesäkeidas-majoitus-majatalo-hilja-maitotytön-huone

Paksuniemen Majatalo

Majatalo ja leirintäalue | Rääkkylä

Paksuniemen Majatalossa majoitut yksilöllisesti sisustetuissa huoneissa, joista avautuu näköala kauniille Saimaalle. Myös aitat ja karavaanialue palvelevat majoittujia. Alueella sijaitsee myös Paksuniemen Satamaravintola, Satamapuoti, Myllymuseo ja kesäteatteri.
scouts-hostel-partiotalon-retkeilymaja

Partiotalon retkeilymaja

Hostelli | Joensuu

Aivan Joensuun keskustan tuntumassa sijaitsee Partiotalon retkeilymaja, jossa majoitut edullisesti ja helposti. Majoitusta on yksiöissä, joissa on oma wc ja keittiö. Yhteishuoneissa ja makuusalissa on jaetut wc- ja keittiötilat.
petkeljärvi

Petkeljärvi Center

Retkeilykeskus | Ilomantsi

Retkeilykeskus ja leirintäalue Petraniemessä, keskellä Petkeljärven kansallispuistoa tarjoaa majoitusta huoneissa sekä karavaanialueella toukokuun alusta lokakuun loppuun. Petkeljärven kansallispuiston luontoelämykset, Ilomantsin monet käyntikohteet ja esimerkiksi Suomen itäisin kylä Möhkö ovat lyhyen matkan päässä.
Majatalo-Puukarin-Pysäkki-Valtimo-Nurmes

Puukarin Pysäkki

Majatalo | Nurmes

Puukarin Pysäkki Valtimolla on aitoa paikallisuutta, luontoa ja hyvää ruokaa arvostaville unelmakohde. Puukarin Pysäkillä vietät yösi kotoisissa huoneissa tai huoneistoissa. Majoitukseen kuuluu aamupala sekä iltasauna. Pihapirtissä majoitut mukavasti myös lemmikkisi kanssa.
puustilan-maisematila-ilomantsi

Puustilan maisematila

Bed & Breakfast | Ilomantsi

Puustilan Maisematilan majoituksessa nautit B&B -majoituksesta upeissa Maukkulan vaaramaisemissa Ilomantsissa. Tarjolla majoittujille on myös luonto-opastusta ja ostettavissa lammastuotteita, kuten villalankaa ja lampaantaljoja.
Ruokkeen-lomakylä-Kesälahdella-Kiteellä

Ruokkeen Lomakylä

Lomakeskus | Kitee

Ruokkeen Lomakylä on monipuolinen matkailukohde Puruveden hiekkarannalla Saimaalla. Mökkimajoitusta on tarjolla ympäri vuoden, ja kesäkaudella majoitusmahdollisuuksia laajentaa leirintäalue sekä vierasvenesatama. Lomakylässä on tapahtumia ja aktiviteetteja sekä välinevuokrausta kaikkina vuodenaikoina.
Ruunaan-retkeilykeskus-mökki

Ruunaan Retkeilykeskus

Retkeilykeskus | Lieksa

Ruunaan Retkeilykeskus sijaitsee aivan Neitikosken vieressä, lähellä Venäjän rajaa. Retkeilykeskuksessa on teltta- ja karavaanipaikkoja, mökkejä ja aittoja sekä monipuoliset aktiviteettipalvelut. Retkeilykeskuksen vastaanotto ja ravintolapalvelut ovat avoinna huhtikuusta lokakuun loppuun. Osaan mökeistä voi ottaa myös lemmikin.
scandic-joensuu-standard-huone

Scandic Joensuu

Hotelli | Joensuu

Scandic Joensuu tarjoaa kattavan huonevalikoiman jokaiseen tarpeeseen kaupungin keskustassa, alle kilometrin päässä rautatie- ja linja-autoasemasta. Scandicista on lyhyt matka myös kaupungin ravintola- ja shoppailumahdollisuuksiin sekä yöelämään ja käyntikohteisiin.
huvila-villiruusu-sirnihtan-lomamökit

Sirnihtan lomamökit

Mökit | Kontiolahti

Sirnihtan lomamökit sijaitsevat Höytiäisen rannalla, kauniissa järvimaisemissa. Lomamökkejä on yhteensä kuusi eri kokoista ja erilaisin varustetasoin. Osaan mökeistä myös lemmikit ovat tervetulleita. Mökkien lähiluonto tarjoaa loistavat mahdollisuudet muun muassa maastopyöräilyyn, vaeltamiseen, hiihtoon ja sup-lautailuun.
StarNights-of-Karelia-elämysvaunu-majoitus

StarNights of Karelia

Erikoismajoitus | Kontiolahti

Starnights of Karelian elämysvaunut liikkuvat sinne, minne sinäkin. Vaunuissa on panoraamaikkunat ja suuri kattoikkuna, joka mahdollistaa tähtitaivaan alla nukkumisen vuodenajasta riippumatta. Korkeatasoisesti varustellut vaunut ovat talvilämpimiä, ja toimivat pohjoisissa olosuhteissa.