Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Seikkaile Kontiolahdella!

Kontiolahti on nuorekas ja kasvava kunta keskellä Pohjois-Karjalaa. Kulttuurista kiinnostuneet voivat tutustua Kontiolahdella talonpoikaisperinnettä esittelevään Kotiseutukeskukseen tai Jakokosken museokanavalla sijaitsevaan kesäteatteriin.

Hyppää risteilyaluksen kyytiin tai narraa kalaa Höytiäisen aavoilla vesillä, viiletä maastopyörällä Kontionpoluilla tai patikoi uljaissa metsämaisemissa. Kontiolahden voit valloittaa omatoimisesti tutkimusretkeillen tai ohjelmapalveluyrittäjien huomassa, rauhallisesti tai extreme-tyyliin. Herkullista ruokaa ja hemmottelua unohtamatta!

Lue lisää Kontiolahden kohteista tältä sivulta. Löydät myös paljon lisää koettavaa ja nähtävää kunnan matkailusivustolta oheisten linkkien kautta. Tutustu myös jatkuvasti päivittyvään matkailublogiimme!

Perheen kanssa Kolvananuuron jylhänkauniissa maastossa

Kontiolahden ja Joensuun rajalla sijaitsee maisemaltaan ja historialtaan uniikki päiväretkikohde Kolvananuuro. Testasimme paikan sopivuuden lapsiperheelle!

Lue lisää

Kontionpolut

Suosituin reitistö maastopyöräilyyn, polkujuoksuun ja kävelyyn!

Kontionpolut