Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

 

Koronavirusepidemia ja matkustaminen Pohjois-Karjalassa. Lue lisää >>>

 

Luontoseikkailut ja makunautinnot syksyyn

Varaa suoraan verkosta

 

 

Rentoile mökkeillen

Maakunnan mökkitarjontaan
 - Lapsiperheiden lempparit

Lapsiperheiden lempparit

Etsitkö syystekemistä lasten kanssa? Pohjois-Karjala tarjoaa syksyn aikana lukuisia käyntikohteita ja aktiviteetteja eri-ikäisille perheenjäsenille. Pakatkaa koko perhe mukaan ja viettäkää mukava päivä yhdessä!

>>> Lue lisää vinkeistä

 - Pyörällä luonnossa ja kyläteillä

Pyörällä luonnossa ja kyläteillä

Pyöräily on viilenevän syksyn huippuaktiviteetti. Pohjois-Karjalassa voit vuokrata pyöriä useilta eri toimijoilta. Liiku omatoimisesti käyntikohteesta toiseen tai varaa valmiiksi suunniteltu paketti majoituksineen ja ruokailuineen.
>>> Lue lisää reiteistä ja retkistä

 - Löydä sielunmaisemasi

Löydä sielunmaisemasi

Sibeliuskin sen tiesi – Kolin kansallismaisemaan on ihmisen päästävä, liittämään sielunsa osaksi syvintä suomalaisuutta.

Anna Kolin ja Pohjois-Karjalan näyttää myös tuntemattomammat kasvonsa, vähemmän kuljetut polkunsa ja eksoottisimmat aktiviteettinsa. Selvitä sielunmaisemasi ja hyppää seikkailuun!

>>> Tee sielunmaisematesti

Kerromme Kolin ja Pohjois-Karjalan matkailutarinaa yhdessä - #lovekoli

Kerromme Kolin ja Pohjois-Karjalan matkailutarinaa yhdessä

#lovekoli

Lähde kanssamme matkalle Kolin ja Pohjois-Karjalan maisemiin. Kerro omat muistosi tai unelmasi sosiaalisessa mediassa tunnisteella #lovekoli ja ole osa Kolin ja Pohjois-Karjalan matkailutarinaa. 

>>> Tutustu lisää ja lähde mukaan.