Hyppää risteilijän kyytiin

Tiesitkö, että myös Pohjois-Karjalassa voit hypätä risteilyaluksen kyytiin? Haluaisitko kokea Kolin kansallismaiseman lipuen Pielisen laineilla? Ehkä toteutat päiväretken M/S Sergeillä Karviosta Valamon luostarille tai hyppäät höyrylaivan kyytiin Joensuusta Savonlinnaan? Kesän uutuutena luvassa on myös discoristeilyjä, karjalaisia pitoja sekä teemaristeilyjä lapsille. Tutustu Pohjois-Karjalan risteilytarjontaan ja löydä sopivin matkasi kauniiden järviemme laineilla.

Sinivuokko-alus Pohjois-Karjalassa

Risteilyjä Joensuussa ja Kolilla

Uusi 180-paikkainen M/S Sinivuokko aloittaa kesäkuun alussa risteilyt Joensuussa! Heinäkuussa risteilyt siirtyvät Pieliselle ja alus kulkee Kolin ja Lieksan satamien välillä. Kesän aikana on luvassa myös erilaisia teemaristeilyjä niin aikuisille kuin lapsillekin. Pääset myös herkuttelemaan karjalaisen pitopöydän ääreen järvimaisemia ihastellessa.

Tutustu eri vaihtoehtoihin ja varaa liput

Joensuun Ilosaari ja Pielisjoki ylhäältäpäin kuvattuna

Höyrylaivan tunnelmaa

Joensuusta Savonlinnaan

Kesän aikana Vip Cruise järjestää muutamia risteilyjä historiallisella höyrylaivalla Joensuusta Savonlinnaan sekä toisinpäin. Lisäksi Joensuussa on tarjolla maisemaristeilyjä, joiden aikana pääsee nauttimaan höyrylaivan tunnelmasta keskustan tuntumassa. S/S Paul Wahl höyrylaiva on käytettävissä myös tilausristeilyjä varten.

Saariston Puodille pitsalle

Voit hypätä Joensuusta höyrylaiva S/S Paul Wahlin kyytiin ja lähteä herkuttelemaan Saariston Puodin puu-uunissa paistetuilla pitsoilla. Valittavissa pelkästään menolippu tai meno-paluu.

Tarkista höyrylaivan tarkemmat aikataulut täältä

MS Sergei risteilyalus laiturissa

Päiväristeily Valamon luostariin tai teemaristely Kermajärvellä

M/S Sergei tarjoaa monipuolisia risteilyelämyksiä Heinävedellä. Valikoimasta löytyvät risteilypaketit Valamon luostariin, miniristeilyt Valamosta Taivallahden kanavalle sekä erilaiset ilta- ja teemaristeilyt Kermajärvellä. Laivalla palvelee ravintola-kahvila A-oikeuksin, ja voit nauttia risteilyn tunnelmasta niin sisätiloissa kuin ulkokannellakin.

Lisätietoja Heinäveden risteilyistä

Kanavaristeily Heinävedeltä Savonlinnaan

Koko päivän kestävä historiallinen risteily M/S Katrillin kyydissä Heinäveden kanavia pitkin aina Savonlinnaan saakka esittelee Järvi-Suomea parhaimmillaan. Matkan varrella pääsee ihastelemaan mm. perinteikkäitä kanava-alueita, moninaista luontoa sekä kalliorantoja.

Varaa liput

Risteily kansallismaisemassa

Astu Kolin satamasta M/S Marival II:n  kyytiin ja koe uniikki Kolin kansallismaisema Pielisen laineilta. Risteilyjä ajetaan kesäkuun alusta aina syyskuun puoliväliin asti. Alus liikennöi Kolin ja Vuonislahden välillä. Voit saapua kiskobussilla Vuonislahteen ja jatkaa satamasta matkaa Kolille M/S Marival II:n kyydissä.

Varaa saaristoristeilysi Kolilta