Joulun taikaa Pohjois-Karjalassa

Jouluna on aika hengähtää. Pohjois-Karjalassa voit viettää tunnelmallisen joulun esimerkiksi Bomballa karjalaisten perinteiden äärellä tai Valamon luostarissa hiljaisuudesta nauttien. Vietä yhteistä aikaa hotellissa rentoutuen, istahda valmiiseen pöytään ja nauti kiireettömyydestä. Luonnon rauhaa kaipaavat voivat vetäytyä joulun viettoon kodikkaaseen mökkiin tai majataloon.

Tiesitkö, että esimerkiksi Helsingistä Joensuuhun pääsee näppärästi junalla tai lentäen? Tutustu majoituskohteisiimme ja vietä ainutlaatuinen joulu Pohjois-Karjalassa.

Ihanaa joulun odotusta!

Bomban talon koristeelliset ikkunat

Rentouttava ja perinteinen joulu Bomballa

Bomballa Nurmeksessa koet aitoa karjalaista tunnelmaa sekä rentoudut kaikessa rauhassa Pielisen kauniissa maisemissa. Voit majoittua joko kylpylähotellissa tai karjalaiskylän viihtyisissä huoneissa.

Majoituspakettiin sisältyy aamiaiset, kylpylän vapaa käyttö sekä runsaat jouluillalliset. Saatatpa vaikka törmätä itse joulupukkiin vierailusi aikana.

Varaa majoituspaketti Bombalta

Tunnelmallinen lyhty hirsimökissä

Hengähdä Hyvärilässä

Majoitu kiireettömästi Hyvärilässä Pielisen rannalla vain kivenheiton päässä Bomban kylpylästä. Joulun majoituspaketti sisältää runsaat jouluateriat, aamiaiset sekä joulusaunan aattona. Luvassa on myös oheisohjelmaa ja ympäröivä luonto tarjoaa monipuoliset ulkoilumaastot kaiken ikäisille. Jouluruokia voi sulatella vaikka pulkkamäessä tai lumikenkäillen kauniissa maisemissa.

Hyvärilän joulu 23.-26.12.2023

Kynttilä Valamon luostarissa

Hiljenny rauhassa Valamon luostarissa

Haluaisitko rauhoittua jouluun Valamon luostarissa ortodoksisten jouluperinteiden äärellä? Valamo tarjoaa täydelliset puitteet hiljentymiseen. Majoituspakettiin sisältyy majoitus, herkulliset ruuat sekä joulunajan ohjelma luostarissa.

Joulu Valamon luostarissa Heinävedellä

Kolin kylpylä ja suomalaiset tuotteet

Hemmotteleva kaupunkijoulu Joensuussa

Kaipaatko jouluna vain rentoutumista ja että pääset valmiiksi katetun juhlapöydän ääreen? Joensuun uudistetussa Sokos Hotel Kimmelissä nautit kaupunkijoulusta monipuoliset ohjelman kera sekä saat hemmotella itseäsi tunnelmallisessa kylpylässä ja joulusaunassa. 25.12. on mahdollisuus käydä myös joulukirkossa.

Varaa majoituspaketti Kimmelistä

Tunnelmallinen joulukattaus kynttilänvalossa

Maalaisjoulu Pielisen rannalla

Rauhoitu joulun viettoon Kestikievari Herranniemen kodikkaiden hirsiseinien sisässä. Pielisen vastarannalla komeilevat Kolin kansallismaisemat. Joulupakettiin kuuluu majoituksen lisäksi runsaat jouluateriat, saunomista, joulukuusen koristelua, rentoa yhdessä olemista sekä nokipannukahvittelua kodassa elävän tulen äärellä.

Herranniemen joulu 23.-26.12.2023

Mies laittaa takkaan puita

Vietä joulu ja uusivuosi mökillä

Lukuisat mökit ja majatalot luonnon rauhassa takaavat tunnelmallisen joulun ja uudenvuoden vieton Pohjois-Karjalassa. Nauti takkatulen lämmöstä, sauno ilman kiirettä, ulkoile ja herkuttele jouluruuilla hyvässä seurassa. Tutustu mökki- ja majatalokohteisiin ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva vaihtoehto.

Tutustu ja varaa

Löydä jouluisia tapahtumia