Hyppää risteilijän kyytiin

Tiesitkö, että myös Pohjois-Karjalassa voit hypätä risteilyaluksen kyytiin? Haluaisitko kokea Kolin kansallismaiseman lipuen vesibussilla Pielisellä? Ehkä toteutat päiväretken M/S Sergeillä Karviosta Valamon luostarille? Upea perinnealus M/S Tuula seilaa koko kesäkauden ajan Höytiäisellä Huhmarin ja Kontiolahden satamista. Tutustu Pohjois-Karjalan risteilytarjontaan ja löydä sopivin matkasi kauniiden järviemme laineilla.

vk-suvityttö-koli-risteilijä-summer

Saaristoristeilyt kansallismaisemassa

Astu Kolin satamasta M/Y Elektran kyytiin ja koe uniikki Kolin kansallismaisema Pielisen laineilta. Risteilyjä ajetaan kesäkuun lopulta aina elokuun alkuun asti. Alus liikennöi myös Kolin ja Vuonislahden välillä. Voit saapua kiskobussilla Vuonislahteen ja jatkaa satamasta matkaa Kolille M/Y Elektran kyydissä.

Varaa saaristoristeilysi Kolilta

VK-Joensuu-Ilosaari

Höyrylaivaristeilyt Joensuusta Savonlinnaan

Kesän aikana Vip Cruise järjestää muutamia risteilyjä historiallisella höyrylaivalla Joensuusta Savonlinnaan sekä toisinpäin. Lisäksi Joensuussa on tarjolla maisemaristeilyjä, joiden aikana pääsee nauttimaan höyrylaivan tunnelmasta keskustan tuntumassa.

Tarkista höyrylaivan tarkemmat aikataulut täältä

karvio-ms-sergei-laiva-risteily

Päiväristeily Valamon luostariin tai teemaristely Kermajärvellä

M/S Sergei tarjoaa monipuolisia risteilyelämyksiä Heinävedellä. Valikoimasta löytyvät risteilypaketit Valamon luostariin, miniristeilyt Valamosta taivallahden kanavalle sekä erilaiset ilta- ja teemaristeilyt Kermajärvellä. Laivalla palvelee ravintola-kahvila A-oikeuksin, ja voit nauttia risteilyn tunnelmasta niin sisätiloissa kuin ulkokannellakin.

Lisätietoja Heinäveden risteilyistä

risteilyt-höytiäinen-lomakeskushuhmari-polvijärvi-summer

Höytiäisen risteilyt – historiallinen M/S Tuula

M/S Tuulan ankkuri nostetaan Huhmarin laiturista koko kesäkauden ajan. Maisema- ja lauluristeilyt sopivat aikuisempaan makuun, ja jännittävät merirosvoristeilyt on suunnattu erityisesti perheen pienimmille.

M/S Tuula tekee risteilyjä ryhmille myös tilauksesta.

Lue lisää Höytiäisen risteilyistä