Matkaile turvallisesti – Koronavirusepidemia ja matkustaminen Pohjois-Karjalassa

Lue lisää

Etätöitä eri tavalla?

Pohjois-Karjalan etätyökohteista hyppäät helposti suoraan luonnon syliin työpäivän päätteeksi tai nautit takkatulen loimusta viihtyisän mökin lämmössä. Ehkäpä keräät lisävirtaa työhön hieronnassa, puusaunan lämmössä tai omalla kylpyläosastolla?

Useista kohteista löytyy tilaa ja tekemistä koko perheelle pidemmäksikin aikaa.

Etätöihin Pohjois-Karjalaan

Parhaille pyöräilypoluille

Kuljetpa sitten fatbikella tai maastopyörällä, Pohjois-Karjalan pyöräilyreitit nostattavat sykettä ja saavat hien pintaan. Kontionpolut ja Karelianpolut tarjoavat monipuolisesti haastavia maastoja ja kiehtovia taukopaikkoja. Reitit vievät halki metsien, soiden ja saaristomaisemien, ja sopivat myös leppoisampaan pyöräretkeilyyn.  Maastopyörän tai fatbiken vuokraus onnistuu myös eri puolilla maakuntaa.

Tutustu tarkemmin pyöräilyreitteihin

Lupa rentoutua

Pohjois-Karjalasta löydät ihanat kylpylät ainutlaatuisilla näköaloilla. Hyvinvointia ja rentoutumista voit myös hakea erilaisten saunaelämysten, yrttikylpyjen, turvehoitojen ja joogan merkeissä. Tule nauttimaan ja tee rentoutumisesta päiväsi kohokohta.

Löydä hemmotteluhetkesi

Neljän kansallispuiston Pohjois-Karjala

Lähtisitkö suomalaisuuden ytimeen Kolin kansallispuistoon tai Patvinsuon erämaareiteille? Kenties Suomen pienin ja itäisin kansallispuisto Petkeljärvi on vielä käymättä tai Koloveden melontareitit kokematta?

Retkelle kansallispuistoihin

Täältä meidät löydät!

Pohjois-Karjala on Suomen itäisin maakunta. Maakuntamme pääkaupunki on Pielisjoen suulla, Pyhäselän rannalla sijaitseva Joensuu. Koko Pohjois-Karjala on täynnä mielenkiintoisia seikkailuja luontomatkailijalle, kulttuurin ja hyvän ruoan ystävälle sekä omaa rauhaa kaipaavalle.

Saapuminen Pohjois-Karjalaan, lue lisää

Instagram