Select language
 • Muistilista on tyhjä. Lisää kohteita ja sisältöjä muistlistalle painamalla "Lisää muistilistalle".

  Pinta-ala m2
  Makuuhuoneita kpl
  Nunc bibendum erat diam, non vulputate magna aliquam fermentum.
  5+2 henk
  Varaa
  999,99 €
Etusivu / Asuminen

Asumaan Pohjois-Karjalaan 


Pohjois-Karjalasta löytyy asumisen vaihtoehtoja laidasta laitaan. Maaseudun haja-asutusalueet kylineen tarjoavat erämaalumoa niille, jotka kaipaavat omaa rauhaa ja tilaa hengittää. Maakunnan keskuskaupungissa, Joensuussa pääset puolestaan nauttimaan vilkkaasta, pohjoiskarjalaista elämänmenosta. Puhdas ja upea luonto on läsnä kaikkialla. Halusitpa samoilla kansallismaisemissa, hiihtää järven jäällä tai kalastaa keskellä kaupunkia, Pohjois-Karjalassa se onnistuu.

Joensuu on 124 000 asukkaan eläväinen kaupunkiseutu, joka kasvaa kohisten. Viimeisen vuosikymmenen aikana kaupunkiin on rakennettu paljon ja vauhti vaan kiihtyy. Tulevina vuosikymmeninä Joensuu laajenee kaupunkia halkovan Pielisjoen itärannalle. Kivenheiton päähän keskustasta, Penttilän historialliselle saha-alueelle on rakentumassa uusi, moderni asuinalue Penttilänranta.

Tutustu Pohjois-Karjalan alueisiin – täällä asuminen on edullista, tilaa on runsaasti ja arki sujuu leppoisasti ilman ruuhkia!

Joensuun seutu Keski-Karjala Pielisen Karjala

pk_kartta_seutukunnat.jpg

Tiesitkö, että...

 Joensuussa asunnon keskimääräinen neliöhinta on 49 % edullisempi kuin Helsingissä.
Pohjois-Karjalassa on 83 kertaa enemmän tilaa kuin pääkaupunkiseudulla.
Joensuu on nuorten kaupunki: kaupungin suurin ikäryhmä on 2024-vuotiaat. 

Koli on kansallismaisema, kansallispuisto, matkailualue, laskettelu- ja hiihtokohde, eteläisen Suomen korkein kohta, geologinen nähtävyys, suomalaisen kulttuurin keskittymä. Koli.fi -sivusto kertoo alueen palveluista, tarjonnasta ja tapahtumista.
Tutustu
VisitKarelia.ru on VisitKarelia.fi:n sisarsivusto. VisitKarelia.ru tarjoaa koko Venäjän Karjalan matkailutarjonnan ulottuvillesi kaikessa kauneudessaan ja kaikkine mahdollisuuksineen.
Tutustu