Pohjois-Karjalan pohjoisin matkailukohde

On vaaroja, vesistöjä, kyläaukeita ja erämaata. Jo Elias Lönnrot ylisti matkakuvauksissaan tämän alueen kauneutta: "Seudut ovat kauneimpia maassa lampineen, lahtineen, niemineen, kannaksineen ja metsineen. Tulgua terveh!

Täällä karjalainen kulttuuriperintö elää vahvasti tätä päivää. Karjalaisuus on siirtynyt sukupolvelta toiselle ja karjalan kielentaitajia löytyy edelleenkin Valtimolta. Valtimolla voit maistaa maan mainiota luomuruisleipää ja oppia myös valmistamaan tätä todellista suomalaista "super-ruokaa". Tai voit tehdä aikamatkan historiallisesti arvokkaaseen Murtovaaran talomuseoon. Museo on ainutlaatuinen käyntikohde Suomessa. Valtimon kyläkierroksella voit tutustua Korpinoitaan ja Jumalten paratiisiin.

Tervetuloa Valtimolle.

perustettu1910
Valtimolaisia2250
matkaa Joensuuhun ja Kuopioon140 km
matkaa Vuokattiin60 km

Lomakauppa

Valtimon matkailutuotteet

Katso lisää
Paikallisia elintarvikkeita, käsitöitä, matkamuistoja, koruja... - Laitala Shop

Paikallisia elintarvikkeita, käsitöitä, matkamuistoja, koruja...

Laitala Shop

Laitala Shop toimii Laitalan Lomien matkailutilalla ja on avoinna tilauksesta. Soita etukäteen, niin pääset shoppailemaan paikallisia tuotteita. Tilauksesta saatavana vaikka tuoreet karjalanpiirakat kotiin viemisiksi. Ostosten lomassa voit nauttia kupposen kahvia tai vaikkapa lounaan. Emännällä on myös pitopalvelu, joka valmistaa herkkuja asiakkaisen toiveiden mukaan. Ryhmille oivallinen käyntikohde. Tervetuloa.

Laitalantie 85 Karhunpää, Valtimo
Puh: 050 0227011
www.laitalanlomat.com

Ihastuttava, pieni lahjapuoti - Marjapaikka

Ihastuttava, pieni lahjapuoti

Marjapaikka

Marjapaikan myymälä tarjoaa kauniita ja ajattomia lahja- ja sisustustuotteita, mm. keittiöön, kattaukseen, tekstiilejä, kynttilöitä sekä puutarhakoristeita. Jos haluat vierailla Marjapaikassa ryhmäsi kanssa, tee varaus etukäteen.

Puukarintie 100 A, Valtimo
www.marjapaikka.com

@ValtimoDesign - Valtimo Design

@ValtimoDesign

Valtimo Design

Laatua & käsityötä!

Valtimon keskustassa sijaitsevasta myymälästä löydät Valtimo-Nurmes alueen käsityöläisten tuotteita. Tuotteina trikoopipot, tuubihuivit, pannat, buffit sekä naisten asusteita pellavasta ja villasta, kuten keepit, tunikat ja huivit.
Tervetuloa tutustumaan liikkeeseen!

Keskuskatu 32 A 3, Valtimo
www.valtimodesign.fi

Pielisen Karjalan sähköinen matkailuesite 2017

Tutustu alueemme majoitus- ja ruokapaikkoihin sekä käyntikohteisiin!

Lue lisää
#valtimo