Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK
Helmi-maaliskuussa 2020 - Latukahvio Outokummussa

Helmi-maaliskuussa 2020

Latukahvio Outokummussa

Latukahvio Mustantammen laavulla Outokummussa helmi-maaliskuussa 2020!

Hiihtolatujen varrella Erä- ja luontokeskuksessa palvelee latukahvio, jonne pääsee myös autolla (noin 5 km Outokummusta). Mustantammen laavun kahvio on avoinna viitenä lauantaina kello 11–14. Yhdistykset yhteisvoimin palvelevat niin hiihtäjiä kuin muitakin laavulle tulijoita. Tervetuloa!

 

Lisätietoja >>

Set'akat-yhtyeen ”Ilon pitoa”- konsertti 29.2 - Joensuun Taidemuseolla klo 14.00

Set'akat-yhtyeen ”Ilon pitoa”- konsertti 29.2

Joensuun Taidemuseolla klo 14.00

Karkauspäivänä 29.2. pidetään Joensuun Taidemuseolla kalevalanpäivän jatkot, ja lauletaan kunnon karjalaisella ilolla! Luvassa on siis ilonpitoa kalevalaisessa ja karjalaisessa hengessä!

Set'akat-yhtyeen ”Ilon pitoa”- konsertti vie kuulijansa niin kalevalamittaisen laulun kuin hieman uudemman karjalaisen kansalauluperinteen äärelle. Yhtyeen kolmiääninen laulu ja erilaiset kanteleet soivat ikiaikaisesti, mutta samalla tämän päivän soundilla. Ohjelmistossa kuullaan sekä traditionaalisia että Sari Kaasinen Setakoille säveltämiä teoksia – unohtamatta muutamaa jo Värttinä-aikoina yhdessä laulettua kappaletta! Kaikilla Set’Akat-naisilla on pitkät juuret Värttinä-yhtyeessä.

Liput ovelta 15 euroa, lippuvaraukset: sari.kaasinen@sarikaasinen.com

Lämpimästi tervetuloa!

Kevätnäytäntökauden 2020 ohjelmistoa - Joensuun kaupunginteatteri

Kevätnäytäntökauden 2020 ohjelmistoa

Joensuun kaupunginteatteri

Kevätnäytäntökauden 2020 ohjelmistossa pohditaan mm. 9 hyvää syytä elää. Kyseinen lohdullisen toiveikas näytelmä kertoo suorituskeskeisestä yhteiskunnasta ja odotusten aallokossa poukkoilevista ihmisistä, jotka löytävät lopulta toisensa. Koko homman pomo heittäytyy erään yrityksen ihmissuhdekiemuroihin, kyseessä on Lars von Trierin alun perin elokuvaksi kirjoittama hapanimelä konttorikomedia. Sofi Oksasen Stalinin lehmät palaa toiveuusintana ohjelmistoon ja lapset pääsevät seikkailemaan Liisa ihmemaassa –näytelmän mielikuvitusmaailmaan.

 

Lisätietoja>>


Tervetuloa vauhdikkaaseen Itäralliin! - SM-Itäralli Joensuussa 29.2.2020

Tervetuloa vauhdikkaaseen Itäralliin!

SM-Itäralli Joensuussa 29.2.2020

SM Itärallissa on jälleen taattua Pohjois-Karjalaista tietä talven tuomilla mausteilla, sillä luvassa on 5 haastavaa, vaaramaisemissa kiertelevää erikoiskoetta ja Joensuun raviradalle järjestettävä yleisö EK. Lähtö Joensuun torilta ja saapuminen Joensuun raviradalle.

 

Lisätietoja >>

02.02. - 21.03.2020 - Pohjois-Karjalan hiihtotapahtumia

02.02. - 21.03.2020

Pohjois-Karjalan hiihtotapahtumia

Pohjois-Karjalan talven hiihtotapahtumia vuodelle 2020 tammikuusta maaliskuuhun.
Mukana muun muassa maisemahiihtoa Kolin upeissa maisemissa, Pogostan hiihtoa Ilomantsissa ja tunnelmallista soihtuhiihtoa Lykynlammella.

Lue lisää>>

Tervetuloa mukaan kisahuumaan! - Ampumahiihdon Maailmancup Kontiolahdella 12-15.3.2020

Tervetuloa mukaan kisahuumaan!

Ampumahiihdon Maailmancup Kontiolahdella 12-15.3.2020

Kontiolahden ampumahiihtostadion on maailmanluokan kilpailupaikka, joka saa niin kilpailijat kuin katsojatkin antamaan kaikkensa. Tervetuloa näkemään ja kokemaan Kontiolahti!

 

Lisätietoja>>