Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Opiskelu / Ammattikorkeakoulut

 Ammattikorkeakoulut

 

Karelia_tunnusvaaka-selite_rgb_FI.jpg

Karelia-ammattikorkeakoulu
tarjoaa korkeakoulututkintoon johtavaa koulutusta nuorille ja aikuisille. Ammattikorkeakoulu toimii Joensuussa neljässä eri keskuksessa ja maakuntakorkeakoulu koko maakunnan alueella.Virtuaaliopetus tekee mahdolliseksi opintojen suorittamisen myös etäopiskeluna ja työn ohessa. Kansainvälisyys eri muodoissaan on ammattikorkeakoulun jokapäiväistä toimintaa. Yhteistyötä tehdään noin sadan korkeakoulun kanssa Euroopassa ja muualla maailmassa.            
     

humak_tunnus_vaaka_CMYK_posa-1.jpg

Humanistinen ammattikorkeakoulun
Joensuun kampus on kansalaistoiminnan ja nuorisotyön ainoa ammattikorkeakoulutoimija Pohjois-Karjalassa. Nuorisoasteen koulutuksen lisäksi tarjolla on avointa ammattikorkeakouluopetusta sekä jatko- ja täydennyskoulutusta. Kampus sijaitsee Pyhäselän rannalla noin 15 kilometrin päässä Joensuusta.

 

 Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu