Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

POGOSTALLA HIIHDETÄÄN TAAS 21.3.2020

Perinteinen Pogostan Hiihto -tapahtuma Pohjois-Karjalan Ilomantsissa hiihdetään maaliskuussa 2020 viikko totuttua ajankohtaa myöhemmin.
Toinen merkittävä uudistus on perinteisen ja vapaan hiihtotavan yhdistäminen yhdelle päivälle.

Tulevan talven uutuus on myös Pogostan Hiihdon yhteydessä hiihdettävät veteraanien pitkien matkojen suomenmestaruushiihdot. SM-statuksen odotetaan tuovan Pogostalle lisää osallistujia.

Pogostan Hiihdon latuset juontavat juurensa 1970-luvulta, jolloin sivakoitiin ensimmäiset kisat Pogostan laturetken nimellä. Sittemmin tapahtuma on vakiintunut merkittäväksi pitkän matkan hiihtokilpailuksi, johon osallistuu vuosittain noin 2000 hiihtäjää. Ilomantsin vaihteleva maasto tarjoaa upeat puitteet elämykselliseen päivään.

Kisakanslia sijaitsee Parppein Liikuntahallissa, josta noudetaan kilpailunumerot. Vuoden 2020 kilpailu hiihdetään yhden päivän aikana, ja luvassa on sekä perinteistä että vapaata tyyliä.
Sarjat on jaettu retki- ja kilpailuhiihtoon.

Parppein koululla kisakeskuksen yhteydessä on saatavilla yhteismajoitusta. Majoittua voi myös lähiseudun mökeillä, maatiloilla tai hotelleissa. Katso vaihtoehtoja täältä.

Sarjat:
- 51 km (p) solo
- 30 km (p) solo
- Retki 30 km (p) solo
- Retki 30 km (p) viestihiihto 2-3 henkilön joukkueella
Tarkemmat kuvaukset sarjoista löydät täältä.

Yhteystiedot:
Pogostan Hiihto/Ilomantsin Urheilijat ry
Pogostantie 13
82900 Ilomantsi
Karttalinkki

Sähköposti: info@pogostanhiihto.fi
Puhelin: 0400 211 200
Kotisivut: https://pogostanhiihto.fi/