Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Pohjois-Karjala / Kulttuuri ja historia

Kulttuurilomalla pitkin ja poikin Pohjois-KarjalaaMielikuvat Pohjois-Karjalasta ovat moninaiset. Se tunnetaan laulun ja soiton maana, jonka metsien halki on vuosisatojen ajan taisteltu Karjalan herruudesta, ja joka nykyisin on monipuolisia kulttuuripalveluja ja virkistysmahdollisuuksia tarjoava maakunta.

Löydä pohjoiskarjalainen kulttuuri siitä näkökulmasta, joka sinua eniten kiinnostaa. Kiehtooko kansanrunous, ruokakulttuuri, kädentaidot vai oletko kiinnostunut historiasta, liittyipä se sitten elinkeinoihin, liikenteeseen, taiteisiin tai sotiin. Myös lukuisat museot, teatterit ja uskonnolliset kohteet löytävät varmasti omat matkailijansa.

Pohjois-Karjalassa erämaaluonto ja moderni maailma sekä rikas kulttuuri ja mielenkiintoinen historia sulautuvat sovussa toisiinsa. Laulun ja soiton maa toivottaa kaikki elämysnälkäiset kulttuurikulkijat tervetulleiksi!

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu