Talviloma Pohjois-Karjalassa

Talvilomalta toivotaan tietenkin lunta, rentoutumista ja mukavia aktiviteetteja. Talven valmiit lomapaketit Pohjois-Karjalan majataloissa, hotelleissa ja lomakeskuksissa tarjoavat kaikkea tätä. Moniin paketteihin sisältyy majoitus, ohjattua tekemistä ja maukkaita ruokahetkiä. Varaa loma ja nauti talvisesta Pohjois-Karjalasta yksin, lasten ja perheen tai vaikka ystävien kanssa.

Lataudu Bomballa

Kylpyläloma Bomballa

Vietä Nurmeksessa Break Sokos Hotel Bomballa rentouttava ja huoleton kylpyläloma kevään virkistykseksi. Anna Bomban karjalaisen kylpylän helliä ja lähde talvisille ohjatuille retkille suoraan hotellin pihasta.

Kylpyläloma Bomban poreissa

Kävelymatka kylpylähotellilta – Hyvärilän talvilomapaketit

Break Sokos Hotel Bomban kupeessa sijaitseva Hyvärilä on rauhallisen majoituksen ja monipuolisten aktiviteettien kohde. Talvilomapaketeissa riittää valinnanvaraa pariskunnille tai koko perheelle.

Lue lisää

Talviloma Kolin rinteillä

Yhdistä talviloma ja laskettelu kätevästi Kolin Bed & Ski paketilla. Paketti sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, rinnelipun ja aamiaisen!

Varaa lomasi Kolin maisemiin

Luminen Ilomantsi odottaa!

Möhkön Mantan suksiloma

Vietä aktiivinen loma Suomen itäisimmässä kylässä, Möhkössä. Lumivarman lomasi ajaksi saat käyttöösi Aapo’s Skin asiantuntijan valitsemat sukset. Majoitut tunnelmallisessa hirsirakennuksessa, maukasta ruokaa ja perinteistä saunaa unohtamatta!

Katso lisätietoja paketista

Katso muut talviajan tarjoukset

Megrin Matkailun lomapaketit

Kolme yötä ja kaksi päivää Mekrijärvellä on täyden hoidon loma! Lähde opastetuille lumikenkä- ja pilkkiretkille Ilomantsin rauhaisaan luontoon, tai vaikkapa veistämään lumiveistoksia. Illalla voit rentoutua turvehoidossa ja nauttia emäntä Anitan maukkaista ruoista.

Lue lisää lomapaketista

Katso myös Megrin talvinen -paketti

Möhkön Rajakartanon hiihtoloma talvisodan taistelupaikoilla

Ilomantsin talvisodan taistelupaikat kiinnostavat monia ja tällä hiihtoretkellä pääseekin niihin ympäristöihin hiihtäen tai patikoiden. Möhkön Rajakartano huolehtii retkeilijän majoituksen ja vatsat täyteen. Retki on saatavilla tammi-maaliskuussa.

Katso talvisotahiihtoretken ohjelma

Kylmästä lämpimään – talven lomatunnelmia Joensuussa

Huoneistohotelli Lietsussa majoitut hiihtolomaviikoilla 22.2.-14.3.2021 joka kolmannen yön puoleen hintaan.

Majoitukseen kuuluu pysäköinti lämmityspaikalla ja oma tunnin saunavuoro saatavuuden mukaan.

Lähde Lietsuun keskelle Joensuuta

Majatalojen lomapaketit

Kansallispuistoon Puukarin Pysäkiltä

Majoitu täysihoidolla Majatalo Puukarin Pysäkissä Nurmeksessa! Tiilikkajärven kansallispuiston maisemissa kulkee yhteensä 17 km reittejä hiihdettäväksi.

Varaa tiilikan hiihtopaketti

Ihana talven miniloma

Ihana viikonloppu odottaa herkkuineen ja hemmotteluineen Laitalan Lomissa. Rentoudu puulämmitteisen saunan lempeissä löylyissä, nautiskele lämminvesi-paljussa ja virkisty lumihangessa.

Herkuttele majataloissa

Kulinaristin lomalla valitset haluamasi majatalon ja pääset nauttimaan herkullisista Karelia á la carte ruoista, kauniin luonnon keskellä. Majatalojen pihapiireistä lähtee loistavia lumikenkä- ja hiihtoreittejä ulkoilua kaivatessasi.

Tutustu vaihtoehtoihin

Koko perheen loma Huhmarissa

Lomakeskus Huhmarissa Polvijärvellä vietät aktiivisen loman koko perheen voimin. Huhmarin hyvinvointipalvelut kutsuvat hemmotteluhoitoineen myös rentoutumaan. Saatavilla myös maittavaa lähiruokaa ja  ohjattuja retkiä Polvijärven maastoissa.

Tutustu paketteihin

Majatalosta majataloon -retket

Retki huskyjen kanssa

Majatalosta majataloon koiravaljakkoretkellä pääsee nautiskelemaan Pohjois-Karjalan luonnon rauhasta ja maisemista ainutlaatuisella tavalla. Viiden päivän retken aikana majoitutaan kolmessa eri majatalossa.

Tutustu koiravaljakkoretkeen

Hiihtovaellus

Majatalosta majataloon hiihtovaellus on viiden päivän retki puhtailla hangilla, kevätauringon paisteessa. Retkiin sisältyy majoitukset ja maittavat karjalaiset ruoat.

Katso hiihtovaelluksen ohjelma

Talviseikkailu itärajan erämaassa

Lieksassa sijaitsevan Eräkeskuksen täysihoitopaketti sisältää majoituksen, ruokailut ja kaksi koiravaljakkoretkeä erämaamaisemissa. Jokaiselle vieraalle varataan oma koiravaljakko koko loman ajaksi. Loma voi olla pituudeltaan pitkän viikonlopun tai jopa koko viikon mittainen. Eräkeskuksen kansainvälinen tiimi ohjaa retket englanniksi, saksaksi tai ranskaksi.

Lue lisää ja varaa

Mökkilomalle koko perheellä

Pitkä viikonloppu Lieksassa Jongunjoella

Jongunjoen matkailun talvipaketit lapsiperheille ja pariskunnille sisältävät mökkimajoituksen ja ruokapalvelut. Pitkän viikonlopun aikana Jongunjoella ulkoillaan ja rentoudutaan luontoaktiviteettien parissa!

Lapsiperheiden lomapaketti 

Rentoutumista ja ulkoilua pariskunnille

Rentoa mökkeilyä Rääkkylässä

Nauti takkatulen loimusta, leivo karjalanpiirakoita ja ulkoile kiireettömästi. Villa Raita Rääkkylässä vastaanottaa isommankin seurueen lämmöllä ja vieraanvaraisuudella.

Tutustu ja varaa