Pohjois-Karjala mukana Helsingin Matkamessuilla

Pohjois-Karjala on maantiedettä ja mielentila. Se on aitoja ihmisiä, jotka haluavat elää osana luontoa. Toivotamme kaikki osaksi heimoamme! Tervetuloa osastomme nuotiopaikalle tapaamaan meidän iloisia yrittäjiä ja muutamia maailmankarjalaisia.

Tutustu ohjelmaan ja yrityksiin

Lumikengän jäljet Kolin huipulla

Talven taikaa Pohjois-Karjalassa

Lumivarma Pohjois-Karjala tarjoaa loistavat puitteet talviloman viettoon! Nauti hiljaisesta ja puhtaasta luonnosta lumikenkäretkellä, anna kehon ja mielen rentoutua kylpylän lämmössä ja fiilistele pakkasiltoja takkatulen ääressä. Kuulaina öinä voit bongata värikkäänä leiskuvia revontulia ja ihastella kimaltelevia hankia tähtitaivaan alla. Täydennä vierailusi uppoutumalla syvemmälle karjalaiseen kulttuuriin ja paikallishistoriaan tai osallistu monipuolisiin talvitapahtumiin ympäri maakunnan.

Vietä talviloma Pohjois-Karjalassa

Villasukat hangessa

Elämyspuoti – täynnä uusia kokemuksia

Elämyspuodista löydät aktiviteetteja, retkiä ja hemmotteluhetkiä joka lähtöön. Miltä kuulostaisi esimerkiksi herkullinen suklaatasting Kolilla, karjalaiset olympialaiset tai savusaunan lempeät löylyt?

Elämyspuoti tekee loman suunnittelusta helppoa, koska palvelujen varaaminen ja maksaminen onnistuu näppärästi suoraan verkossa. Käy kurkkaamassa puodin kattava tarjonta ja löydä itsellesi, perheellesi, kaveriporukalle tai vaikka työporukalle sopivaa tekemistä.

Löydä ja varaa elämyksesi täältä

Pariskunta lumikenkäilemässä Kolin tykkypuoden lomassa

Ulkoilureitit Pohjois-Karjalassa

Nyt löydät näppärästi koko Pohjois-Karjalan kattavat ulkoilureitit yhden linkin takaa. Etsitkö kenties lyhyttä retkeilyreittiä, joka sopii koko perheelle vai haluatko sitten lähteä pidemmälle useamman päivän vaellukselle? Vai oletko liikenteessä pyörällä ja kaipaat vaativia maastoja, joilla pääset haastamaan itsesi toden teolla? Uusi ulkoilureitti kokonaisuus kokoaa yhteen eri lajeihin ja tarkoituksiin sopivat reitit ympäri Pohjois-Karjalan.

Tutustu reittivalikoimaan ja vietä unohtumattomia retkihetkiä puhtaassa Pohjois-Karjalan luonnossa!

Lähde ulkoilemaan

Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa

Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa

Sami Kurosen makumatka Pohjois-Karjalassa kuljettaa upean luonnon, kulttuurin ja karjalaisen vieraanvaraisuuden äärelle Nelosella ja Ruudussa. Samin matkassa pääset mukaan maistelemaan karjalaisia perinneherkkuja ja modernimpia makuja fine-dining -tyyliin sekä nauttimaan mieleenpainuvista luonto- ja kulttuurielämyksistä.

Tutustu ohjelman jaksoihin

Kaksi miestä pyöräilemässä talvipolulla

Polkaise poluille

Pohjois-Karjalassa polkuja riittää joka lähtöön! Jo pelkästään Joensuusta löytyy yhtenäinen yli 200 kilometriä pitkä polkuverkosto ja voit hypätä pyörän selkään vaikka jo suoraan juna-asemalta. Niin ikään Kontiolahden ja Liperin laajat reittikokonaisuudet tarjoavat sekä haasteita että leppoisia maastoja jokaiseen makuun. Kiteellä ja Rääkkylässä pääsee ihastelemaan vehreitä metsiä sekä kimmeltäviä järvimaisemia. Ilomantsi ja Lieksa tarjoilee vastapainoksi pidempiä pyörävaellusreittejä erämaisissa maisemissa.

Tutustu reitteihin

Pariskunta lyhtyjen valossa savusaunassa

Rentoudu kaikessa rauhassa

Hemmottele itseäsi kylpylälomalla kauniissa järvimaisemissa tai pulahda virkistävässä järvivedessä saunan yhteydessä. Vai kaipaatko kenties vain rauhallista yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa? Siinä tapauksessa esimerkiksi tunnelmallinen mökkiloma luontokohteiden lähellä voisi olla valinta juuri sinulle.

Rentoudu ja voi hyvin

Nainen sirottelee jauhoja kulhoon

Tarinoita vastuullisuudesta

Millaiset arvot ohjaavat matkailuyritysten vastuullisuutta? Miten matkailija voi tehdä parempia valintoja omilla matkoillaan? Kuinka matkailuyritys voi huomioida ekologisuuden lisäksi myös paikalliskulttuurin sekä sosiaalisen ja taloudellisen vastuullisuuden?

Vastuullisuustarinoita Pohjois-Karjalasta on artikkelisarja, joka tekee tutuksi pohjoiskarjalaisten matkailuyritysten arjen tekoja ja heidän matkaansa vastuullisen ja kestävän matkailun polulla.

Uppoudu yritysten tarinoihin

Nainen nautiskelee avannossa

Täältä meidät löydät!

Pohjois-Karjala on Suomen itäisin maakunta. Maakuntamme pääkaupunki on Pielisjoen suulla, Pyhäselän rannalla sijaitseva Joensuu. Koko Pohjois-Karjala on täynnä mielenkiintoisia seikkailuja luontomatkailijalle, kulttuurin ja hyvän ruoan ystävälle sekä omaa rauhaa kaipaavalle.

Saapuminen Pohjois-Karjalaan, lue lisää

Osallistu arvontaan ja voita liput matkamessuille!
Pohjois-Karjala esittäytyy Matka 2024 -matkamessuilla 18. - 21.01.2024 Helsingin Messukeskuksessa. Nyt arvomme 20 pääsylippua matkamessuille yleisöpäiviin. Osallistu arvontaan 31.12.2023 mennessä kommentoimalla alle, mihin sinä haluaisit Pohjois-Karjalassa matkustaa ja mitä nähdä tai kokea?
Meta ei ole mukana arvonnassa.

@pohjois_karjala
@matkamessut
#matkamessut2024
#pohjoiskarjala
...

130 54

Minä lähden Pohjois-Karjalaan - lähde siis sinäkin!
Pohjois-Karjala on mukana Matka 2024 matkamessuilla isolla yhteisosastolla, joka löytyy messukartan kohdasta 6f10. Tule rupattelemaan, nauttimaan vatsan täydeltä vieraanvaraisuutta, tapaamaan tuttuja pohjoiskarjalaisia ja hakemaan ideoita Pohjois-Karjalan lomallesi.

Aisti, inspiroidu ja kohtaa koko maailma yhden viikonlopun aikana 19.-21.1.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

@matkamessut
@pohjois_karjala
@visitkarelia_finland
...

76 1
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user visitkarelia_finland does not have permission to use this feed type.