Verkkopalvelumme käyttää evästeitä, lue lisää. Jatkamalla sivuston selailua hyväksyt evästeiden käytön. [Hyväksyn ehdot]
OK

Syksyn kovin festari ja parhaat bileet - Lehtiä ilosaaressa

Areenan kokoinen sisäfestivaali tulee taas!

Lehtiä Ilosaaressa on kaikenikäisille sallittu yhden illan sisäfestivaali, joka järjestetään lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.10.2019 klo 18.00. Tapahtuma tarjoaa hyvät bileet ja parhaan musiikkikattauksen syksyn piristykseksi. 

Tapahtuma-alueena toimii Joensuu Areena, sisäänkäynti tapahtuu uimahallin puoleisista ovista. Vieraita palvelee narikka (3 €, vapaaehtoinen), ravintola-alue ja K-18 baarialue. Tarjolla on Kerubin grillin herkkuja sekä Lounge-kahvion valikoima kahvihampaan kolotukseen.

Tänä vuonna väkeä tanssittaa ja viihdyttää ruotsalais-norjalainen DJ-kaksikko Tungevaag & Raaban, suomi-rapin raskaaseen sarjaan noussut Pyhimys sekä elektro-popin suuntaan uudistunut Chisu. Lisää artisteja julkaistaan myöhemmin.

Esiintyjät ja aikataulut näet tästä.
Konsertin järjestää ravintola Kerubi.

Lippujen hinnat:

Peruslippu alk. 37 €
Opiskelijalippu alk. 27 €
VIP-liput alk. 72 €
Huom. Ennakkoliput 35 €/ opiskelijat 25 €
Lippuja on saatavilla Lippu.fi sekä Tiketti.fi -palveluissa. Liput voi ostaa myös ravintola Kerubista ja opiskelijajärjestöjen ISYY ja POKA -toimistoista.
Ryhmätilauksissa ota yhteyttä info@kerubi.fi

Lisätietoja: info@kerubi.fi ja www.kerubi.fi

Pohjois-Karjala