Mökki, majatalo, hotelli, tai jotain ihan muuta!

Pohjois-Karjalan monipuolinen majoitustarjonta tarjoaa vaihtoehtoja tyylikkäistä kylpylähotelleista kesäiseen aittamajoitukseen. Mökit ja majatalot huokuvat mukavuutta, ja hotellilomalla nautit huolettomuudesta. Rennon majoituksen voi löytää myös rauhaisasta kotakylästä, kelluvasta AuroraHutista, siirrettävästä elämysvaunusta tai Pohjois-Karjalan monilta leirintäalueilta. Valitse vaihtoehdoista ja varaa suoraan verkossa!

Sijainti

Lisävalinnat

Majoitustyyppi

Hotelliravintola-Kumpu-hotelli-Outokummussa

Hotelliravintola Kumpu

Hotelli | Outokumpu

Hotelliravintola Kumpu sijaitsee Outokummun kaupungin sydämessä, Vanhan Kaivoksen läheisyydessä. Hotellissa on tilavia perhehuoneita, esteetön huone sekä lemmikkihuone. Hotellin yhteydessä on myös ravintola, joka tarjoaa lounasta ja á la cartea.
Hyvärilä-nuoriso-ja-matkailukeskus-ilmakuva-hotelli-leirintäalue-matkailukeskus-Nurmeksessa

Hyvärilä Nuoriso- ja matkailukeskus

Lomakeskus | Nurmes

Hyvärilä tarjoaa majoitusta monenlaisiin tarpeisiin: Kartanohotellin hotellihuoneet, modernit karjalaiset lomahuoneistot tai edulliset retkimajat palvelevat yksittäisiä matkailijoita tai isompia ryhmiä. Kesäkaudella alueella palvelee myös leirintäalue. Hyvärilän monet aktiviteetit ja Bomban alueen palvelut ovat kivenheiton päässä majoitusrakennuksista.
jokiasema-joensuu

Jokiasema

Leirintäalue | Joensuu

Jokiasema on joensuulaisten kesäinen kohtaamispaikka, jolta löydät caravan-alueen, vierasvenesataman, vuokrasaunoja sekä ravintolan joen ja järven ääreltä. Vierasvenesatama ja caravan-alue ovat avoinna kesäkuun alusta elokuun puoliväliin. Jokiasemalta on kävelymatka Joensuun keskustaan.
VK-Karelia-cottages-rääkkylä

Karelia Cottages

Mökkimajoitus | Rääkkylä

Kun haluat viettää lomaa omassa rauhassa Saimaan saaristossa, valitse mökki Karelia Cottagesin valikoimasta. Kaikissa mökeissä on oma ranta ja mökin varustetasosta riippuen voit viettää lomaa joko sähköistämättömässä mökissä tai täysin varustellussa huvilassa. Mökeistä kaksi sopii myös lemmikkien kanssa lomaileville. Karelia Cottages tarjoaa asiakkailleen myös monipuolisen aktiviteettivalikoiman.
karjalan-helmi-mökki-kiteellä

Karjalan Helmi

Lomakeskus | Kitee

Lomakeskus Karjalan Helmi tarjoaa mökkimajoitusta rauhallisessa ympäristössä Oriveden rannalla. Jokaisessa mökissä on oma ranta, sauna, vene ja mahdollisuus vuokrata välineitä järvi- ja luontoaktiviteetteja varten. Käyntikohteista lähellä ovat muun muassa Kitee Zoo, Pajarinhovin kylpylä sekä Nightwish-näyttelykeskus.
VK-kestikievari-herranniemi-lieksa-vuonislahti

Kestikievari Herranniemi

Bed & Breakfast | Lieksa

Kestikievari Heranniemi on maalaistalotyylinen majoituskohde Pielisen rannalla, kävelymatkan päässä Vuonislahden juna-asemasta. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, yhteisistä tiloista löytyy oleskelualue, tv ja keittiö. Järvenrannan paviljongissa tai päärakennuksen tunnelmallisessa tuvassa voit nauttia vaikkapa Herranniemen herkullisista karjalaisista aterioista.
koivuniemi-majoitus-leirintäalue-rääkkylä

Koivuniemi

Leirintäalue | Rääkkylä

Koivuniemen leirintäalueella Rääkkylässä vietät yösi idyllisessä ympäristössä järvimaisemia ihaillen. Caravan- ja telttapaikkojen lisäksi Koivuniemi tarjoaa mökki- ja aittamajoitusta. Mökit on varusteltu sähköllä ja keittomahdollisuudella, luontohenkeä ja ekologisuutta kunnioittaen.
koli-country-club-huoneisto-majoitus

Koli Country Club

Huoneistomajoitus | Koli

Kolin Country Clubilla majoitut ympäri vuoden mukavissa rivitalohuoneistoissa mökkimäisessä tunnelmassa. Jokaisesta huoneistosta löytyy muun muassa oma kylpyhuone ja sauna sekä astian- ja pyykinpesukone. Loma-Kolin alueen palvelut, hiihtoladut ja ulkoilureitit ovat aivan majoituksen läheisyydessä.
Koli-Freetime-majoitus-Kolilla

Koli Freetime

Leirintäalue | Koli

Koli Freetime tarjoaa mökki-, huone- ja huoneistomajoitusta sekä ympärivuotiset leirintäalueen palvelut. Alueella on monipuolisia vaihtoehtoja luonnossa liikkumiseen. Pihasta lähtee yhteispolut Kolin kansallispuistoon ja Herajärven kierrokselle.
vk-Koli-lomamökki-mökki-VillaUtu

Koli24

Mökit | Koli

Koli24 tarjoaa kattavan valikoiman yksityisiä vuokramökkejä Kolin maisemissa. Koli24:n valikoimasta löytyy hyvin loma-asuntoja myös isommalle seurueelle lähellä kansallispuiston reittejä ja Kolin alueen muita palveluita.
Kolin-Annila-aittamajoitus

Kolin Annila

Bed & Breakfast | Juuka

Kolin kansallispuiston läheisyydessä sijaitseva Kolin Annilla tarjoaa aamiaismajoitusta kodikkaan hirsitalon isossa 2-4 hengen kamarissa sekä kahdessa kahden hengen huoneessa. Kesäisin pihapiirin aitoissa voi majoittua 1-3 henkilöä. Pihassa on sähköpaikkoja myös matkailuautoille.
koli-aurorahut-kolin-ranta-auringonlasku

Kolin AuroraHut

Erikoismajoitus | Koli

Vietä rentouttava yö AuroraHutin uutuuskohteessa Kolin kansallispuiston syleilyssä. Majoittuessasi tässä ainutlaatuisessa kohteessa saat katsella Kolin huippuja lasi-ikkunoiden läpi, ihastella tähtitaivasta ja keinua laineiden liplatuksen tahtiin.