Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Pohjois-Karjala / Pielisen Karjalan seutu / Nurmes / Käyntikohteita Nurmeksessa / Museojuna ja Veturinkuljettajan polku
Museojuna ja Veturinkuljettajan polku

Tutustu Nurmeksen veturitalliin

 Höyryvetureita, dieselvetureita, vaunuja, pienoismalleja ja paljon muuta mielenkiintoista. Hienosti kunnostetut höyryveturit ovat museojunaliikenteessä kesäisin. Talleilla myös huolletaan ja korjataan museojunakalustoa. Tilauksesta min. 2 hlöä.
Karelia Expert Matkailupalvelu
Puh. 050 336 0707

Veturinkuljettajan polku

Veturinkuljettajan polku on junien ystäville, lapsille ja lapsiperheille suunnattu reitti, joka esittelee Nurmeksen rautatiealueen ja vanhan kauppalan historiaa. Polku lähtee veturitalleilta ja kulkee noin kahden kilometrin matkan vanhan kauppalan halki Kötsin museoon. Maamerkkeinä toimivat betoniset, junavaununmuotoiset penkit.

Reitti on tarkoitettu kuljettavaksi kartan kanssa. Karttoja saa Kötsin museosta, kirjastosta ja Karelia Expert matkailuinfosta tai voit tulostaa sen netistä.

Valitse itsellesi sopiva kartta ja lähde tutkimusretkelle!

>> Veturin kuljettajan polku

 

vaakaviiva_465.jpgetusivu.jpg

Uusi kuva (1).jpg

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu