Joulun taikaa Pohjois-Karjalassa

Jouluna on aika hengähtää. Pohjois-Karjalassa voit viettää tunnelmallisen joulun esimerkiksi Kolin kansallismaisemia ihastellen, Bomballa karjalaisten perinteiden äärellä tai Valamon luostarissa hiljaisuudesta nauttien. Vietä yhteistä aikaa hotellissa rentoutuen, istahda valmiiseen pöytään ja nauti kiireettömyydestä. Luonnon rauhaa kaipaavat voivat vetäytyä joulun viettoon kodikkaaseen mökkiin tai majataloon.

Tiesitkö, että esimerkiksi Helsingistä Joensuuhun pääsee näppärästi junalla tai lentäen? Tutustu majoituskohteisiimme ja vietä ainutlaatuinen joulu Pohjois-Karjalassa.

Ihanaa joulun odotusta!

Kaksi lumikenkäilijää ihastelemessa Kolin huipulta avautuvia maisemia

Vietä tunnelmallinen joulu Kolilla

Nauti joulun tunnelmasta Kolin kansallismaisemissa valmiiksi katettujen joulupöytien ääressä. Majoituspaketin hintaan sisältyy käynti Koli Relax Spassa. Kolin alueella järjestetään myös runsaasti jouluohjelmaa, kuten joulukirkko sekä joulurauhan julistus Kolin huipulla.

Varaa joulun majoituspaketti Kolilta

Bomban talon koristeelliset ikkunat

Rentouttava ja perinteinen joulu Bomballa

Bomballa Nurmeksessa koet aitoa karjalaista tunnelmaa sekä rentoudut kaikessa rauhassa Pielisen kauniissa maisemissa. Majoituspakettiin sisältyy kylpylän vapaa käyttö sekä runsaat jouluillalliset. Saatatpa vaikka törmätä itse joulupukkiin vierailusi aikana.

Varaa majoituspaketti Bombalta

Nurmeksen ja Bomban alueen joulutapahtumat

Joulukuussa Vanhan Kauppalaan  ilmestyy toinen toistaan upeampia jouluikkunoita, joita voi käydä ihastelemassa luukku kerrallaan. Lisäksi luvassa on mm. Valtimon marrasmessut, Immanuel-katuteatterinäytös sekä kauneimmat joululaulut.

Ylä-Karjalan joulun tapahtumat

Kolin kylpylä ja suomalaiset tuotteet

Hemmotteleva kaupunkijoulu Joensuussa

Kaipaatko jouluna vain rentoutumista ja että pääset valmiiksi katetun juhlapöydän ääreen? Joensuun uudistetussa Sokos Hotel Kimmelissä nautit kaupunkijoulusta monipuoliset ohjelman kera sekä saat hemmotella itseäsi tunnelmallisessa kylpylässä ja joulusaunassa.

Varaa majoituspaketti Kimmelistä

Kynttilä Valamon luostarissa

Hiljenny rauhassa Valamon luostarissa

Haluaisitko rauhoittua jouluun Valamon luostarissa ortodoksisten jouluperinteiden äärellä? Valamo tarjoaa täydelliset puitteet hiljentymiseen. Majoituspakettiin sisältyy majoitus, herkulliset ruuat sekä joulunajan ohjelma luostarissa.

Joulu Valamon luostarissa Heinävedellä

Kaunis liina roikkumassa ikonin alla

Maalaisjoulu Pielisen rannalla

Kestikievari Herranniemi Pielisen rannalla tarjoaa puitteet rauhallisen maalaisjoulun viettoon. Runsaat ja herkulliset jouluateriat nautitaan tunnelmallisessa maalaistuvassa kynttilöiden valossa ja joulusauna lämpiää halukkaille. Majoittuminen huoneissa, huoneistoissa tai lomamökissä.

Herranniemen joulu 23.-26.12.2022

Tunnelmallinen lyhty hirsimökissä

Hengähdä Hyvärilässä

Majoitu kiireettömästi Hyvärilässä Pielisen rannalla vain kivenheiton päässä Bomban kylpylästä. Joulun majoituspaketti sisältää runsaat jouluateriat, aamiaiset sekä joulusaunan aattona. Luvassa on myös oheisohjelmaa ja ympäröivä luonto tarjoaa monipuoliset ulkoilumaastot kaiken ikäisille.

Hyvärilän joulu 23.-26.12.2022

Mies laittaa takkaan puita

Vietä joulu ja uusivuosi mökillä

Lukuisat mökit ja majatalot luonnon rauhassa takaavat tunnelmallisen joulun ja uudenvuoden vieton Pohjois-Karjalassa. Nauti takkatulen lämmöstä, sauno ilman kiirettä, ulkoile ja herkuttele jouluruuilla hyvässä seurassa. Tutustu mökki- ja majatalokohteisiin ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva vaihtoehto.

Tutustu ja varaa

Löydä lisää jouluisia tapahtumia