Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Nurmeksen Taideleiri 8.-12.7.2019

Ylä-Karjalan taideyhdistyksen järjestämä taideleiri pidetään taas kesällä 8.-12.7.2019 Hyvärilän nuoriso- ja matkailukeskuksessa. Harrastajille suunnatulla leirillä maalaamme Hyvärilän pihapiirissä, Pielisen rannoilla ja ympäröivässä luonnossa. Navetta-rakennuksen tila on leiriläisten käytössä ja luokkatilassa on myös mahdollisuus asetelmamaalaukseen. Opettajana toimii taidemaalari Antti Hakkarainen.
Leirillä ei ole taitotasovaatimuksia. Jokainen saa yksilöllistä ohjausta ja opastusta maalaamiseen ja piirtämiseen. Leirin tunnelma on rento ja oppiminen samanhenkisten ihmisten kanssa on antoisaa.

Kesän 2019 taideleirin ohjelma: 
Ohjattutyöskentely päivittäin ma - to klo 10-16, pe klo 9-15.
Keskiviikkona 10.7. leiri tekee maalausretken Ikolan ulkomuseon pihapiiriin. Samalla osallistumme Suureen Maalaustapahtumaan, joka järjestetään eri puolilla Suomea juhlistamaan Helene Scherfbeckin syntymäpäivää ja Kuvataiteen päivää. Perjantaina 12.7. on työpajapäivä, jolloin on mahdollista kokeilla eri välineitä työpisteissä sekä piirtää ja luonnostella elävää mallia.

 Nurmeksen taideleirin hinnat: 
Leirin osallistumismaksu 100€ /hlö
Päiväleiri, 1 työpajapäivä pe 12.7.2019 30€ /hlö 

Ota mukaan: omat maalaus- ja piirustustarvikkeet ja iloinen mieli!
Luokassa on leiriläisten käytettävissä maalaustelineet, sekä valmiita asetelmia maalausaiheiksi. Voit myös ottaa mukaan oman kenttätelineen ulkoilmamaalausta varten. Lisätarvikkeita voi ostaa leiritilossa toimivasta pop-up taideputiikista torstaihin saakka. Ilmoittautumislomakkeessa voit tilata etukäteen tiettyjä tarvikkeita valmiiksi tuotuna paikalle. -Ohjelman muutokset mahdollisia. 

Ilmoittautuminen viimeistään 10.5.2019  
Ilmoittaudu sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.taidepaletti.fi/nurmeksen-taideleiri
tai puhelimitse Minna Kähkönen/ 040 9643558

Lue lisää: www.taidepaletti.fi/nurmeksen-taideleiri

Hyvärilän majoitushinnat taideleiriläisille:

• Majoitus ja täysihoito Pehtoorin talossa 187 €/4 vrk
• Majoitus ja täysihoito Kartanohotellissa 307 €/4 vrk
Majoitus maksetaan suoraan Hyvärilän vastaanottoon saavuttaessa.
Hinta sis.
- majoituksen Kartanohotellissa/Pehtoorissa 2-4 hengen huoneissa liinavaatteilla
- täysihoitoruokailut: aamiainen, lounas, päivällinen. Ruokailut alkavat tulopäivänä lounaasta ja päättyvät lähtöpäivänä lounaaseen.
- hotellisaunojen käytön iltaisin klo 18–21 (yleiset saunavuorot)
- 1hh lisämaksu Kartanohotellissa 25 €/vrk, Pehtoorissa 10 €/vrk
• Majoitus leirintäalueella matkailuautolla myös mahdollinen.
Lue lisää: www.hyvarila.fi

Ilmoita majoitustarpeesi sekä mahdolliset mukana majoittuvat muut henkilöt ilmoittautumisen yhteydessä joko sähköisellä ilmoittautumis-lomakkeella tai puhelimitse
Minna Kähkönen/ 040 9643558