Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Opiskelu / Ammatilliset oppilaitokset

Ammatilliset oppilaitokset

Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä on kuntien omistama koulutus- ja kehittämisorganisaatio. Koulutuskuntayhtymä toimii koko maakunnan alueella. Koulutusta ja muuta palvelutoimintaa toteuttavat Pohjois-Karjalan ammattiopistot Joensuussa, Kiteellä, Lieksassa, Niittylahdessa, Nurmeksessa, Outokummussa ja Valtimolla sekä Pohjois-Karjalan aikuisopisto asiakkaan tarpeiden mukaisesti ympäri Suomea. Keskeisiä koulutusmuotoja ovat: ammatillinen peruskoulutus, ammatillinen aikuiskoulutus, oppisopimuskoulutus, vapaa sivistystyö ja kesäyliopistotoiminta. Koulutuskuntayhtymä on myös mukana humanistisessa ammattikorkeakoulutuksessa. Pohjois-Karjalan koulutuskuntayhtymä on palkittu Ammatillisen koulutuksen laatupalkinnolla vuosina 2004, 2008 ja 2012.

Ammattiopisto Luovi on Suomen suurin ammatillisen erityisopetuksen tarjoaja ja kehittäjä. Luovin Liperin yksikössä voi valmistua seuraaviin ammatteihin: autonkuljettaja, artesaani, kiinteistönhoitaja, kodinhuoltaja, kokki, koneistaja, merkonomi, talonrakentaja, toimitilahuoltaja ja varastonhoitaja. Joensuun toimipisteessä järjestetään aikuiskoulutusta.

Itä-Suomen liikuntaopisto (ISLO) on osa suomalaista urheilu- ja liikuntaopistoverkostoa. Opistossa järjestetään ammattitutkintoon/erikoisammattitutkintoon johtavaa koulutusta ja ammattiin valmentavaa koulutusta. Kurssit ovat normaalisti yhden lukuvuoden kestäviä ja niihin haetaan keväisin.

Joensuun konservatorio antaa musiikin perusopetusta sekä alan ammatillista koulutusta. Muusikon koulutusohjelman opiskelija voi suuntautua kolmeen eri suuntautumisvaihtoehtoon: taidemusiikkiin, pop & jazz-musiikkiin tai kansanmusiikkiin.

 

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu