Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Opiskelu

Opiskelemaan Pohjois-Karjalaan


Pohjois-Karjala on vireä opiskelijamaakunta. Yliopistossa, ammattikorkeakoulussa ja ammatillisissa oppilaitoksissa opiskelee noin 19 500 opiskelijaa. Oppilaitokset vetävät opiskelijoita kautta koko Suomen ja yhä useammin myös maamme rajojen ulkopuolelta. Monialainen yliopisto, monipuolinen ammattikorkeakoulu sekä toisen asteen ammatillisen koulutuksen ja aikuiskoulutuksen kokoava koulutuskuntayhtymä ovat Pohjois-Karjalan kilpailuvaltteja.

Tutustu maakunnan monipuoliseen opiskelutarjontaan! Laadukkaan opetuksen lisäksi pääset nauttimaan myös vilkkaasta ja kansainvälisestä opiskelijaelämästä. Viihtyvyyttäsi lisäävät monipuoliset kulttuuri- ja liikuntapalvelut sekä rock-kaupunkinakin tunnetun Joensuun ja maakunnan lukuisat tapahtumat.

Tiesitkö, että...

Joensuu on nuorten kaupunki: suurin ikäryhmä on 2024-vuotiaat.
Pohjois-Karjalan asukkaista yli 10 prosenttia on tutkintoa suorittavia opiskelijoita.
Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu