Mökki, majatalo, hotelli, tai jotain ihan muuta!

Pohjois-Karjalan monipuolinen majoitustarjonta tarjoaa vaihtoehtoja tyylikkäistä kylpylähotelleista kesäiseen aittamajoitukseen. Mökit ja majatalot huokuvat mukavuutta, ja hotellilomalla nautit huolettomuudesta. Rennon majoituksen voi löytää myös rauhaisasta kotakylästä, kelluvasta AuroraHutista, siirrettävästä elämysvaunusta tai Pohjois-Karjalan monilta leirintäalueilta. Valitse vaihtoehdoista ja varaa suoraan verkossa!

Sijainti

Lisävalinnat

Majoitustyyppi

kolin-ryynänen-aittamajoitus-kolin-keskustassa-lieksassa

Kolin Ryynänen

Aittamajoitus | Koli

Kolin keskustassa, Ukko-Kolille vievän tien varrella sijaitsee kaunis punainen hirsirakennus, Kolin Ryynänen, jossa pääset rentoutumaan mukavassa luhtiaitassa. Päärakennuksessa on laadukkaasta ruoasta ja olutvalikoimastaan tunnettu ravintola Gastropub Kolin Ryynänen. Myös lemmikit ovat tervetulleita aittamajoitukseen etukäteen sovittaessa.
Kotakylämenninkäinen-erikoismajoitus-kotamajoitus

Kotakylä Menninkäinen

Erikoismajoitus | Juuka

Kotakylä Menninkäinen on kuin oma salainen maailmansa erämaajärven rannalla erillään modernin ajan kiireistä ja stressistä. Kesäkaudella on tarjolla majoitusta perinteisissä lapinkodissa, jonka reunoilla on makuulaverit ja keskellä loimuaa nuotio. Alueella on mahdollisuus melontaan, ruoanvalmistukseen sekä lato- ja lauttasaunassa saunomiseen.
Kuivalan-tila-aittamajoitus-vuonislahti

Kuivalan Tila

Aittamajoitus | Lieksa

Kuivalan Islanninhevostallilla on saatavilla aittamajoitusta kahdessa kahden hengen huoneessa. Täällä majoitut kauniissa ja tunnelmallisessa ympäristössä huhtikuusta pitkälle syksyyn. Aitan välittömässä läheisyydessä on siistit wc- ja suihkutilat sekä pihakeittiö. Kuivalan Tilalla yhdistät mukavasti majoituksen ja ratsastusvaelluksen.
Bed&Breakfast-Kuuksenkaari-Ilomantsissa

Kuuksenkaari

Bed & Breakfast | Ilomantsi

Kuuksenkaaren korkealaatuiset huoneet ovat täysin varustellut ja niiden ilmapiiri henkii talon historiaa. Talon yläkerrassa on 50 neliön yksiö 1-3 henkilölle ja alakerrassa 120 neliön tilava huoneisto jopa kuudelle henkilölle.
kyykerin-kartano-outokumpu

Kyykerin Kartano

Bed & Breakfast | Outokumpu

Kyykerin Kartano on yli 100-vuotias, tunnelmallinen hirsitalo kävelymatkan päässä Vanhan Kaivoksen alueesta. Majoitus kahden hengen huoneissa, jaetut wc- ja suihkutilat sekä tilaussauna. Kartanon keittiö tarjoaa tilauksesta ravintolapalveluita majoittujille ja ryhmille.
laitalan-lomat-mökki

Laitalan Lomat

Majatalo | Nurmes

Laitalan Lomilla majoitut päärakennuksen huoneissa tai pihapiirin majoitusrakennuksissa ja nautit monipuolisista ruoka- ja aktiviteettipalveluista. Kesällä majoitusta on myös 30-luvun torpassa ja aitoissa. Osaan huoneista myös lemmikit ovat tervetulleita.
Lomakeskus-Huhmari-Polvijärvellä-hotelli-kylpylä

Lomakeskus Huhmari

Lomakeskus | Polvijärvi

Huhmarin lomakeskus tarjoaa mökkimajoituksen ohella ympäri vuoden erilaisia aktiviteetteja ja kylpylän virkistävät poreet. Huhmarissa onnistuu rento hyvinvointiloma tai aktiviinen luonnossa liikkuminen. Osa majoitustiloista sopii myös lemmikkien kanssa matkustaville.
karvion-lomakeskus-mökki

Lomakeskus Karvio

Lomakeskus | Heinävesi

Karvion Lomakeskuksessa majoitut mökeissä, suurella caravan-alueella tai telttapaikoilla. Veneellä liikkuvia palvelee lomakeskuksen vierasvenelaituri. Pihapiirissä voit kokeilla mm. vesiurheilua, frisbeegolfia tai käydä retkeilemässä läheisellä luontopolulla.
vk-Mies-kantamassa-puita-mökkiin-lomamökki

Lomarengas

Mökit | Pohjois-Karjala

Suomen vanhin ja tunnetuin vuokramökkejä ja loma-asuntoja välittävä Lomarengas tarjoaa laajan mökkivalikoiman Pohjois-Karjalassa. Rentoa mökkilomaa pääsee viettämään laatutarkastetuissa mökeissä järvien rannoilla ja metsien ympäröimänä.
Joensaimatar-Joensuussa-Pielisjoki

M/S Saimatar

Hostelli | Joensuu

M/S Saimatar tarjoaa merimieshenkistä majoitusta Pielisjoen laineilla Joensuun matkustajasatamassa. Laivan hytit on remontoitu ja sisustettu raikkaasti merimiestyyliin, ja majoittujien käytössä on yhteiset wc- ja suihkutilat. Saimattarella on oma ravintola ja terassi, ja myös muut Joensuun keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.
maatilamatkailu-jänisvaara-koli

Maatilamatkailu Jänisvaara

Mökit | Koli

Kolin erämaassa palvelev Maatilamatkailu Jänisvaara, jonka lomamökit sijaitsevat Pielisen ja Savijärven rannalla. Mökeiltä on lyhyt matka Kolin palveluiden ääreen. Yksi mökeistä sopii liikuntarajoitteisille, ja myös lapsiperheiden tarpeet on otettu huomioitu sekä majoituksen että aktiviteettien osalta. Jänisvaaran herkullisesta leipomosta voit tilata tuoreita kotiinviemisiä.
Majatalo-Juuka-Gasthaus

Majatalo Juuka

Majatalo | Juuka

Puu-Juuan idyllisen alueen ytimessä sijaitseva Majatalo Juuka tarjoaa majoitusta uniikisti sisustetuissa huoneissa. Majatalorakennuksen lisäksi huoneita on noin 300 metrin päässä sijaitsevassa hotellirakennuksessa. Majatalon huoneista voi myös yhdistää esimerkiksi lapsiperheelle sopivan majoitustilan.