Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Yritykset/ryhmät / Teatterimatkat

Teatterimatkat

Pohjois-Karjala ja teatterit kuuluvat olennaisesti yhteen. Valitse mieleisesi näytelmä laajasta valikoimasta!

Joensuun kaupunginteatteri toimii Joensuun kaupungintalossa. Joka vuosi teatterissa esitetään 12–15 tuotantoa, ja näytäntöjä on lähes kolmesataa.

Vuosittainen kävijämäärä on noin 25.000 – 40 000. Myös kiertuetoiminta kuuluu alueteatterin perustehtäviin.
Joensuun kaupunginteatteri / Pohjois-Karjalan Alueteatteri on alueensa ainoa ammattiteatteri.

Ennakkokuva_lopullinen (1).jpg

Kuva (Salama Visual): Joensuun kaupunginteatterin mainoskuva Väinö Linnan Suomen itsenäistymisajan menestysteoksesta
Täällä Pohjantähden alla, ohjelmistossa s2017-k2018. 


Elokuvamaakunta

Pohjois-Karjalaa voidaan perustellusti kutsua elokuvamaakunnaksi. Viime vuosikymmenellä maakunnassa on tuotettu yli kymmenen elokuva- ja televisiotuotantoa, ja nykyisin sitä voidaan pitää keskeisenä kuvausalueena Suomessa. Alueelle on syntynyt kehittynyt tuotantoympäristö, ja myös elokuvamatkailu, festivaalit ja alan ammattilaisten kohtaamiset ovat elokuvamaakunnan arkea. Yksi Joensuun Kehittämisyhtiön (JOSEK) palvelutoiminnoista on  Itä-Suomen elokuvakomissio (EFFC), joka toimii yhteistyötahona kansallisille ja kansainvälisille elokuva- ja televisiotuotannoille.

Elokuvateatterit

Vuonna 2005 uudistettu Elokuvateatterikeskus Tapio Joensuussa tarjoaa elokuvaelämyksiä läpi vuoden. Käytössä on neljä salia, joiden paikkamäärä yhteensä on n. 650. Sen edeltäjä Elokuvateatteri Kino Tapio oli toiminut Joensuussa jo vuodesta 1927, ja se onkin yksi Suomen vanhimmista alkuperäisessä käytössä olevista elokuvateattereista.

Kesäteatterit

Kesällä kulttuurielämä levittäytyy kylille, toreille ja keskelle luontoa. Vilkasta teatteritoimintaa pitävät maakunnassa yllä noin 20 kesäteatteria, joissa useissa voi laadukkaan teatterielämyksen ohella nauttia myös vaikuttavan luonnonkauniista pohjoiskarjalaisesta maisemasta. Vastaavasti heräävät eloon myös kahdeksan maakunnassa toimivaa tanssilavaa: Liperissä, Kesälahdella, Lieksassa, Nurmeksessa, Outokummussa, Pyhäselässä, Rääkkylässä ja Tuupovaarassa.

 • Majoitus
 • Aktiviteetit
 • Palvelut
 • Käyntikohteet ja nähtävyydet
 • Reitit
-
Näytä palvelut
Hakutuloksia ei löytynyt
Hakutuloksia päivitetään
Näytä vain varattavissa olevat

Pinta-ala m2
Makuuhuoneita kpl
henk
Alue
Varaa Tutustu
Online
Varattu
Odota hetki Ladataan lisää......

{Name}

Pinta-ala {Area} m2
Makuuhuoneita {Bedrooms} kpl
{Adults} + {ExtraBeds} henk
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu