Pohjois-Karjala Nyt!

 

Pohjois-Karjala Nyt!

Pohjois-Karjala Nyt!
Onnnea voittajille - Parasta pesäpalloa Suomessa! - Joensuun Maila

Onnnea voittajille - Parasta pesäpalloa Suomessa!

Joensuun Maila

Joensuussa juhlitaan pesäpallon Suomen mestaruuden voittanutta Joensuun Mailaa kaiken kansan mestaruusjuhlassa lauantaina 22.9. kello 13–16. 
» Lue lisää
Syksy on parasta aikaa patikointiin kansallispuistoissa ja retkeilyreiteillä. Kiireetön kulkija voi bongata monta mieleenpainuvaa elämystä.  Tervetuloa Pohjois-Karjalan poluille! - Koli, Patvinsuo, Petkeljärvi, Ruunaa...

Syksy on parasta aikaa patikointiin kansallispuistoissa ja retkeilyreiteillä. Kiireetön kulkija voi bongata monta mieleenpainuvaa elämystä. Tervetuloa Pohjois-Karjalan poluille!

Koli, Patvinsuo, Petkeljärvi, Ruunaa...

—Reittejä on merkattu maastoon ja tehty asioita sen eteen, että luonnossa on helppo liikkua. Tällainen aktiivinen toiminta helpottaa kansalaisen pääsyä luontoon, ja Pohjois-Karjalassa voi harrastaa hirveän monipuolisesti kaikkea luontoon liittyvää.  - Peltsin mietteitä luonnossa likkumisesta

—Reittejä on merkattu maastoon ja tehty asioita sen eteen, että luonnossa on helppo liikkua. Tällainen aktiivinen toiminta helpottaa kansalaisen pääsyä luontoon, ja Pohjois-Karjalassa voi harrastaa hirveän monipuolisesti kaikkea luontoon liittyvää.

Peltsin mietteitä luonnossa likkumisesta

Peltsi päätti kovan vuoden Kolille

Mikko ”Peltsi” Peltola taivaltaa kajakilla, rullasuksilla, kiipeillen ja patikoiden rajavyöhykkeeltä Ruunaan kautta Kolille ”Peltsin kova vuosi” -sarjan finaalijaksossa.

»Lue lisää

Löydä oma lomamökkisi

Tarjolla lähes 200 mökkiä ympäri Pohjois-Karjalaa.

Kesälomalle Pohjois-Karjalaan
#visitkarelia_finland @visitkarelia_finland