Pohjois-Karjala Nyt!

 

Pohjois-Karjala Nyt!

Pohjois-Karjala Nyt!
Onnnea voittajille - Parasta pesäpalloa Suomessa! - Joensuun Maila

Onnnea voittajille - Parasta pesäpalloa Suomessa!

Joensuun Maila

Joensuussa juhlitaan pesäpallon Suomen mestaruuden voittanutta Joensuun Mailaa kaiken kansan mestaruusjuhlassa lauantaina 22.9. kello 13–16. 
» Lue lisää
Syksy on parasta aikaa patikointiin kansallispuistoissa ja retkeilyreiteillä. Kiireetön kulkija voi bongata monta mieleenpainuvaa elämystä.  Tervetuloa Pohjois-Karjalan poluille! - Koli, Patvinsuo, Petkeljärvi, Ruunaa...

Syksy on parasta aikaa patikointiin kansallispuistoissa ja retkeilyreiteillä. Kiireetön kulkija voi bongata monta mieleenpainuvaa elämystä. Tervetuloa Pohjois-Karjalan poluille!

Koli, Patvinsuo, Petkeljärvi, Ruunaa...

—Reittejä on merkattu maastoon ja tehty asioita sen eteen, että luonnossa on helppo liikkua. Tällainen aktiivinen toiminta helpottaa kansalaisen pääsyä luontoon, ja Pohjois-Karjalassa voi harrastaa hirveän monipuolisesti kaikkea luontoon liittyvää.  - Peltsin mietteitä luonnossa likkumisesta

—Reittejä on merkattu maastoon ja tehty asioita sen eteen, että luonnossa on helppo liikkua. Tällainen aktiivinen toiminta helpottaa kansalaisen pääsyä luontoon, ja Pohjois-Karjalassa voi harrastaa hirveän monipuolisesti kaikkea luontoon liittyvää.

Peltsin mietteitä luonnossa likkumisesta

Löydä oma lomamökkisi

Tarjolla lähes 200 mökkiä ympäri Pohjois-Karjalaa.

Kesälomalle Pohjois-Karjalaan
#visitkarelia_finland @visitkarelia_finland