Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

 

Koronavirusepidemia ja matkustaminen Pohjois-Karjalassa. Lue lisää >>>

 

 

 

Koe Suomen rennoin mökkikesä Pohjois-Karjalassa.

Maakunnan mökkitarjontaan
 - Kesän viikko-ohjelma

Kesän viikko-ohjelma

Tuletpa läheltä tai kaukaa, Pohjois-Karjalan viikko-ohjelmassa löytyy mielenkiintoista tekemistä jokaiselle lomapäivälle. Lähde seikkailemaan Merirosvoristeilylle tai rentoudu saunan löylyistä nauttien. Tutustu uusiin luontokohteisiin vaeltaen, meloen tai ratsain ammattitaitoisten oppaiden ohjauksella. Opi, nauti ja rentoudu. Kesä on täällä!

>>> Poimi vinkit viikko-ohjelmasta

 - Lomaohjelmaa lapsiperheille

Lomaohjelmaa lapsiperheille

Lasten kanssa kesä on leikkiä, iloa ja uuden oppimista. Pohjois-Karjalan käyntikohteiden joukosta löytyy useita lapsiperheille sopivia kohteita. Myös luontoseikkailut kutsuvat viettämään koko perheen yhteistä aikaa. 

>>>Tutustu vinkkeihin ympäri maakunnan.

Kerromme Kolin ja Pohjois-Karjalan matkailutarinaa yhdessä - #lovekoli

Kerromme Kolin ja Pohjois-Karjalan matkailutarinaa yhdessä

#lovekoli

Lähde kanssamme matkalle Kolin ja Pohjois-Karjalan maisemiin. Kerro omat muistosi tai unelmasi sosiaalisessa mediassa tunnisteella #lovekoli ja ole osa Kolin ja Pohjois-Karjalan matkailutarinaa. 

>>> Tutustu lisää ja lähde mukaan.

 - Loppukesän ja syksyn tapahtumat

Loppukesän ja syksyn tapahtumat

Loppukesään ja syksyyn mahtuu mielenkiintoisia tapahtumia. Poimi omat suosikkisi maakunnan menoista. Muistathan tapahtumaan osallistuessasi noudattaa tapahtumajärjestäjien turvallisuusohjeita.

>>> Maakunnan tapahtumatarjontaan

Koe Pohjois-Karjalaa paikallisten kanssa

Suunnittele lomaohjelmaa