Joulun taikaa Pohjois-Karjalassa

Jouluna on aika hengähtää. Vietä yhteistä aikaa mökkeillen tai istahda valmiiseen pöytään. Tältä sivulta löydät kootut tiedot Pohjois-Karjalan joulutarjonnasta. Ihanaa joulun odotusta!

VK-Cottage-Winter

Joulurauhaa Pohjois-Karjalassa

Majatalojen joulu

Tunnelmalliset majatalot kutsuvat kiireettömään  yhdessäoloon. Paketit sisältävät muun muassa maukasta jouluruokaa, hauskoja ohjelmia ja ennen kaikkea rauhallista tunnelmaa. Tutustu alta eri kohteiden jouluohjelmiin.

Kolin Keidas – Koli

Kestikievari Herranniemi – Vuonislahti

Majatalo PikkuPriha – Ilomantsi

vk-visitkarelia-talvi-koli-nuotio

Hiljenny rauhassa tai nauti ohjelmasta

Kiireetöntä majoitusta

Haluaisitko rauhoittua jouluun Valamon luostarissa tai viettää rennon perhejoulun Lomakeskus Huhmarissa? Kolin alueen monipuolinen jouluohjelma tarjoaa tekemistä myös välipäiville ja vuodenvaihteeseen.

Valamon luostari – Heinävesi

Perhejoulu Lomakeskus Huhmarissa

Tunnelmallinen joulu Kolilla

vk-korvenkota-savusauna-koli

Laskeudu joulun tunnelmaan

Joulun taikoja

Laskeudu joulun tunnelmaan savusaunan lämmössä ja hemmottele itseäsi jouluisilla yrttikylvyillä. Löylyissä mieli saa levätä ja irtautua arjen kiireistä.

Karjalainen saunaseremonia Kolilla

Joulujoogaa

Rentouttava joulujooga upeissa Bomban maisemissa auttaa rauhoittumaan joulun tunnelmaan. Yhden yön yli kestävä joogaviikonloppu sisältää majoituksen, ohjatut joogatuokiot, aamiaisen ja lounaan.

Joulujoogaa Bomballa

VK-talvinen-maisema-kolilta

Aktiivista joulua!

Tonttujen rakennuspuuhat -joulunäyttely 18.11.2021-9.1.2022

Koko perheen joulunäyttely Pohjois-Karjalan museo Hilmassa kertoo, kuinka joulua vietettiin entisaikaan. Näyttelyssä riittää ihmeteltävää ja puuhaa myös perheen pienimmille.

Tonttujen rakennuspuuhat -näyttely

Nurmeksen Joulumusiikki 24.11.-21.12.2021

Monipuolinen joulukonserttien sarja johdattelee kuulijansa joulun tunnelmaan. Konsertteja järjestetään useassa eri kohteessa Nurmeksessa.

Tutustu konserttiohjelmaan

Immanuel-jouludraama 23.12.2021

Jouluaaton aattona pääsee hiljentymään ja nauttimaan katuteatterin tunnelmasta. Jouludraama esitetään Nurmeksen kirkkopuistossa.

Jouludraaman tarkemmat tiedot

vk-winter-cottagelife

Joensuun joulutori 9.-22.12.2021

Joensuun kauppatori täyttyy jouluisista kojuista, herkullisista tuoksuista ja iloisesta mielestä joulutorin avautuessa. Luvassa on myös erilaisia ohjelmanumeroita.

Joulutorin aukioloajat

Outokummun vanhat talot -joulukalenteri 2021

Mitä kummaa tapahtuu Outokummun vanhojen talojen kulmilla? Joka ilta klo 18 avautuu uusi luukku, jonka takaa paljastuu yllätys.

Kurkkaa joulukalenterin luukkuihin

Löydä lisää joulutapahtumia