Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Pohjois-Karjala / Pielisen Karjalan seutu / Nurmes / Käyntikohteita Nurmeksessa / Korupajavierailut Design Airi Hietala

Korupajavierailut Design Airi Hietala | Nurmes

 visitkarelia.fi.jpg

Korupajavierailulla tutustut hopeasta ja muokkaamattomasta nahasta tehtyihin koruihin, työpajaan ja tekijään - byrokraattiin, joka löysi korut vasta eläköityessään.  

Design Airi Hietalan pajassa syntyvät herkät ja persoonalliset hopeakorut käsityönä. Airi on kesyttänyt myös muokkaamattoman nahan eli pergamentin ainutlaatuisiksi, herkiksi koruiksi, jotka hehkuvat monenvärisinä kukkasina. Niitä löytyy nyt myös mustina Korppi-sarjan rock-henkisinä koruina. Pergamentti on materiaali, joka paremmin tunnetaan muinaisten kirjakääröjen materiaalina ja noitarumpujen kalvoina. Korupajakäynti on maksuton ja ostoksista saat 10 prosentin alennuksen. Vierailut tilauksesta.

Tutustu myös voimakorukurssiin. » Voimakorukurssi

Ryhmävaraukset:
Karelia Expert Matkailupalvelu Oy
Nurmes-Valtimo
Puh. 050 336 0707
nurmes@visitkarelia.fi


vaakaviiva_465.jpg

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu