Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Tuu sie Rääkkylään!

Rääkkylä on vireä kunta, joka on tunnettu etenkin kauniista vesistöistään ja kansanmusiikista. Alue on lomamökkiläisen, luonnonystävän ja veneilijän lomapaikka. Rääkkylässä voit viettää aktiivisen loman, kulttuuria ja hemmottelua unohtamatta!

Rääkkylän kesään kuuluu vierailu Paksuniemessä, joka palvelee asiakkaita päivittäin vapusta syyskuun loppuun. Paksuniemi tarjoaa ravintola-, kahvila-, majoitus- ja satamapalveluita lähellä Rääkkylän keskustaa. Kihaus-toimiston yhteydessä sijaitseva ihastuttava Onnen Kauppa on pullollaan paikallisia käsitöitä: neuleita, kudonnaisia, taidetekstiilejä, puutuotteita, nahkatuotteita, elintarvikkeita (myös luomu), kirjoja ja CD-levyjä, unohtamatta Kihaus-tuotteita.

Uniikki vierailukohde Rääkkylässä on Karjalanruusu M. Halosen kukkapelto, joka on lähes hehtaarin kokoinen leikko- ja kuivakukkaviljelmä. Matkailijoita palvelee myös Koivuniemi Rääkkylän keskustan läheisyydessä. Koivuniemessä on tarjolla mm. luontaishoitoja ja mosaiikkitaidetta.

Rääkkylän kunnassa sijaitsevat myös Oravisalon ja Varpasalon saaret, jotka kutsuvat tutustumaan eläviin saaristolaiskyliin pohjoisen Saimaan rannoille!

Rääkkylään on helppo tulla, joko linja-autolla tai omalla autolla. Matkaa Helsinkiin on noin 400 kilometriä. Lähin lentokenttä sijaitsee 60 km päässä Joensuussa.

Perustettu1874
Rääkkyläläisiä2250
Matkaa Joensuuhun60 km

Keski-Karjalan sähköinen matkailuesite

Tutustu