Mökki, majatalo, hotelli, tai jotain ihan muuta!

Pohjois-Karjalan monipuolinen majoitustarjonta tarjoaa vaihtoehtoja tyylikkäistä kylpylähotelleista kesäiseen aittamajoitukseen. Mökit ja majatalot huokuvat mukavuutta, ja hotellilomalla nautit huolettomuudesta. Rennon majoituksen voi löytää myös rauhaisasta kotakylästä, kelluvasta AuroraHutista, siirrettävästä elämysvaunusta tai Pohjois-Karjalan monilta leirintäalueilta. Valitse vaihtoehdoista ja varaa suoraan verkossa!

Sijainti

Lisävalinnat

Majoitustyyppi

Majatalo-Pihlajapuu-Äksyt-Ämmät-Nurmeksessa

Majatalo Pihlajapuu

Majatalo | Nurmes

Nurmeksen Salmenkylässä sijaitseva Majatalo Pihlajapuu on idyllinen vanha koulurakennus, jonka päärakennuksessa on 15 vuodepaikkaa. Pihlajapuussa voit nauttia majatalon ruoka- ja aktiviteettipalveluista ja majoittua myös lemmikkisi kanssa.
majatalo-pikkupriha-ilomantsi

Majatalo PikkuPriha

Majatalo | Ilomantsi

Majatalo PikkuPriha majoittaa matkailijoita Ilomantsissa aivan kirkonkylän läheisyydessä. Huonekoot vaihtelevat yhden hengen huoneista pienryhmille sopiviin huoneistoihin. Majatalossa on useita wc- ja suihkutiloja,, sauna, pienoiskeittiö, kota ja laavu. Piha-alue tarjoaa mukavaa tekemistä koko perheelle.
malmin-majatalo-outokumpu

Malmin majatalo

Majatalo | Outokumpu

Malmin Majatalossa majoitus Outokummun keskustassan läheisyydessä, kävelymatkan päässä Vanhan Kaivoksen alueesta. Majatalossa on yhteiset wc- ja suikutilat sekä maksuton pysäköinti. Huoneet ovat lisävuotein muokattavissa helposti esimerkiksi lapsiperheiden käyttöön.
megrin-matkailu-ilomantsi

Megrin Matkailu

Hotelli | Ilomantsi

Mekrijärven rannalla sijaitsevan Megrin matkailun kolmesta majoitusrakennuksesta löytyy huoneita moneen eri tarpeeseen. Lomaohjelmaan voi suunnitella vaikkapa olympialaiset, turvehoidon tai melontaretken, ravintolassa herkuttelua unohtamatta. Kysy myös mahdollisuutta lemmikin kanssa majoittumiseen.
merilänhovin-huoneistohotelli-lieksa

Merilänhovin huoneistohotelli

Hotelli | Lieksa

Merilänhovin huoneistohotellissa majoitut haluamallasi tyylillä, vanhan koulun tunnelmassa. Onko romanttinen vaaleanpunainen huone, vai musahuone makuusi? Merilänhovissa voit majoittua yksin sekä isommallakin kokoonpanolla.
Motelli-Kontio-Motelli-Kontiolahdessa

Motelli Kontio

Motelli | Kontiolahti

Motelli Kontio sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Kontiolahden ampumahiihtostadionista ja 15 minuutin ajomatkan päässä Joensuusta. Huoneiden ja huoneistojen lisäksi majoitusta on kesäkaudella tarjolla aitoissa. Caravan-paikat palvelevat ympäri vuoden.
Männikkölän-Pirtti-pihamökki-majatalo-Nurmeksessa

Männikkölän Pirtti

Majatalo | Nurmes

Pielisjärven rannalla sijaitsevan Männikkölän Pirtin huoneet ovat mökkirakennuksessa, johon kuuluu jaetut kylpyhuonetilat ja minikeittiö sekä yhteinen sauna ja oleskelutila. Mökin voi varata joko kokonaan tai yksittäisinä huoneina. Ajomatkaa Männikkölän Pirtiltä Nurmeksen keskustaan ja Bomban alueelle on vain 10 minuuttia.
koli-niinilahden-lomamajat-mökki-sisältä

Niinilahden Lomamajat

Mökit | Koli

Niinilahden Lomamajojen hyvin varustellut lomamökit palvelevat vuoden ympäri. Kesäaikaan mökeiltä pääsee kätevästi kalastamaan, marjaan tai vaikka SUP-lautailemaan. Talvisin mökkien läheisyydessä on loistavat mahdollisuudet hiihtoon Kolin laduilla.
Ollilan-tupa-majoitus-Liperissä

Ollilan tupa

Bed & Breakfast | Liperi

Tunnelmallinen Ollilan tupa tarjoaa majoitusta lähes 200-vuotiaalla maatilalla vain 20 minuutin ajomatkan päässä Joensuusta. Pihapiirissä on kesäisin kotieläimiä, kotimuseo ja kesäkahvila. Pihasta lähtee myös luontopolku ja hiihtolatu sekä ohjattuja kalastusretkiä.
Original-Sokos-Hotel-Kimmel-hotelli-Joensuussa

Original Sokos Hotel Kimmel

Hotelli | Joensuu

Original Sokos Hotel Kimmel on monipuolinen kokous-, juhla- ja tapahtumatalo, joka palvelee asiakkaitaan Joensuun rautatieaseman välittömässä läheisyydessä. Kimmelistä on lyhyt kävelymatka Pielisjoen yli Joensuun keskustan palveluiden äärelle. Kimmelissä nautiskelet hyvästä ruoasta hotellin ravintoloissa tai rentoudut hotellin yhteydessä toimivassa Kauneushoitola Edeassa.
Original-Sokos-Hotel-Vaakuna-hotelli-Joensuun-keskustassa

Original Sokos Hotel Vaakuna

Hotelli | Joensuu

Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee aivan kaupungin sydämessä. Kaupungin ravintola- ja kahvilapalvelut, yöelämä ja shoppailumahdollisuudet ovat vain muutaman askeleen päässä. Vaakunasta on lyhyt matka myös Joensuun kulttuurikohteisiin.
Koli-Freetime-camping-alue-leirintäalue-Kolilla

Paalasmaa Camping

Leirintäalue | Juuka

Kesäkuun alusta elokuun loppuun palveleva Paalasmaa Camping sijaitsee maisematien päässä keskellä Pielistä, Paalasmaan saaristossa. Alueella on kahdeksan leirintäaluemökkiä ja 30 sähköpaikkaa matkailuajoneuvoille. Leirintäalueelta on patikointireitti ja lyhyt automatka Paalasmaan näköalatornille.