Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Hyvinvointia Heiskalan Hoppalasta

Tarjoamme islanninhevosmaastoja ja vaelluksia kaikentasoisille ratsastajille.

Kaikentasoiset ratsastajat ja ensikertalaisetkin pääsevät nauttimaan tunnin- kahden mittaisella maastolla suomalaisesta luonnosta eri vuodenaikoina. Varmajalkaisella ja turvallisella islanninhevosella ratsastus on ainutlaatuinen ja mieliinpainuva kokemus.

Konkareille ja enemmän ratsastaneille tarjoamme ympäri vuoden 1-2 tunnin mittaisten maastojen lisäksi myös pidempia ratsastusvaelluksia, aina puolenpäivän ja kokopäivän mittaisista retkistä jopa yön yli kestäviin vaelluksiin. Neljä tuntia ja yli kestävät vaellukset sisältävät ruoka ja evästauot hevosille ja ratsastajille. Evästauot on tilauksesta mahdollista saada myös lyhyemmille maastoille.

Hyvät hiekkapohjaiset maastot takaavat ratsastuskokemuksen salliessa useamman kilonmetrin mittaiset reippaat laukka ja tölttipätkät, jolloin islanninhevosratsastus pääsee askellajeineen erityisesti oikeuksiinsa.

Tallimme on Suomen Ratsastajainliiton jäsentalli / Hevosavusteiset palvelut ja Suomen Vaellustallienliiton Priimatalli, mikä takaa rautaisen ammattitaidon ja hyvinvoivat hevoset.

Ratsatusta pienille ja isoille ryhmille 
Minimikoko ryhmälle on 2 ratsastajaa ja max 13. Suurempien ryhmien kanssa jaamme ryhmän kahtia, jolloin osalle ryhmää järjestämme aktiviteettia tallilla heidän odottaessaan vuoroaan päästä ratsaille. Tilauksesta ryhmille räätälöidään yksilöllisiä maasto -ja vaelluspaketteja huomioiden ryhmän taso ja tarpeet

Tallilla viihtyy
Tallilta löytyy kota. Asiakkaille on käytössä myös lämmin tallitupa, josta löytyy mikro, jääkaappi ja kahvin -sekä vedenkeitin. Tallille tulee lämmin vesi. Pidemmillä vaelluksilla pidämme ruoka -ja evästauot matkanvarrella olevalla kodalla tai laavulla.


Heiskalan Hoppala 
Puh. 050 520 3909
heiskalanhoppala@gmail.com
www.heiskalanhoppala.com

facebook-logo1.png  Instagram_Logo_2016_Header.jpg


 - Ota yhteyttä ja varaa.

Ota yhteyttä ja varaa.

»Lähetä varaustiedustelu

Tallimme on terveydenhuollon ja hevosalan ammattilaisen ylläpitämä hevosavusteisia palveluja ja islanninhevosvaelluksia tarjoava sosiaalipedagoginen talli. Kaikkea toimintaamme ohjaa sosiaalipedagoginen viitekehys: toiminnallisuus, osallisuus, elämyksellisyys, yhteisöllisyys ja dialogisuus, johon yhdistämme luonnon voimauttavan ja eheyttävän vaikutuksen.

Maastovaellukselta

Maastovaellukselta