Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Tervetuloa leipomaan karjalanpiirakoita

Majatalosta_majataloon_KARJALA_LOGO_pysty.pngKarjalanpiirakan teko on taitoa ja taidetta. Valmis karjalanpiirakka tuo kunniaan tekijälleen niin maullisesti kuin näöltään. Tule oppimaan oma tyylisi pulikan pyöritykseen ja reunan rypytykseen. Tuleeko piirakasta näköisensä, maistuuko omassa suussa? Palkintona aherruksesta osallistujat saavat piirakkapussin kotiin viemisiksi.

"Karjalanpiirakka on perinteinen suomalainen leivonnainen, jossa ohuen hapattamattoman ruiskuoren sisällä on riisipuuroa, ohraryynipuuroa tai perunasosetta. Se on alkujaan pohjois- ja rajakarjalainen herkku, muilla karjalaisalueilla piirakat tehtiin nostatetusta taikinasta. Karjalanpiirakka on rekisteröity Euroopan unionin aidoksi perinteiseksi tuotteeksi helmikuussa 2003. Sotien jälkeen karjalaisevakot levittivät piirakkaperinteensä koko maahan ja samalla syntyi nimi "karjalanpiirakka". Karjalaisia murresanoja karjalanpiirakalle ovat muun muassa piirakka, piiras, piiroa, kalitta ja sipanniekku."

Hinta 55€/hlö. Yön yli paketti: majoitus ja aamiainen 50€/hlö/vrk/2 hh.

Paketti sis. keittolounaan jolla nautitaan omatekoista karjalanpiirakoista.
Voit myös leipoa piirakoita kotiin viemiseksi. Varaukset 2 päivää ennen tuloa.

Kysy piirakkapajaa myös omiin tapahtumiin. Piirakkapajalla on oma kätevä reissu-uuni. Kysy tarjousta!

Myynti ja varaukset:
Äksyt Ämmät Oy
Puh. 050 477 2570
sales@aksytammat.fi
www.aksytammat.fi